Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CALM

Porządne leki uspokajajace !!!

Polecane posty

Gość CALM

Ptrzebuje dobrych lekow (na recepte tez) ktore mi pomoga w mojej ciezkiej sytuacji- zmarl mi ojciec.Nie umiem sobie znalezc miejsca. Prawie ze nerwowo wyrywam sobie wlosy z glowy i objadam sie do granic mozliwosci . W ciagu miesiaca przytylam juz z 8 kg. Nie wiem co mam robic a mysle ze silne uspokajacze mi pomoga .

Gość czarna siekiera
ogromnie Ci współczuje, bardzo. Wiem co czujesz, ja straciłam bliską osobę dwa lata temu, ale do dziś nie pogodziłam się z tym. I nie pogodzę. A co do leków - Pramolan. Na receptę. Nie ogłupia, nie usypia. Wycisza. Przepisała mi go moja zaprzyjaźniona pani doktor, wspaniała kobieta i lekarz. Jak poszłam po recepte do innego lekarza to przepisał mi cos innego. Masakra, miałam po tym halucynacje, zaburzenia widzenia. Na ulotce wyczytałam że lek moze nawet skłaniać do samobójstwa. Wyrzuciłam. Pramolan stosowałam dwa tygodnie. Opakowanie starcza na tydzien. Nie masz po tym żadnych "jazd", to sprawdzony skuteczny środek na depresje. Byłam w takim samym stanie jak Ty więc wiem co mówie :) Życzę Ci dużo siły, jak chcesz się wygadac to pisz - ja Ciebie wysłucham :) Nie poddawaj się!

Gość czarna siekiera
acha - nie katuj się silnymi uspokajaczami, bo nigdy nie wiesz czy lek nie uzależni ciebie i nie wyniszczy. Silne leki czasem bardziej szkodzą, niż leczą. Człowiek jest jak zombie, ma omamy, popada w paranoje. Nie katuj sie tym!

Gość CALM
dziekuje Ci Kochanie🌻 naprawde to bardzo pociesza gdy ma sie takie dobre dusze. ja wiem ze potrzebuje duuzo czasu, aby bol przeszedl. jednak teraz nie umiem sobie poradzic. Czy ten lek uspokoi odrazu ?jak to bedzie ? troche sie boje brac lekow psychotropowych, mialam w rodzinie osobe ktora sie leczyla na depresje takimi lekami i tez nie pomogly za wiele:o same okropne przypadki ..

Gość czarna siekiera
wiesz, ja brałam tak jak mówiłam 2 tygodnie i żyje :) To było 3 lata temu. I mam się dobrze :) Lek zaczął działać już od pierwszego dnia. Z tego co pamiętam moja pani doktor zaleciła inne dozowanie jak na opakowaniu - pół tabletki rano, pół wieczorem. Wiem jedno - ten lek mi bardzo pomógł z ciężkiej sytuacji, bez skutków ubocznych, bez halucynacji, bez uczucia otępienia albo senności. Normalnie uczestniczyłam w wykładach na studiach, nie chodziłam zamulona ani nie wiadomo jaka. Jak to sie ma silnych psychotropach. Lek kosztował chyba 15 zł za opakowanie. Wtedy. Nie wiem jak teraz ;) Ale mówie - mi starczyło 2 tyg kuracji. Potem stwierdziłam że jestem na tyle silna że dam rade sobie sama. I Ty też dasz, jestem pewna!!!