Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teczka

Dlaczego ludzie siedza na Kafe zamiast zajać sie czyms pozytecznym ?

Polecane posty

Gość Teczka

poczytac wyjsc na slonce na spacer na rower z psem obejrzec fajny film ugotowac smaczny obiad posprzatac itp itd ..

Gość a ty ludziu dlaczego
tez tu siedzisz ? :O

Gość Teczka
gotuje wlasnie pyyszniutki obiadek i w miedzy czasie zagladam tu :P

Jeszcze dobrze nie wstalam już mnie do roboty będą ganiać :p

Ja zwykle jestem tuż przed przystąpieniem do pracy "twórczej" wymagajacej zastosowania urządzenia elektronicznego o nazwie komputer, a ściślej programu zwanego Word :D

Gość wypadziołcha
siedze na balkonie na sloneczku, wdycham swieze powietrze, relaksuje sie (to dobre dla zdrowia) i w miedzyczasie urzeduje na kafe. Zabronić mi nie mozesz :P Wypadziocha!

A ja siedze w domu chora, w glupiej telewizji nic nie ma, wszystkie nowe fajne filmy juz widzialam, siedze w lozku z laptopem na brzuchu i sie NUDZE. Co mam robic, jak nie siedziec na KAFE? :-O

Gość lato w pelni
lubie tu zajrzec a i tak malo tu siedzie, wiec ok. keidys siedzialam wiecej ale sie wyleczylam z tego ;)

bo nie mam nic pożytecznego do roboty :O poczytac -> nie chce mi siębo wymaga skupienia i wysiłku wyjsc na slonce -> chyba na deszcz...a tak to nie lubię wychodzić na spacer -> wprost niecierpię na rower -> wstydzę się z psem -> nie mam i mnie chcę mieć obejrzec fajny film - nie lubię, nie mam żadnego ugotowac smaczny obiad -> nie gotujem, jem to czego gotować nie trzeba posprzatac -> chyba kpisz, jeszcze się nie potykam :D