Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marriee

zdradziłam czy nie ?

Polecane posty

Gość Marriee

Jestem ze swoim chłopakiem rok, w tym czasie widzimy sie raz na miesiac, 2mce bo jest zagranicą. Czekam na jego powrót w XI 08. Wróciłam od niego 2 tyg temu i od tamtego czasu nigdzie nie wychodziłam, było mi źle, tęsknota przemieszana z pustką i samotnością.. Wczoraj postanowiłam spotkać się z kumplem którego znam 4 lata a nie widziałam od 2. Kocham swojego chłopaka ponad życie, ale boli mnie okrutnie jak przekłada swój powrót już 4 raz ( mówił że wróci w maju,potem że koniec czerwca, potem że połowa lipca, potem że koniec sierpnia, teraz skończyło się że będize w listopadzie), o tym że potrzebuje dłużej zostać żeby więcej kasy odłożyć żeby się ustawić w PL. I wiele we mnie tych emocji było i bardzo spięta byłam na spotkaniu z kumplem wczoraj. Dał mi wypić drinka, bo rozluźnienie. Jestem uczulona użądliła mnie osa, wcześniej trochę alkoholu -> rozbolała mnie głowa i położyłam się na łóżko. Kolega leżał obok mnie. Patrzyliśmy na siebie, rozmawialiśmy. Wysłalam dziś @ do przyjaciółki i opisałam to, też to że ten kumpel wyznaje wolne związki proponował mi sex. Odmówiłam mu, on powiedział że ok, nie ma sprawy, że szanuje mnie bardzo za zasady. Tego @ przeczytał mój chłopak, bo ma hasło na moją pocztę... I jest mało to że ,,wkurzony''. Ma żal że nie posłuchałam go by spotkać się w miejscu publicznym... Ma wiele przemyśleń do mnie .. Czy zdradziłam Go?.. Czy jest tak wiele zlego w tym co zrobilam, co się stało? :( dziękuję za odpowiedzi..

Gość Marriee
spotkalam sie wczoraj z kumplem, lezelismy na lozku bo uzadlila mnie osa a wypilam troche alko bo bylam cholernie spieta przez to ze nie ma mojego chlopaka, za ktorym niemilosiernie tesknie, mam w sobie wiele tesknoty przemieszanej z miloscia.... i boli mnie to ze chlopak przeklada swoj powrot 4 raz (mial byc w V, potem ze VI, potem ze polowa VII, koniec VIII i skonczylo sie na XI) i z tym wszystkim bylam u kumpla... temu wypilam. Kumpla znam 4 lata.. lezelismy na lozku, rozmawiajac, Wysłalam dziś @ do przyjaciółki i opisałam to, też to że ten kumpel wyznaje wolne związki proponował mi sex. Odmówiłam mu, on powiedział że ok, nie ma sprawy, że szanuje mnie bardzo za zasady. Tego @ przeczytał mój chłopak, bo ma hasło na moją pocztę... I jest mało to że ,,wkurzony''. Ma żal że nie posłuchałam go by spotkać się w miejscu publicznym... Ma wiele przemyśleń do mnie .. Czy jest tak wiele zlego w tym co zrobilam, co się stało?

1 - lezelismy na lozku bo uzadlila mnie osa - to po uzadleniu osy lezy sie na lozku? to jakos ma pomoc czy jak? :D:D:D 2 - po chuj mu dalas haslo? :O po 3 - wg mnie nei zrobilas nic zle, dziwne pytanie w ogole

Gość Marriee
lezalam na lozku bo mam uczulenie na jad osy... i glowa mnie bolala i musialam polezec..a ze nie chcialam z psem rozmawiac to kolega lezal obok

Gość Marriee
no chlopak ma wiele przemyslen... ze .. napisal mi ze jakbym ,,na chama lazla'' .. tak mi sie wydaje ze ... jakby uwazal ze nie mam wartosci w sobie, zero zasad.. boli :( bo ja nigdy go nie zdradzilam i nie zdradzilabym.. czekam na niego rok, tesknie, martwie sie... a on mi pisze takie slowa.. nie chce go ranic, bo go kocham ... dlatego pytam Was, bo moze nie widze co zle robie? :(

