Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koire

facet mi sie roztyl

Polecane posty

gdfddsss a Ty tak a propos czego do mnie piszesz? jestem chamski dla chamów i debili... w realu nie ma spotykam takie ilosci idiotów jak na tym forum, wiec nie musze byc tak chamski

cream - Ty masz mało tłuszczu, bo masz budowe hardgainera... moglbys zrobic troche masy, ale az tak chudy nie jestes, jak tutaj płaczesz na forum

ja to wiem :D tylko poprostu umnie jest problem tego typu że nie potrafię się do niej przyzwyczaic jak człowiek był chudy przez 24 lata to po dojsciu do powiedzmy normalnej wagi to ciężko mu się przestawic na inny tok myślenia czyli choc waże normalnie to i tak myślę że jestem chudy poprostu muszę się przyzwyczaic do nowego ja :classic_cool: i powoli mi to wychodzi :classic_cool:

cream - ale Ty musisz tez wydoroslec i zmienic sposob bycia.. ta Twoja urojona chudość nie jest najwiekszym problemem, jaki masz

wiesz ja poprostu długi czas miałem wegetacje tzn 5 lat było to spowodowanem chyba przek komputer i gry :O zabardzo się w to wręciłem :( ale teraz się to zmienia i powoli wychodze z tego syfu :classic_cool:

chłopcy bo zaraz pomyślę, że wy też bez języczka..............

komiczne ..jak nie miałem kompa to dużo czasu spędzałem na dworze z kumplami i było git :classic_cool: ale jak kupilem kompa i mi kumpel załatwił 30 dobrych gierek a przedtem w nic nie grałem nawet pleya nie mialem więc pomyślalem że sobie to nadrobie ale za bardzo się wciągnąłem w to potem gry zamieniłem na kafe :D

ach ty jak jak każdy facet...wszystko dosłownie....... a ja mówię o stronie duchowej - komiczne- wiesz co to duchowość kobieca??? chyba pamiętasz jeszcze wykłady niejakiej retro???

duchowosc kobieca? masz na mysli to, że są duchy płci żeńskiej? takie w białych przescieradłach? :P

na razie rozmawiamy o reakcjach termicznych :P o zmianach wilgotności bedzie pozniej

nie lubię długiej gry wstępnej:P po co się rozdrabniać ???

widziały gały co brały. facet może być gruby kobieta też. ja waze ponad 100 i mam 186 cm.. a kobiety takie do 90-100 KG ladne i zadbane z twarzy sa dla mnie OK.. a jak se gruby szuka szczuplej- to potem ma takie problemy :classic_cool:

Gość judyta78
wypraszam jakoby kobiety nie potafily zrobic "normalnych" pompek, komiczne :-P

Gość koire
powiedzial mi, ze od miesiaca bierze jakis srodek na chudniecie, nazywa sie to hmb czy cos w tym stylu, jest jedno ,,ale'' podobno efekty sa dopiero po pol roku wiec czy zmysla dowiem sie dopiero za kilka miesiecy