Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 012345

Nigdy taka nie będę...

Polecane posty

Gość 012345

http://kobieta.interia.pl/byc-kobieta/news/b adz-dziewczyna-lata ,1157313 Cytat: "Kiedy idziesz ulicą, czujesz że przyciągasz zachwycone spojrzenia, twój uśmiech potrafi oczarować każdego, a letnie sukienki dodają ci wdzięku. Może to właśnie ty jesteś Dziewczyną Lata?" Smutne, ja nigdy taka nie byłam, nie jestem i nie będę :/ Tylko skąd ten głupi frazes, że kobiety to "płeć piękna"?

Gość Lusesita ma rację
jak masz tzipę to wystarczy tylko ją wyeksponować a ktoś doceni jej piękno :classic_cool:

Gość a po co Ci
powalać miliony? wystarczy, zeby jednego, acz skutecznie ;)

Gość 012345
To nieprawda. Kiedyś dałam tu swoją fote (wiem, straszna głupota :P) i mnie zjechałyście, że mam wieśniacki ryj. I faktycznie macie rację, jestem brzydka i na to się już nic nie poradzi.

Gość a poźniej role się zmieniają
to ona wali :D

Gość 012345
Bo to smutne, że znajome powalają na kolana, a ja nie. No, chyba że brzydotą :(

Gość 012345
Lusesita de Milagros Dolores Próbowałam, ale we mnie nie ma nic pozytywnego, tylko same paskudztwo. I wolę się nie uśmiechać bo wtedy nos mi się jeszcze bardziej wydłuża i rozszerza :( Więc sama widzisz, nie da rady nic zrobić :(

Gość 012345
Lusesita de Milagros Dolores Próbowałam, ale we mnie nie ma nic pozytywnego, tylko same paskudztwo. I wolę się nie uśmiechać bo wtedy nos mi się jeszcze bardziej wydłuża i rozszerza :( Więc sama widzisz, nie da rady nic zrobić :(

Gość a po co Ci
póki będziesz myśleć o sobie "brzydula", inni będą Cię taką widzieć. Wbrew pozorom zmiana nastawienia to, zaryzykowałabym, 75% sukcesu!

Gość 012345
Właścicielka Cocker Spanielka Taaa, jedna jaskółka wiosny nie czyni. Niby mam w miarę ładne włosy ale co z tego? Jakoś nie jestem ładna dzięki nim. Chyba powinnam owinąć sobie nimi ryj, wtedy bym ładniej wyglądała. A zdjęcia już nie dam, bo to głupota i już naczytałam się wystarczająco dużo nt swojej "wieśniackiej mordy".

Zgadzam się. Potrzebujesz tylko trochę więcej wiary w siebie i pewności siebie i będzie ok. A powalać na kolana każdego się nie da.

Daj fotke:)Moze wtedy ocenialy Cie jakies spasle kaszaloty ,ktore po prostu zazdroscily Ci czegos np tego ze jestes ladniejsza,szczuplejsza a widzac Twoj slaby punkt(uroda),wykorzystaly go zeby Ciebie zdolowac :P

Gość 012345
candle123 Taaa, jasne, nagle dzięki temu stanę się ładna :-> Nie mam na myśli wszystkich, ale większość. Gdy jakaś dziewczyna jest naprawdę ładna, to jeśli nie podoba się wszystkim, to większości na pewno. Kalyna666 No właśnie, mój słaby punkt to uroda więc logiczne, że mnie zjechały.

