Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego zalujecie

Gdybym mogl/a cofnac czas to...czyli czy chceilibyscie cos zmienic?

Polecane posty

Gość czego zalujecie

Gość ja bym chciala
cofnac czas tak do czasow 5 klasy podstawowki... wtedy zaczelam rozrabiac. duzo rzeczy chcialabym zrobic inaczej albo nie zrobic wcale :(

Gość naturka
Ja bardzo bym chciała cofnąć czas do grudnia 2005 roku...

Gość r64745875
Mam 18 lat i wydaje mi sie,ze prowadze nudne zycie-nie imprezuje,nie pije, jestem w klasie maturalnej,mam dobre oceny.czasem wydaje mi sie,ze jestem zbyt poukladana,ale chyba nie zaluje bo zalezy mi na zdanej maturze na dobrym poziomie i dostaniu sie na studia,a gdybym zaczela zbytnio imprezowac na nauke zabrakloby czasu

Gość gdy minie...
Chciałabym wrócić do początku studiów,kiedy poznałam (teraz już) byłego faceta,przez którego tyle później wycierpiałam...Nigdy nie zaczęłabym się z nim zadawać :o

Gość TakeThat
cofnąc czas o 2 lata. Nie poznac jednego goscia. Zyc nudnie jak do tamtej pory. I byloby ok

Gość ktos254923646
chcialabym sie cofnac do momentu kiedy mialam zostalac poczeta i dalabym moim rodzicom gumki. Moze by ich użyli i nie bylo by mnie teraz tutaj. To byloby najlepsze rozwiazanie dla wszystkich.

Gość TakeThat
w sumie to i ja bym gumek im użyczyła

Gość judyta78
powrot do pierwszej klasy LO, uczylabym sie ino kurz....inaczej rozegralabym sprawde z swoim ex, ktorego poznalam w klasie maturalnej, albo w ogole nie chcialbym go poznac, albo naprawilabym nasz zwiazek. Po tylku latach wciaz go kocham, niestety nie ma szans na powrot :-(

a ja niczego nie chce zmieniac, wszytsko co przezylam doprowadziło mnie do takiej sytuacji zyciowej w jakiej jestem a jestem szczesliwa, kiedys gdy tego szczescia zabraknie bede miala wspaniałe wspomnienia

Gość jakbym mogła cofnąć czas
to chciałabym byc teraz po maturze napewno nie poszłabym odrazu do pracy tylko na studia i nie chciałabym wyjśc za mąz w wieku 22lat zostanie matka tez bym sobie nieco przesunęła ale wiem napewno że moje dzieci chcialabym mieć więc jednak wyszlabym za nieodpowiedniego człowieka no to lepiej się nie cofać

Gość jakbym mogła cofnąć czas
w sumie to głupie rozważać co by się zrobiło gdyby .......... zdecydowanie lepiej układac sobie marzenia plany ale na przyszłość jak się zestarzejemy zostaniemy babciami takie mysli mnie rozbawiają a to co minęło to nie da sie poprawić mnie cieszy jednak że nikogo w zyciu nie skrzywdziłam i moge patrzeć codziennie w lustro bez wyrzutów sumienia po prostu uważam sie za dobrego poczciwego człowieka

Gość dziewcznyna misia
Wyszla bym za maz za misia ale juz za pozno:(:(