Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

kurs tańca na rurze

Polecane posty

moim urodzinowym postanowieniem na ten rok, to zapisanie się na jakieś zajęcia, na których skorzystałoby moje ciałko:D fitness i siłownia- rzuciłam po paru miesiącach, bo umierałam z nudy... myslałam, żeby zapisac się na jakies tańce- ale hip-hop czy taniec nowoczesny- nie bardzo mnie interesują...podobnie jak taniec klasyczny... pomyslałam, że odlotowym pomysłem byłby kurs tańca na rurze:D tak dla samej siebie-ciałko sie rozciąga, twoje ruchy stają sie seksowne, i czasem można zrobić taki schows swojemu facetowi... niestety nic takiego nie znalazłam:( znacie jakąś szkołe- erotic dance:)? jeśli nie wymarzony taniec na rurze, to striptiz chociaż;D

Gość upekupup
kalinka ile masz lat i z jakiej czesci polski jestes? Ja tez o tym myslalam ( taniec na rurze) oczywiscie nie po to zeby to gdzies wykorzystywac, a tak poprpstu dla wlasnej satysfakcji :) Daj znac jak cos znajdziesz

znalazłam, ale erotic dance... nie taniec na rusze...pisze coś, o seksownym tańcu z elementami krzesła.... może na początek też nie najgorzej, co? szkoła ma wiele oddziałów- może znajdziesz coś koło siebie?:) ja jestem ze śląska, a Ty? http://www.copa-cabana.pl/