Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taki mlody

brak przyjemnosci z seksu

Polecane posty

Gość nie taki mlody

nie odczuwam z seksu takiej przyjemnosci jak podczas masturbacji :( bardzo dlugo zajmuje mi dojscie do orgazmu i jest on taki nijaki... w czasie masturbacji czuje naprawde odlot a przy stosunku jest duzo duzo gorzej.... partnerka mnie podnieca i pociaga wiec dlaczego ni jest mi dobrze???

bo za często się masturbujesz i twój penis przywykł do tego rodzaju stymulacji. spróbuj się ograniczyć w tym i zaczniesz dzieki temu czerpać radość z seksu

Gość nie taki mlody
nie masturbowalem sie dwa tygodnie, mialem taka ochote ne zex ze hohoho i... godzina seksu Z WIELKIM TRUDEM DOSZEDLEM a orgazm byl slaby, prawie nic nie czulem. co robic? moze moja dziewczyna jest za luzna?//

Gość nie taki mlody
hmm za malego nie mam 15 cm i dosc gruby

Gość nie taki mlody
ty to pewnie tylko przyjmujesz 25 centymetrowe rozjechana dz...ko

Gość nie taki mlody
gdyby byl za cienki to ona nie mialaby orgazmow. a ma po 2-3

Gość nie taki mlody
nie udaje

Gość nie taki mlody
taa jasne. i dlatego ciagle maochote na seks bo lubi udawac. stuknij sie

Gość nie taki mlody
to forum jest gowno warte. nikt nic madrego nie potrafi powiedziec. koncze

tja jak któraś zakręci nosem na 15 cm to już rozjechana dziwka :P to wal konia dalej :classic_cool:

moze masz malego i dlatego nie czujesz takiego nacisku jak przy masturbacji :D bywa popróbuj inne pozycje, od tylu nie jest ci lepiej?

ojej facet sam sobie krzywde zrobileś a teraz jeczysz:o masturbowales sie duzo wiec przyjemnosc wyksztalcila sie Tobie przy okreslonym rodzaju stymulacji, stosunek to zawsze inne stymaulacja wiec nie czujesz tego przy mnim, proste warunkowanie :o trzeba bylo sie tyle nie brandzlowac:D jedyna sensowan rada to w ogole przestac sie masturbowac( W OGÓLE!!!) to sobie zczasem wykształcisz silna przyjemnosc przy stosunku z braku alternatywy ale ze faceci lubia latwizne to nie wiem czy dasz rade:o

to nie wina masturbacji tylko tego że albo dziewczyna ciebie nie podnieca ,albo lezy jak kłoda i czeka na trzesienie ziemi,albo nie ma orgazmu podczas seksu z tobą . Orgazm u kobiety powoduje mimowolne skórcze pochwy co daje ogromną przyjemność na penisie i nawet facet ktory siła woli hamuje wytrysk bardzo często bezwiednie tryśnie.

hahhaahhaa facet chyba nighdy zadnej laski mie przeleciales tylko czytujesz literature :D:p hahaah