Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 10, 2008 :( lodówka mnie zabić chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Sierpień 10, 2008 zgniotła by cie czy co?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 10, 2008 a czemuż to zrobic chciała, niewdzięczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2008 oddałas jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 10, 2008 :O najpierw coś syczało w przedłużaczu... to go odłączyłam i chciałam podłączyć bezpośrednio ale strzeliło.......zaśmierdziało....... i korki wywaliło zjarała się wtyczka :( ależ się wystraszyłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lodówki sa wredne Napisano Sierpień 10, 2008 uważaj też na pralkę (żeby cię nie wciągnęła i nie utopiła) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie qrva Napisano Sierpień 10, 2008 odkurzacz chcial zajebac:D tom swojom rurom dlugom:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Sierpień 10, 2008 lodówki sa wredne --->to bylo dobre :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 10, 2008 O żesz... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 10, 2008 może ktoś by mi tak powspółczuł??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było nie wchodzić Napisano Sierpień 10, 2008 do środka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Sierpień 10, 2008 nie chciała się otworzyć i prawie umarłaś z głodu? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 10, 2008 za grosz w was nie ma empatii...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syntja 0 Napisano Sierpień 10, 2008 wspolczuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2008 Ja też współczuje:) mnie ostatnio kopnęła pralka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 10, 2008 i wc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 10, 2008 w takim razie ja ci współczuję bo taki sam przypadek miałam i wiesz co z tego wynikło? nową lodówkę kupic musiałam. tamta się zjeb... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach