Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogopogo

Pieprzyk w... intymnym miejscu /

Polecane posty

Gość ogopogo

Dziewczyny! Pomóżcie :/ Mam pieprzyk dosłownie w intymnym miejscu... i kurcze nie wiem co robić... a myślę, że takie pieprzyki i to w TYCH miejscach powinno się raczej usuwać?! Tylko gdzie się udać z tym problemem? Do ginekologa? Błagam Was, poradźcie coś :( A może jest tutaj na forum jakaś osoba, która miała ten sam problem? Wiem, że takie pieprzyki wycina się chirurgicznie z pewnym marginesem skóry, ale jeżeli pieprzyk znajduje się tuż przy wargach sromowych... to ja sobie tego nie wyobrażam :/

Gość bazylek
Ja mam w pachwinie yaaaaaa...no ale mi nie przeszkadza. A duzy jest ten twoj?

Gość ogopogo
Jakieś 2 - 3 milimetry :]

Gość dddddmddmm
Co ci przyszło do głowy, ze pieprzyk akurat w tym miejscu trzeba wycinać? Wycina się pieprzyki wyglądające PODEJRZANIE. A to może stwierdzić w czasie badania lekarz. Zresztą podejrzane są pieprzyki co najmniej 5 mm i ROSNĄCE.

ja też mam na wardze pieprzyka i to jeszcze takiego lekko wystajacego i kocham go nad życie :D

Gość eeeeeeeeeeee tam
Jeśli on Ci przeszkadza to idź do dermatologa lub zapytaj ginekologa, ale moim zdaniem to tylko taki pikantny dodatek.

Gość ogopogo
Jak już to pójdę do ginekologa :] bo do dermatologa to się wstydzę ;) Dziękuję za porady ;)

Ja też mam pieprzyk w miejcu intymnym i też go lubię, ale jest wystający i czasmi majtkami o niego zachaczę i boli. Myślę, że powinnam iść gdzieś do lekarza, ale do którego? Zwlaszcza jeśli mieszkam w Anglii.