Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granadka

zemsta na facecie bedzie słodka !

Polecane posty

Gość granadka

juz nie moge sie doczekac :D wykorzystal mnie... moze ja tez bylam naiwna, no ale coz stalo sie i sie nie odstanie.. tak w skrócie: znajomosc sie rozkrecala, byl sex, potem jeszcze kilka razy, a na koniec cisza. teraz opisze na sms , wydaje mi sie po to zeby zostawic sobie furtkę w razie posuchy w łozku.. mam plan: wiem ze jest zarejestrowany na portalu randkowym, umowie go z jakas laska "wyimaginowaną" na która sie napali, a ona oczywiście nie przyjdzie ;) tylko nie wiem, czy umowic ich w takim miejscu zebym przypadkiem tam przechodzila, czy nie.. wiem ze to malo ambitne, no coż ale troche zabawy mi tez sie po tym należy :) czy moze jakis inny patent macie?

Gość lalllalala
dziecko ile Ty masz lat? słyszalam rozne sposoby zemsty ale ten jest jednym z najdurniejszych i najbardziej dziecinnych jakie znam

Gość granadka
hej, to dajcie cos lepszego ! chetnie skorzystam ;)

Gość granadka
tyle ze ja juz sie nie bede z nim widziala

Gość lalllalala
ja mojemu byłemu wysłałam paczkę z wielkim napisem "tabletki powiększające penisa" :P

Gość granadka
wcale nie chce tu uzywac tyłka, absolutnie nie!

Gość mojojitoo
jan tez chce dobry pomysl na zemste!!!!!! bo nie udaje mi sie nic dostatecznie ostrego wymyslic:/ a ze swojej strony polecam to" o ile mieszkacie w duzym studenckim najlepeij miescie to jest super, w innym przypadkach nie bardzo wiec dajesz jakies super fajne ogloszenie na jakiejkolwiek stronie popularnej wsrod wynajmujacych( gumtree, szybko.pl itp) z jedo numerem telefonugwarantowane setki telefonow dziennie( duze miasto, kupa ludzi szuka lokum:) wkurzy sie jak nic:) moze tez malo ambitne ale co? mamy rosyjska mafie nasylac na nich? a co do gadek pt. masz maly penis...to dopiero jest dziecinne, oczywiscie ze sie taki nie przejmie bo raczej oczywiste ze zrozumiem ze rzucona kobieta sie msci...eh

Gość srutu tutu..
zadzwon do niego,ze jestes w ciazy z nim

Gość agagaagagagga
albo dac jego nr tel na jakies stronce dla gejów albo jakimś portalu z ogłoszeniami, ale ze szuka faceta, eja, coś wymys.Umawianie z fikcyjnymi osobami też przerabiałam, fajna sprawa ale na 1-2 razy, potem bedzie ostrożniejszy.A geje będą ciągle dzwonić:)dopóki nr tel nie zmieni,ale to też jest trochę kłopotliwe.Wiem,że to jest dziecinne, ale ile satysfakcji daje;>

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
granadka ja Cie rozumiem, ja mialam identyczna sytuacje... tez chce sie mscic, nie wiem jak.........

Gość aaassss
a jakby upozorowac probe samobojcza i zostawic list ze to przez niego? mialby prokurature na glowie i opinie chuja w otoczeniu..

Gość granadka
no wlasnie z tym penisem to wydaje mi sie dziecinne, bo to jest takie oczywiste odrazu... a chcialabym zeby mu sie glupio zrobilo. jakbym go gdzies w parku umowila na jakiejs ławce... i potem sobie gdzies przechodzila, i ze niby go przypadkiem spotkalam jak siedzi w parku ;) a ciągle mi mowil ze taaaki zapracowany ze nawet monter do mebli przychodzil do niego o 21 w piatek.... jaaasne

Gość granadka
no bez przesady z ta prokurą, az tak zle to mu nie zycze

Gość granadka
numer z komórką na stronce z gejami jest nawet niezly ;) pomysle o tym

Gość aaassss
ale to by bylo efektowne, a i co wazniejsze mial by wyrzuty sumienia ze przez niego sie zabijasz,ze zniszczyl czlowieka:)

Gość granadka
myslalam tez o jakiejs supereleganckiej restauracji zeby go tam umowic, zeby kupil cos extra, kwiatki i wogole ... a ona nie przyjdzie ;) ale o nie przejdzie bo sie nie umowi w restauracji z nowa osoba :/

Gość granadka
o nie nie, bo jeszcze by mial satysfakcje ze byl az taki wazny dla mnie! a my sie w sumie krótko znalismy

Gość granadka
a ten numer z paczką z napisem "tabletki powiększające penisa" tez jest niezly ;) tylko ze on sie wyprowadza niedlugo ze starego mieszkania, a nowego adresu nie pamietam :/

Gość daj ogloszenie w miescie
'poszukuje nani dla dziecka' itd i podaj jego nr tel

Gość baby to chamidła
Daj informacje na portalu randkowym ze jest podrywaczem,wykorzystuje i zostawia,do tego ma małego fiuta.To wystarczy .

Gość aaassss
daj mu do zrozumienia przez osooby trzecie za jestes smiertelnie chora; niech czuje sie winnny

Gość zoom.pl
najlepszą zemstą jest brak zemsty... wiec moze lepiej daruj sobie. po co ma widziec, jak bardzo cie zezłościł. a tak w ogole to co za chodzenia z jakims obcym chlopakiem z czata do lozka. szanuj sie moze a nie sie mscic bedziesz. zalosne

Gość granadka
wszelkie choroby i listy samobojcze odpadają...

Gość granadka
nie chce tego robic tak zeby on wiedzial ze to ja... bo zapewnie spotkal sie z wieloma dziewczynami z tego portalu

Gość Miaaa z Pulp Fiction
mój działał tak samo jak TWóJ ,więc moze to ten sam.Wysmarowałam mu dzrzwi kupą mojego kota ,a za jakiś czas,wracałam wieczorem z miasta,podjechałam pod jego kamienice,auto jak zwykle stało,no i deo dzieła....zbiłam lusterka od kierowcy i pasażera.Pamiętajcie o jeszcze jednym mije drogie-ZEMSTA ZAWSZE NAJLEPIEJ SAMAKUJE NA ZIMNO.

Gość aaassss
" wszelkie choroby i listy samobojcze odpadają..." czemu?