Gość Jack_Daniels
Po pierwsze to chore, że on ma Twoje hasło do maila co to ku*wa test wierności, czy tez jakieś ciągoty do inwigilacji ma Twój chłoptyś ;P. A gdzie ku*wa prawo do własnej prywatności i tajemnicy korespondencji, po kiego grzyba to czytał, do niego było ? Po drugie co on taki niezdecydowany zbiera dla was na domek w puszczy białowieskiej pośród żubrów, czy tez może na inne zabawki mu brakuje :P ? Jak nie chce wracać niech najlepiej nie wraca, a Ty zajmij się kimś kto jest na miejscu, jak ma zamiar wrócic to niech się zadeklaruje i szybko to zrobi. Po następne na użądlenia os najlepszy jest ocet miejscowo, a nie alkohol doustnie ;P. Skoro nie było seksu ani żadnego miziania, a tylko patrzenie sobie w oczka i rozmowa to nic się nie stało. Od tego się w ciąże nie zachodzi, no chyba że jesteś wiatropylna :D ? Po następne jakby do czegoś jdnak doszło, to lepsze jest miejsce na uboczu, seks w miejscu publicznym niestety jest nadal karalny, mimo że daje tyle dreszczyku i zdrowej adrenaliny :P. Reasumując moim zdaniem Twój facet to niezdecydowana sierota, a Ty nei zrobiłaś nic czego mogłabyś się wstydzic i za co miałabyś przepraszać. Kto uważa inaczej IMO ma nasrane we łbie ;]. Dziękuję bardzo :).

Gość Marriee
a w @ napisalam kolezance o tym kumplu.. bylam zaintrygowana jego uroda,bo zmienil sie przez czas kiedy sie nie widzielismy a tylko pisalismy i rozmawialismy ze soba. ... i fakt bylam zafascynowana ale .. przeciez to nie znaczy ze nie kocham swojego chlopaka i ze on nie jest dla mnie ogolnie ujmujac ,,najlepszym'' .. ze nie ma nikogo kto moglby miec cos lepszego... nie wiem czy wiecie o co mi chodzi... ehh.

Gość ech h
po pierwsze-zmień hasło po drugie-nic się nie stało,a skoro facet taki przewrażliwiony to pewnie sam ma coś na koncie:o

Gość Marriee
napisalam w mailu przyjaciolce: ,, tak się zmienił.. ma .. takie piękne chabrowe oczy... i taki anielski uśmiech.. jezuu... --> wiem że to może brzmieć jak wypowiedź 13sto latki ale... nie mogę się opanować :P hehe '' .. i to moj chlopak komentuje tak: ,,TAM WYRAZNIE UJMUJESZ W NIM T OCZEGO JA BYM NIE MIAL" ... przeciez.. ja nie mowie ze moj kumpel jest extra zajebiscie przystojny i moj chlopak tego nie ma... kocham swojego chlopaka i jest dla nie najcudowniejszy... pociaga mnie jego uroda.. wiec.. przeciez jakby ten kumpel mi sie podobał jako facet to bym odwinela chlopakowi akcje ze bym go zdradzila przeciez... no kurde... nie rozumiem skad u niego tyle emocji :(

Gość Jack_Daniels
Nie pisałaś, zę Twój kolega jest chamem :P. A tak szczerze mówiąc, to uważam że jakiś przewrażliwiony jest ten Twój facet, albo ma zdrowo nasrane we łbie, albo sam ma ładne grzeszki na koncie. Wiadomo człowiek zdobywa najwięcej doświadczenia samodzielnie, a skoro mu takie myśli po głowie chodza tzn. że sam niejeden grzeszek ma na koncie.

