Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeere

Od którego miesiąca dziecko zaczyna spać dłużej .

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeere

niz co 3 godz, bo co tyle narazie sie budzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeere
od 3 miesiąca tak?

moja do końca 3 m-ca wstawała na mleko co 2,30 ! w połowie 4 m-ca zaczeła się budzic juz tylko 2 razy ma mleko -kładłam ja spac ok 21. wstawała ok 24 i ok 4 . mając 5,5 miesiąca przestała wstawać w nocy :D:D wczoraj skonczyła 8 m-cy i nadal przesypia cała noc - kłade ją ok 21, czasami o 20.30 czasami o 21.15 ale nigdy później, a wstajemy o 7.15 - bo tak mam ustawiony budzik i Niunia zawsze czeka aż jej coś zadzwoni :D:D:D

Lusia ładnie spałą do 2 miesiąca, czasem nawet noce przesypiała - całe! Albo się budziła raz - o 5 dan ranem. Potem Sajgon :) Pobudki co 1-2 godziny. Odkąd skończyła 9 miesięcy jest lepiej, tfu tfu tfu, co by nie zapeszyć. Do 3 godzin potrafi przespać, co daje ze 3 pobudki w nocy, jest super, w końcu się jakoś wysypiam.

Moja córeczka przespia noce odkąd odstawiłam ją od piersi, czyli mniej wiecej jak skonczyła rok.

Córka zaczęła przesypiać całą noc ( 22-8) od 8 tygodnia życia i z incydentami na ząbki tak śpi do dziś... Syn budził się co 3 -4 godziny do 3 roku życia ( bez 3 miesięcy) , więc nie ma zasady. Córkę karmiłam piersią do roku . Niestety każde dziecko jest inne!