Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce kropka kropki

Kocham dwóch chłopaków!

Polecane posty

Gość w kropce kropka kropki

Mam chłopaka , ale kocham też innego... Koleżanki mi radzą, żebym poszła na całość i chodziła z dwoma na raz! Nie wiem, czy ich posłuchać?

Gość AgnieszkaKrakow483
szczerze to nie polecam bo to nigdy nie wychodzi ja tak zrobilam kiedys i teraz nie mam zadnego:(:(

Gość La Bella
Też byłam w podobnej sytuacji :/ Bylam juz z chlopakiem 2 lata, gdy odezwal sie tamten- moja licealna niespelniona milosc.... wszystko na nowo odzylo i bylam o krok, zeby zostawic chlopaka i byc ztamtym (jak sie okazalo on tez szalal za mna w liceum), ale nie zrobilam tego. Rok pozniej znowu sie zaczelo i znow walczylam ze soba... bylo mi na prawde bardzo ciezko. Ale znowu wybralam swojego chlopaka. Teraz nie zaluje, kocham go, jest mi z nim swietnie, od roku mieszkamy razem. Jasne, ze mysle o tamtym, zawsze bede myslec. Ale nie zaluje. Musisz sobie dac czas. Odizolowac sie od jednego i drugiego. I zobaczysz za kim bardziej tesknisz.

nie można kochać dwóch facetów jednocześnie.... można być w nich zauroczonym jedynie... zrozumiesz to za kilka lat. a jeśli teraz masz dylemat to proponuje rzucić monetą...