Gość vinczi
takie użalanie się nad sobą nic nie daje. Ja robiłam to samo..."jestem brzydka nikt mnie nie chce ..itp" cały czas tak myślałam. Najgorsze że nic z tego nie wynikało. w końcu przestałam się użalać nad sobą. znalazłam prace dorywcza i za zarobione kilka groszy kupiłam ciuchy. Nie jestem chuda wiec łatwo nie było znaleść coś modnego. razem z koleżanką po godzinach poszukiwań znalazłyśmy coś odpowiedniego. Później kilka cieni do powiek, brwi i inne pierdołki. Pomogło. poczułam się pewnie i atrakcyjnie. wszystko zależy jak ty na to patrzysz.

ok rozumie ale i tak sadze ze atuty trzeba podkreślać i uwierzyć w siebie bo z takim podejsciem daleko nie zajdziesz a tym jak potraktowali Cie forowicze bym sie nie przejmowala ja kiedys pokazalam swoj tatuaz i tez bylo jaki to on jest ochydny a na co dzien spotykam sie z calkiem innimi opiniami zaczepiaja pytaja gdzie zrobilam itd mnie sie on podoba i sie z nim dobrze czuje wiec i inni go akceptuja wierz mi ze uroda to nie wszystko masz zdrowie nie jestes znieksztalcona przez chorobe nie ma co rozpaczac bo nawet tacy ludzie sie trzymaja i daja rade a ty masz wszystko wystarczy tylko w siebie uwierzyc i isc do przodu nie odwracajac sie za siebie:)TRZYMAJ SIE I UWIERZ W SIEBIE!!!

Gość 012345
vinczi Ja też przeszłam podobną drogę - wydałam kasy na ciuchy i kosmetyki, tylko że w moim wypadku nic to nie pomogło i żałuję tylko wydanych pieniędzy.

Niestety urzeduje tutaj taka negatywna grupa odniesienia ,ktora wszystkich wyzywa od pasztetow,nabija sie,dogryza,tryska sarkastycznym poczuciem humoru.Moze pech chcial ze natrafilas akurat na nich i bach...!Nie przejmuj sie!Brzydka kobita to osoba nieladnie pachnaca,brudna,szczerbata,z wielkim garbatym nochem,z krecimi oczkami,popalonymi i zniszczonymi wlosami,z okularami jak denka od butelek!To jest pasztet jak dla mnie!Zaloze sie ze nie wygladasz jak wyzej opisana pani wiec czym sie martwisz?

Gość a po co Ci
masz 18 lat, a wiesz, kiedy ja zaczelam podobać się sobie? gdy nabralam "ksztaltow" kobiety, zapuscilam wlosy, zaczelam sie wiecej usmiechac i uwierzylam w to, ze gdy siedemnasta osoba mowi mi, ze mam zjawiskowe oczy, to nie przypadek ani glupi zart, a stalo sie to dopiero po przekroczeniu 21 roku zycia. cale nascie uplynelo mi pod znakiem kompleksow. a teraz? co z tego, ze polowa moich kolezanek ma 3/4 czesci mojej pupy, ja ubieram sie w zwiewne sukienki, chwale ladnym dekoltem i usmiecham od ucha do ucha. w nosie mam opinie innych, bo ja zaczelam lubic siebie taka, jaka jestem i dobrze mi z tym. wiec tym bardziej wierze w Ciebie, mocniej niz Ty sama w siebie, do zaakceptowania pewnych rzeczy trzeba poprostu dojrzec, i Tobie sie odmieni, tylko mniej krytycyzmu, zamiast "morda"- buzia, zamiast "wiesniacka"- charakterna, stylowa, mysle, ze jest w Tobie wiecej urokliwych rzeczy, niz tylko wlosy. trzeba tylko zdjac klapki z oczu i byc mniej brutalnytm wobec siebie. bo czy moze Cie ktos pokochac bardziej, niz Ty sama? ;)

Gość vinczi
a niepomogło. Użalasz się nad sobą a to czysta głupota. Ubierz się modnie, zrób lekki makijaż i umów się gdzieś z koleżanką. Potem powtarzaj sobie że świetnie wyglądasz. w końcu w to uwierz. na pewno nie jest tak źle jak piszesz. A takie uzalanie do niczego nie prowadzi. Ile masz lat???

Gość vcxvcx
Kiedy idziesz ulicą, czujesz że przyciągasz zachwycone spojrzenia baba musi byc rozebrana by przciagac spojrzenia inaczej nie ma szans . Nikt nie zwraca uwagi na ubrane baby

Gość vcxvcx
jacy zboczency ? KAzdy facet oglada gole baby debilko