Gość Marriee
Turquoise od kiedy lezenie OBOK kumpla jest zdrada? :| ---> chodzi o to ze urazilam go... ze .. nie poslucham zeby spotkac sie w miejscu publicznym.. i tym ze .. zafascynowal mnie swoja uroda ten kumpel... (nie widzialam go 4 lata bylam zdziwiona jak ,,wydoroslal'' :) )

Gość Marriee
Jack_Daniels -----> nie bardzo rozumiem... znaczy ze on piszac/mowiac mi pewne sprawy mowi mi to na podstawie swojego doswiadczenia tak? tego.. jak np pogrywal / pogrywa ( o zgrozo! ) z laskami ? ..

Gość Marriee
no to ja nic nie wiem teraz :(

Gość ziom131234
patrzyliśmy sobie w oczy.. Madziu ja nigdy nie dałam się ponieść emocjom odnośnie urody faceta.. ale .. cholera.. Piotr tak się zmienił.. ma .. takie piękne chabrowe oczy... i taki anielski uśmiech.. jezuu... --> wiem że to może brzmieć jak wypowiedź 13sto latki ale... nie mogę się opanować :P ... aż ciarki mnie przechodzą.. to jest tresc prawidlowa ,ktora odbiega od urywanej wartosci tekstu porzedzajacego...Dziwne bo dla mnie to jest przesada,prosilem aby poszla moja dziewczyna do miejsca publicznego ,tam osy nie gryza...

Gość Jack_Daniels
Posłuchaj dziecino, bo domyślam się że mam do czynienia z młodszą osoba skoro masz takie rozterki. Po prostu masz chorobliwie zzdrosnego faceta, a to że odkłada przyjazd to może właśnie kończy urabiać jakąś młodą zgrabną dziewczynę, i zanim ni edobierze sie jej do majtek to nie wróci. Zawsze świat postrzega się na podstawie swoich doświadczeń, więc skoro on całkowicie aseksualną sytuację stawia z całkowicie jednoznacznej tej "gorętszej" strony, to chyba musi w końcu przestać obracać panienki za granicą i żyć normalnie.

Gość Jack_Daniels
ziom131234 Taki stary chłop a taki głupi, weż Ty chłopie najlepiej kubeł zimnej, lodowatej wody wylej se na łeb, wtedy może zaczniesz świat postrzegać z tej lepszej, normalnej strony. Tak szczerze mówiać, to musisz mieć nierówno gałązki przycięte aby szpiegować pocztę swojej dziewczyny. Nie łatwiej jest wrócić do kraju i pilnować jej na miejscu skoro podejrzewasz że wskakuje każdemu koledze do łózka ? Jeśli jest tak jak dajeszdo zrozumienia to chętnie się z nią zprzyjaźnię :D. Więc jak będzie, mam jej pilnować bardzo skutecznie, znaczy się nie wypuszczać z łóżka póki nie wróci ;> ?

Gość Marriee
----> skoro podejrzewasz że wskakuje każdemu koledze do łózka ? .... pisz mi tak dalej a doprawdy dorzucasz do mojej wartosci ... tak latwo mnie przejrzec ze sie puszczam ? ; / Poczytaj katechizm, czy innego Coelho. Pogap się w okno i pomarz o tym, że będziesz kiedyś mądrzejszy jak masz zamiar tak po mnie jechać! Pier***sz aż zęby puchną. A ja teraz polecę względem wartości nadanych przez Ciebie mi do klopa płakać nad swoim marnym życiem

Gość ziom131234
Jack_Daniels Ty chyba za duzo tego Danielsa wypiles dzisiaj i cos walisz teksty wyjete z Twojej dojrzalszej glowki.Ujmuje mi Twoje doswiadczenie ..Lecz jak ja i Ona znamy swoje hasla wiec sorry zio ale cos zle trafiles w sedno..a odnosnie zajmowania sie kims ,to zycze Tobie abys byl szczesliwy w zwiazku w ktorym jestes,zajmij sie swoja raczka bo moze tylko ja znasz najlepiej a teksty w stylu ze niby ja cos robie nie tak i jakas panne obrabiam gdzies to mylisz sie ,nie wszyscy musza to robic aby byc przezornym ,a Ty widac narypales tematow juz nie raz takich skoro taka Twoja wypowiedz.Wytrzezwiej i oceniaj ludzi nie wzgledem pierwszego bo widac w transie jestes.

