Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*chrupka

Pytanie do KIEROWCOW

Polecane posty

Jak bylam na zakupach chyba lekko obtarlam przy parkowaniu samochod ktory byl zaparkowany obok nie poczulam nawet tego wiec bylo minimalnie po zakupch jak przyjechalam do domu spojrzalam i mam mala ryske tak minimalnie ale tego samochdu juz potem nie bylo (po zakupach) i nie wiem czy mu w koncu cos obrysowalam czy nie i moje pytanie czy np mogl spohrzec na swoj samochod i zovaczyc ryske i spisac moje nr rejestracyjne i zadzownic na policje ? badz rzadac monitorningu na parkingu przy cebtrum handlowym? niepokoje sie bo wiem jaka ja bylabymz la gdyby ktos mi tak obtarł lakier prosze o noralne odpwiuedzi

Gość ljgfogoj
myslisz że komus by sie chcialo tak bawic o mala ryske? swoja droga to jakby mi tak ktos obrysowal i bym przy tym byla to bym rowno zjechala

poszkodowany nie moze przegladać monitoringu, ale moze sprawe zgłosić. jeżeli policja o to wystąpi - udostępnią zapis i mogą ustalić twój nr. rej ew jakis świadków

Nie wiem,jestem poczatkujacym kierowcom wiec sie przejume takimi rzeczami otoz to jakbym byla na jego/jej miejscu to byms ie wkurzyla i to bardzo dlatego pytam bo nie zasne z nerwow :o

Gość lflflflflfllflflflf
Dobra dobra, nie można stuknąć sąsiedniego samochodu i nie poczuć! Poza tym jakby tak było, nie miałabyś sie czym denerwować, bo na tym nagraniu byłoby widać, że się nie zorientówałaś, czyż nie? Szczerze mówiąć mam nadzieję, że cię namierzą. Mnie tak ktoś urządził dobrych kilka razy. Przytarto mnie tak, że musiałam to naprawiać. I to jest naprawdę chamstwo. Jak mnie się to raz zdarzyło - zostawiłam swój nr telefonu za wycieraczką.

Gość ljgfogoj
pewnie nawet tego nie zauwazyl jak wsiadal wiec nie masz sie co obawiac

Gość a nie widziałaś go w
kiedyś zdarzyła mi się podobna sytuacja i zostawiłam swoje namiary za wycieraczką poszkodowanego. Radzę tak zrobić na drugi raz. Własciciel nawet nie zadzwonił. Jesli byłaś w centrum handlowym, to na pewno nikt cię na monitorze nie oglądał tam nie sa monitorowane parkingi

Dzieki kocurro,ale sam wlascieciel smaochodu mogl spisac moje nr i pojsc na policje ? kurcze nie dosc ze mam zly dzien to jeszcze to,przejume sie bo jestem czlowiekiem ktory sie o wszytko przejmuje dlateg uspokujcie mnie prosze

ale ja go nie puknełam przeciez tyko przy wycofywaniu obtarłam nic nie poczulam tylko takie lekkie dotkniecie jego samochodu to odrazu zahamowałam i pojechalam d przodu i jeszcze raz wyjechalam i juz elegancko zaparkowalam bylo malo miejsca i w ogole ehhh nie pomyslalam o namiarach teraz wrocialam z pracy po 22 bo wtedy koncze no i sie zastanowialam jak zobaczylam swoja ryske jest naprawde bradzo mala to chyba jego tez musala byc

przecież nikt nie ogląda swojego samochodu jak przychodzi po zakupach :P

Gość a nie widziałaś go w
gdyby poszkodowany zauważył swoją szkodę i miałby cię spisywać, to najpewniej po prostu poczekałby na ciebie :-) Jesli tego nie zrobił, to znaczy, że szkody nie zauważył.

wiem,wiem ze nie oglada przejalam sie bo 1 i mam nadzieje ze ostatni takie cos mnie spotkalo dzieki Wam za wpisy podusmowujac mam nadzieje,ze policja mi nie zadzwoni? :P ani nie dostane zadnego wezwania :D bo to faktyczne smieszne gdy mala ryska :)

Gość ojjjjoj
czekal by na ciebie lub poszedl by do marketu i zglosil .oni wtedy wywoluja np.wlasciciel audi o nr.rej.98656 proszony o zgoszenie do punktu obslugi klijenta. a na tej twojej rysce jest slad koloru tego auta?

wiesz co byla biala,wzielam palcem to nic nie zostalo wiec pewnie by bialy lub srebrny samochod? kurcze przejmuje sie

pies trącał moj samochod,moja wina wiec nie wazne ale chodzi mi o samochod tego wlascieciela ktorego to zroblam nie wiem czy moze mi jakies wezwanie przyjsc czy cos? pracowalam do 22 w centrum handlowym a zaparkowalam na parkingu nalezacym do tego centrum handlowego wiec hyba bym nie slyszlaa jakby kgos wzywali :(

Gość ojjjjoj
nie przejmuj sie.jak by to byl jakis nerwus to by na ciebie czekal.pewnie nawet nie zauwazyl a ty sie marwisz.spij smacznie i pochrapuj:) policja ma lepsze rzeczy do roboty.serio.moj samochod ma kilka takich niespodzianek i nawet nie wiem skad.... uszy do gory:)

dziekuje Ci serdecznie niech Bog Ci wynagrodzi w czym tam sobie chcesz :) w dzieciach,w wygranym totolotku :P porpstu taki typ ze mnie kobiety ze sie przejmuje kazdym slowem i czynem swoim i cudzym :) takze dziekuje za te slowa bo juz bym dzisiaj nie zasnela z mysla ze mi policja napadnie jutro z rana na dom :P lub wysle jakies powiadomienie o wstawieniu sie na komende :) dzieki raz jeszcze spokojnych snow