Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi_1991

Czy na prawde niska waga jest az tak sie liczy?

Polecane posty

Gość gabi_1991

Mój chłopak po roku rzucił mnie i jak powiedział, że to ze względu na to, że się wstydzi mojej wagi. Mowilam, ze mam problemy hormonalne , ale nie chcial mnie sluchac. Co za duperk

Gość marra3333
moze napisz to jeszcze raz...bo nie kumamy:P

Gość wszystkie macie problemy
hormonalne. Za to jedzenie tych słoików Nutelli to przypadek :classic_cool:

Gość no i czego żałujesz
????? To durne. Też mam takie problemy, co prawda wagę kontroluję, ale mojemu chłopakowi nigdy to nie przeszkadzało, mówił, że nawet jak będę gruba, zawsze będę jego ... i żebym się niczym nie przejmowała, tylko myślała o swoim zdrowiu. Ina rzecz, że bardzo się staram zachować wagę i robię WSZYSTKO, żeby nie być gruba. Ale miałam np. straszną cerę, trądzik itd.:O Ale jeśli komuś naprawdę na kimś zależy, to nie jest żaden problem. Z własnego doświadczenia wiem, że jak mi zależy na facecie, to jest najpiękniejszy, nawet jak waży ponad 100kg czy ma pryszcze, krzywe zęby itd.

Gość maczo z wroclawia
każdy facet rzuci kobietę gdy ona przytyje

Gość całkowicie czarny kot
miłość polega na akceptacji pewnych spraw nie da się przskoczyć: hormonów, tarczycy, trądziku... kocha się i w zdrowiu i w chorobie - nie tylko gdy jest sie pieknym i szczupłym:-) nie ma co żałować chłopaka... Ty sie wykurujesz i wrócisz do normy, a on będzie mógł co najwyżej smętnie westchnąć, że przeszła mu obok nosa fajna babeczka... :-)

Gość chude jest obleśne
piękne jest szczupłe!

Gość do no i czego żałujesz
gowno wiesz o hormonach ... napisalas zaden problem ... jakbys miala problemy z tarczyca inaczej bys pisala ;/

Gość inwazja pań typu bear
poszukaj sobie jakiegos bearsa:)

Gość no i czego żałujesz
😴 Akurat moja droga mam nie tylko problemy z tarczycą (niedoczynność), ale też zespół policystycznych jajników:O Jakieś mądre komentarze????

czyli wolalabys zeby był z Toba z litosci (bo jestes taka biedna i masz problemy hormonalne) i kłamał ze mu sie podobasz a tak na prawde marzył o innej?:o

Gość no i czego żałujesz
jeszcze chciałam dodać, że facet, który w ciągu całego mojego życia najbardziej zawrócił mi w głowie i na punkcie którego oszalałam ma dużą nadwagę, obcierające się o siebie udka, przetłuszczające się włosy i obfite, męskie cycki. I to nie żart:classic_cool: