Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no coz no coz

Czy takie zachowanie jest spotykane czy tylko mi sie to przytrafia?

Polecane posty

Gość no coz no coz

Facet po mnie przyjechał, stanął kawałek dalej od domu, a ja gdy stałam na światłach to jakiś motocyklista pokazał mi i powiedział, że zielone jest bo się z lekka zagapiłam... A mój ukochany nim zdążyłam wejść do auta zwymyślał mnie od dziwek, kurw itd. bo niby ten chłopak na pewno mnie ruchał i go znałam... :( Boze, czy komus się przytrafiają podobne historie? Oszaleje normalnie :(

Gość to nie jest spotykane
zastanow sie dobrze czy chcesz z nim byc

Gość co co co
nie pozwól tak siebie traktować!!

Gość no ja mam identycznie
Ja jego zdaniem pewnie sie gdzies rucham po krzakach jak nie odpuszcze mu odrazu sygnała!!!! Facet 30 lat a taka tragedia... Nie potrafi zaufac...

Gość Jak ja to dobrze znam
Daj se z nim spokój. To jakiś psychopata. Mało to sie o takich szleńcach słyszy... Potem sie tłumaczy "że zabił z miłości". On jest chory, zostaw go zanim jego obsesja przybierze ostrzejsze formy.

Gość no coz no coz
32 lata ma... dla niego to jest dowód, że ja jestem kurwa... Bo jakiś obcy człowiek mnie zaczepił... Ja rozumiem, że można być zazdrosnym... Sama też jestem, ale nie rozstałabym się z nim z takiego powodu, on ze mna owszem...

Gość no coz no coz
Zawsze byłam mu wierna, jak był za granicą to potrafiłam przez cały miesiać nawet na zakupy nie iść, żeby nie miał mieć o co pretensji, ale on sie chyba nigdy nie zmieni... Wszystko moge robić jak on chce a i tak mnie wyzwie od kurw...

Jeju moze Ty z moim sie spotykasz??? Mnie tez zostawil ,bo nie puscilam mu w nocy sygnala,bo SPALAM!!!! a Jego zdaniem sie gdzies puszczałam... Tez jestem bardzo wierna... Uwierz mi ,ze mój nawet jak przejezdza kolo mojego domu i zobaczy mnie na balkonie to odrazu dzwoni ,ze juz paraduje na balkonie ..hehe szok.

Gość no coz no coz
O mamo, to chyba bliźnięta, mój też mi wypomina, że raz poszłam na balkon bez matek tylko w samej sukience ściągnąć pranie, mieszkam bardzo wysoko. Przy każdej okazji mi wypomina że jestem bezwstydna... Zostawił mnie bo niby jest pewien kim jestem i nic mu nie moge wytłumaczyć bo podobno on zna te moje bajeczki, a to najszczersza prawda jest...

hehe no ja bez majtek nie chodze:) Nawet po balkonie:) Hmmm mój tez jest zazdrosny,o znajomych na n-k. Nikt nie moze mi przy nim powiedziec "CZESC" . itp itd

Gość no coz no coz
bez majtek, ale w sukience ;) i to jeszcze bezmyślnie w pospiechu pranie poszłam zdjąć... ja miałam usunąć konto, ale sie postawiłam i tylko zdjęć się pozbyłam, ale i tak wszyscy moi znajomi płci męskniej to pewnie moi kochasie... :O

hehe:) Ja jak szlam np po zakupy,do sklepu,zakupy na obiad...to oczywiscie jego zdaniem to byla traska,paradowanko itd.....echhh....Smiac mi sie chce:)

Gość no coz no coz
No dokładnie takie same schizy. To jest śmieszne, ale przeżywać na co dzień to masakra... :O Przez całą szkołę średnia na palcach mogę policzyć ile razy jechałam autobusem, bo zawsze mnie odbierał i zawoził, czasem nawet na 7 rano, niby z troski, nie narzekałam :D, ale jak już jechałam autobusem to na pewno mnie zaczepiali... a teraz niedawno zagadałam się z koleżanką i sms-a, że już jestem po egzaminie napisałam po powrocie do domu to miałam jazdę 3 dni i tez się ze mną rozstawał...

Gość ejbisi
Jak by mnie mój chłopak nazwał kurwą to więcej by mnie nie zobaczyl, a wcześniej zarobiłby jeszcze z liścia. Jak sobie pozwoliłas tak sie traktowac to teraz masz.

Gość .uwodzicielka
to nie jest normalne zachowanie

Gość ejbisi
Naprawde dziewczyny szanujcie sie. To nie jest normalne wyzywac swoja ukochana od najgorszych. Tylko jakis kompletny prostak sie tak zachowuje...

Gość no coz no coz
Co gorsze on uważa, że ja na to zasługuję (sic!) Właśnie mi napisał, żebym miała pewność że jest w domu, ale nie obyło się bez wymyślania bredni. On twierdzi, że ja kłamię i mi nie ufa i tez zacznie mnie okłamywać...