Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MM w skrocie

Dieta MM -w skrócie zapraszam

Polecane posty

Gość sparcie techniczne
Dieta nie jest trudna ani droga Można ją wypróbować na stronie www.montimaniacy.pl Ekspert wspiera, forum działa :)

Gość mm-ka
ciekawe , takie interesujące forum a nikt nie pociągnął go dalej...szkoda. pozdrawiam

Gość d69d

byłam na tej diecie kilka lat temu, rewelacja. ja miałam małą nadwagę uporałam się z nią w ciągu miesiąca, ale mój partner ważył 100 kg (nadwagi ok 20 kg) i w pierwszym mc schudł ok 5-6 kg bez wysiłku, głodzenia się itd. Wielka szkoda że str dietamm.com nie działa bo tam brałam przepisy i co lepsze wcale nie dzieliłam I fazy i II. po prostu robiłam konkretne posiłki wg przepisów i pilnowałam odstępów (no i oczywiście uważałam na etykiety wszystkich produktów, które wkładałam do koszuka). Kupiłam sobie nawet książkę, ale była zbyt zakręcona a przepisy nie na naszą kuchnię ;/ mistrzem kulinarnym nie jestem, nie jestem też kreatywna w kuchni więc strona z której korzystałam była idealna. jesli ktos ma namiar na podobna będę wdzięczna! PS: byłam u dietetyczki zeby ułożyła mi jadłospis zgodnie z tą dietą ale babka chyba nie zrozumiała, ułożyła głównie kasze ze wszystkim co się dało a ja przez 2 mc schudłam 1 kg...... do tego byłam głodna, a przepisy były mdłe