Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnikkkkkkk

pytanie do facetów i dziewczyn

Polecane posty

Gość zapytajnikkkkkkk

jest para która jest ze sobą od 4 lat, chłopak jest zazdrosny i wiele zabrania swojej dziewczynie, nie ma wielu swoich znajomych, ona ma bliskie kolezanki z którymi chce wraz z chłopakiem jechac gdzies na weekend pod namioty, jedzie tam również brat koleżanki koleżanki, chłopak się wkurza że nie pojedzie bo nikt obcy nie bedzie oglądał jego dziewczyny w stroju kąpielowym. Czy to normalne zachowanie???

Gość dfsdfssdffsdsdf
Nie kolego, jesteć chory

to jak najbardziej normalne zachowanie. Twoj mezczyzna, jest bardzo zazdrosny, bo bardzo Cie kocha. Na pewno bylo by mu przykro i smutno gdyby inni mezczyzni ogladali Cie w stroju kapielowym. czy Ty czujesz tro samo? jestes zazdrosna o to ze inne kobiety moga zobaczyc go w kapielowkach? jesli nie to wydaje mi sie ze go nie kochasz. zastanow sie pod tym namiotem. ile masz lat? rodzice puszczaja Cie juz pod namiot. mnie puscili samego jak mialem 17 lat. Tobie daje 16. to i tak za duzo.

Gość zapytajnikkkkkkk
Tylko że jak inni obcy faceci będą mnie widzieć w kostiumie to mu nie przeszkadza, przeszkadza mu że akurat ten co z nami pojedzie będzie niby na mnie patrzył. ja nie jestem zazdrosna kiedy on jest w kąpielówkach gdyż taki strój jest strojem normalnym w takich miejscach jak plaża jezioro czy basen. mam 22