Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 183 cm

180 cm

Polecane posty

"jak chlopak jest wyzszy od dziewczyy ale to z reguly tak jest a nie musi mierzyc 2metrow" a jak chłopak jest 170 cm kurduplem w putach na obcasie to i tak żadna takiego karła nie zechce więc wzrost nie ma znaczenia :D :O :P :O

Gość zadowolona...
Narzekacie Panowie, że kobiety tak zwracają uwagę na wzrost, ale sami to robicie i Wy sobie sami wmawiacie kompleksy! Ja mam 170cm i po różnych doświadczeniach stwierdziłam, że jak się zacząć spotykać to tylko z Panami ok 180cm. Dlaczego? Kiedyś spotykałam się ze świetnym facetem niższym ode mnie. To nie był dla mnie problem, ale dla niego tak. Zawsze stawał jak mógł w towarzystwie przy mnie na jakimś schodku, podwyższeniu itp. Śmieszyło mnie to, ale trudno, każdy ma kompleksy. Jednak to się dość szybko skończyło, on nie dał rady. Jak zaczynałam się spotykać z innymi panami mniej więcej mojego wzrostu to też widziałam, że mają problem i odpuszczałam sobie. Dla mnie wzrost jest sprawą obojętną jeśli ktoś ma super charakter, ale teraz wybieram trochę wyższych panów. Nie będę tracić czasu na walki z męskim ego - to jak walka z wiatrakami!

aj nie bede tlumaczyc co z tego ze super wysoki jak w glowie pusto nie bedzie sie umial zajac rodzina np? oki ja mykam spakowac reszte rzeczy

ja z wzrostem nie mam problemów aczkolwiek troche chyba za wysoki jestem jak na polskie warunki :(

nie zrozumiales mnnie przykro nie wytlumacze Ci tego b musze juz leciec bo ktos na mnie czeka kazdy ma swoj gust .... nie powiedzialam ze wysocy to pustaki;/ dobrej nocy

Gość a jak będzie
nie dość że niski to jeszcze nieciekay. To ma całkowicie przerąbane, żadna takiego nawet na jedną noc nie zechce

niby masz rację ale jak ide ulicą to jak dziewczyny się uśmiechają do mnie to myślę że się smieją ze mnie bo jestem taki wysoki

timeforcoffee ..a może masz rację tylko dziewczyny chyba nie lubią takich wysokich jak ja :O

Cream-no co Ty,kobietki uwielbiają wysokich mężczyzn...:))Albo będę mówić za siebie:)Sama mam 184 i muszę się prawie wszędzie schylać:P no ale co tam.Kiedyś to był mój straszny kompleks...a teraz jestem z tego dumna,jestem zauważalna wszędzie,na koncercie wszystko widzę,w sklepie wszystko sobie z półek pościągam...Oj biedni Ci niżsiii....aczkolwiek są sympatyczni lecz niepraktyczni:P Buźka wysocy:))