Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na czarno - bez podszywacza

PRZESTAŃ ŻREĆ TE SŁODYCZE! TYLKO JAK ?!?!

Polecane posty

objadam sie nimi i objadam.. czekolada,batoniki,wafelki,ciasteczka,cukierki,chipsy.. wg obliczen mam idealne BMI,ale te wszystkie slodkosci odkladaja mi sie na biodrach,brzuchu i udach,no i ten cellulit..a ja nie umiem przestac.. pomocy!

Nie wiem, wdupiam wlasnie ciastka i rodzynki w czekoladzie. BMI wskazuje chyba juz nawet na lekka niedowage przy 180cm wzrostu waze 57 kg ale jestem \"obtłuszczona\" :O:O:O

Gość pytająca87
polecam łykać chrom

Też tak mam. Mimo że BMI mam w normie wyglądam jak klucha. Metr w tyłku, ponad 70 cm w pasie, za to biust jakby go nie było. Do tego cellulit. Obiecuję sobie, że po okresie już koniec, że on poniedziałku z tym skończę, że od nowego miesiąca itd. I za każdym razem jest tak samo :( Pómóżcie!

Gość ile macie lat
jaki poziom cukru, jakie zainteresowania, jak spędzacie czas wolny?

Gość ile macie lat
wiecie co jest straszne ? że chcecie załatwić problem tabletą do łykania, ale on jest zupełnie gdzie indziej...

Gość pytająca87
bez recepty, w tabletkach, okolo 50 sztuk kosztuje 12-15 zł, lyka sie po 1 dziennie, nawet na opakowaniu jest napisane ze hamuje ochote na slodycze. u mnie zdecydowanie dziala, odkad go biore- od tygodnia - duuuzo mniej chce mi sie ogolnie jesc, nie czuje tak glodu jak kiedys, a na slodycze w ogole nie mam ochoty; dawniej czesto cos kupowalam... zobaczymy jak bedzie dalej, ale poki co - na mnie chrom dziala bdb!

Gość jest tylko jeden sposób
skuteczny na 100% ale hardkorowy:D najedz sie jak swinia czegos bardzo słodkiego najlepiej tortu i wyrzygaj to juz nie spojrzysz na słodkie

Gość ile macie lat
za dużo siedzenia w domu, za mało zajęć fizycznych. Zapiszcie się na aerobic, cokolwiek ! to wydzieli endorfiny których tak szukacie w słodyczach. Poważnie, to działa :)

Gość ile macie lat
dlaczego tak się bronicie przed ćwiczeniami ?

Gość pytająca87
ja w sumie nie mam zamiaru schudnac (waze 52 przy 170cm), tylko meczylo mnie ze ciagle chcialam cos przegryzac, mialam ochote na slodkie, jadlam kilkanascie razy dziennie, kupowalam batony... - kolezanka polecila mi chrom, poczytalam o nim w necie i podoba mi sie jak na razie. ogranicz kupowanie slodyczy - chowaj przed soba kase - i zjamuj sie czyms, nie jedz, powstrzymuj sie na maksa, jak nie chcesz cwiczen - to moze choc spacery, po 40 minut dziennie szbkim krokiem po okolicy, zawsze to cos.

Gość pytająca87
ja lubie biegac czy rowerować ;)

no to sie ciesz! ja nie widze siebie wstawajacej rano i biegajacej wokol swojego bloku ;PP tak samo latwo mowic ''powstrzymuj sie'',sek w tym ze nie moge,przeciez probowalam,gdyby to dzialalo,nie zakladalabym tego tematu........... ale i tak mnie zmotywowalyscie troszke do tego by zmienic styl zycia.

Gość ile macie lat
warunki ma każdy. Brzuszki, hula hop, roweek, ściągnięte z youtuba filmiki z ćwiczeniami, zapisać się na zajęcia, biegać, jeździć na rowerze, rolkach, jest masa zajęć! siedzenie przed kompem i pierdzenie w stołek sprzyja żarciu i użalaniu się nad sobą.

Gość ile macie lat
możesz. Tylko masz słabą wolę. I mało pomysłów na wolny czas. A że siebie nie widzisz biegającej - wolisz siebie obrośniętą celulitem ? :D

Gość pytająca87
moze pogadaj z lekarzem, moze trza jakiejs specjalnej diety?

Gość jesteś bardzo leniwa
i masz nudne życie. Jeśli zmienisz te dwie rzeczy, będą efekty. Tabletki możesz żreć garściami, tylko zrąbiesz sobie wątrobe, a nie pomogą.

Gość blair witch project
ja żarłam chrom 3 miechy, reszta żarcia normalna i schudlam 12 kilo, więc nie pierdzielta mi tu że chrom nie działa tłuściochy śmierdzące i leniwe!!!!!!!!

Gość blair witch project
acha - od chromu wypadają garściami włosy i działa rakotwórczo. Można sobie o tym poczytać na googlach.

Gość blair witch project
nie wiedziałam. Jak się dowiedziałam to przestałam łykać. Kupowałam tylko sprawdzony chrom organiczny firmy Naturell. Generalnie chrom NIE POWINIEN zrobić nic złego, pod warunkiem że się go bierze zgodnie z instrukcją, tj. nie przekracza dobowej dawki (1 tabs na dobe). Chrom nie hamuje apetytu na słodkie od razu ale po jakimś czasie. Polecany jest cukrzykom i diabetykom.