Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antropomorficzna

Zachowanie faceta po powrocie...dziwne?

Polecane posty

Gość antropomorficzna

Co sądzicie o takim zachowaniu-jestesmy razem od 2 tygodni. (po półrocznej przerwie-to ja zerwałam-wydawało mi się ze to nie to...) niby są jakieś spotkania-tak 2-3 razy w tygodnu jakiś spacer(jest wtedy naprawdę super). Pisze mało smsów ( mówi że kasy nie ma) -tylko takie w ktorych proponuje godzinę spotkania.Nigdy nie dzwoni. Czy z jego strony kontakt nie powinien być bardziej ożywiony nie zalezy mu? Bo sama już nie wiem...

Gość antropomorficzna
No właśnie a mój praktycznie nic. A jak już sie spotkamy to się odkleić odemnie nie moze... nie rozumiem go kompletnie.

Gość Andromedda
antropomorficzna - jeśli wcześniej (przed zerwaniem) często do Ciebie pisał, to zrozumiałe, że teraz już tego nie robi. Wysilał się wtedy i co mu z tego przyszło? Zerwałaś z nim. Teraz nie będzie już tak wylewny.

Gość antropomorficzna
Wtedy też nie pisał czesto ale mieszkaliśmy w jednym akademiku-przychodził codziennie, w weekendy zostawał na noc... Czasmi było to dla mnie męczące tak ciągłą jego obecność, czułam że się duszę w tym zwiazku. Dlatego zerwałam. Teraz znów jesteśmy razem, sa wakacje-on mieszka 7 km odemnie a widzimy 2-3 razy w tygodniu i żadnych rozmów czy smsów.

Gość to czego Ty chcesz
często źle, rzadko też niedobrze. Pogadaj z nim, wiadomo że jak ludzie się rozstają i później znowu do siebie wracają to są niepewni, musi minąć trochę czasu zanim znowu poczują się ok. Dużo rozmawiajcie ze sobą, może sama wyjdź z inicjatywą?

Gość antropomorficzna
Spróbuję. Do tej pory było mało takich szczerych rozmów, ja nie jestem osobą aż tak otwartą...trochę boję się pokazac mu całkowicie jak mi teraz zależy...