Gość Jack_Daniels
ziom131234 Swoją drogą bardzo duża elekwencja bije od twego nicka. Gdybyś użył choć pierwiastka swojej wyobraźni, której użyłes do tworzenia teorii spiskowej o swej dziewczynie, na wymyślenie nicka to myślę, że naprawdę możnaby się pozachwycać nad nim. Po drugie zastanów się co ona czuje, gdy oskarżasz ją w taki sposób, że co : że łatwa jest i dla każdego pięknego faceta o chabrowych oczach i anielskim uśmiechu jest gotowa na pstryknięcie palcami zrobić dobrze w łóżku ? Jesteś pusty jak pudełko zapałek jesli tak naprawdę myślisz !!! W jakim Ty towarzystwie się obracasz, lub co sam juz w swoim życiu robiłes skoro masz takie myśli ?!? Każda dziewczyna potrzebuje czasem czułości i przytulić się do kogoś, a to że nie ma Ciebie akurat na miejscu to tylko i wyłącznie Twoja wina. Lepiej aby robiła to z kumplem, który krzywdy jej nie zrobi niz z kimkolwiek !!! Jeśli pieniądz jest dla Ciebie ważniejszy od niej samej, to zastanów się nad swymi priorytetami, a nie wyrzucasz dziewczynie, że była pod wrażeinem zmian w wyglądzie kumpla którego nie widziała kawał czasu, bo nic zdrożnego nie widzę w tym co podesłałeś w "wersji nieocenzurowanej". Jeśli masz odwagę napisac coś do mnie to chętnie ustosunkuję się do Twej wypowiedzi.

Gość ziom131234
nie daje do zrozumienia .Sytuacja jak w zyciu ,to jest zycie nie wskakuje Ona do kolesi lozka.Jedna sytuacja i czytajac tekst wnioskowalem ze juz nie jest we mnie zakochana ,skoro o kims tak Ona sadzi...

Gość Jack_Daniels
Dyziu przestań marzyć i leć do realnego świata. Za dużo Mody na sukces się naoglądałeś i takie są tego efekty. Teksty z rączką na poziomie 10 - latka jakoś mnie już nie ruszają. Nie chcę aby to forum przerodziło się w prywatną potyczkę dwóch zjebów co mają nocą za dużo czasu :D, ale jak masz mi coś do powiedzenia to użyj coś dużo bardziej niecodziennego, pokaż na co stać Twoją wyobraźnię.

Gość Jack_Daniels
Zastanó się czy Ty ją kochasz i czy przypadkiem nie widziałbyś jej najlepiej w złotej klatce (i to takiej przez katy której nie można ręki przesadzić, aby przypadkiem nikogo innego poza Tobą nie dotykała). Skoro jedna sytuacja, w której nie doszło do niczego, jak twierdza wszyscy na forum i mail którego nie powinieneś przeczytać Ci tak mówią, to byc może to ty nie jesteś w niej już zakochany. Jest jedno powiedzenie " Żaden wagon nie jest nie do odczepienia", ale zastanów się czy Ty przypadkiem sam go nie odczepiasz swoim zachowaniem i chorobliwą zazdrością. Przemyśl to sobie chłopie zanim coś powiesz bo później będzie już za późno.

Gość ziom131234
Dziekuje za rade Tobie.....jest trafna odnosnie mojego zachowania.Ta kocham Ja...

Gość Marrieee
Znów zaczyna się to samo.. :( ma żal do mnie o to że mam korki z nauczycielem od ruskiego i ze procz tego ze mnie uczy, to pozwalam w ciemna noc odprowadzic sie na przystanek empek, ze z tym nauczycielem procz o rosyjskim potrafie porozmawiac o zyciu.. .:( ze to nie fair wg niego, ze jak ja moge sie tak zachowywac, zebym sobie przemyslala, ze go ranie w ten sposob swojego chlopaka.. :( kurcze..! co jest :(