Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuż

Marwaski wszystkich krajów łączcie się!

Polecane posty

Gość juuuuż
Energiczna,chyba się przejęzyczyłaś,bo RZECZONY MARWASEK USZCZĘŚLIWIA.....pozostawia niezatarte wspomnienia......jednym słowem jest kochankiem idealnym(zrobi dobrze i nie zabawi długo....)

\"Trzech jaskiniowców widzi obcego biegnącego ku nim z włócznią. Jeden walczy, drugi ucieka, a trzeci zaprasza z uśmiechem na kawkę. W ten właśnie sposób trzeci nie doczekał fazy prokreacji.\" dr House:P Jak widać jakimś cudem jednak doczekał licznych potomków:P:P:P

Gość juuuuż
A w pierszej nie możemy się spotkać......SŁOŃCE ty moje!!!!! I widzicie już działa ......spotkanie w klasie ....ależ z Ciebie perwers....ale,jak w klasie to w klasie,choć mogłoby być na łonie przyrody,bo warunki wciąż sprzyjające.Wkażdym razie otwarty jestem na sugestie......tylko wiekowa za bardzo żebyś nie była....bo odpadam wtedy!!!!!!!!!!!

Gość juuuuż
No to ja już będę leciał,czas na zajęcia praktyczne.....strzeżcie się "marwaskolubne",nadchodzę!

Ja jestem przkonany, że gdy gniazdo lub inne gniazdopodobne, gdy tylko pozbiera sie i poskłada psychicznie... znajdzie kolejnego identycznego gościa... są ludzie, ktorzy po prostu lubią gdy im jest źle... biczownicy umysłu, psychiczni flagelanci delektują sie stanem swego udręczenia i stąd taki dobór partnera

Gość trtr
"są ludzie, ktorzy po prostu lubią gdy im jest źle... biczownicy umysłu, psychiczni flagelanci delektują sie stanem swego udręczenia" na co mamy dowody w postaci topiku - publiczej autowiwisekcji chorych fragmentów umysłu dlaczego więc mamy "zejść z tej dziewczyny" skoro ona sama zaprasza do pośmiewiska z niej? ja tam czasem lubię czynić bliźnim wg ich upodobania (chociaż oryginalny topik o Marwasku jest dla mnie nie do strawienia więc nie zaglądam już) :D

11:41 juuuuż Energiczna,chyba się przejęzyczyłaś,bo RZECZONY MARWASEK USZCZĘŚLIWIA.....pozostawia niezatarte wspomnienia......jednym słowem jest kochankiem idealnym(zrobi dobrze i nie zabawi długo....) Uszczęsliwia na krótką metę, unieszczęsliwia na dłużej

Gość banda pajaców z komiczne na
czele :P Czy ktokolwiek z was poza szyderczym topikiem w jakikolwiek sposób pomógł gniazdo? Dla wszystkich jest jasne: dziewczyna znalazła się w nieciekawej sytuacji i psychicznym dole. Jedyne na co was stać ( a komiczne zwłaszcza) to szyderstwo i wytykanie braku umiejętności przewidywania. Ja klasyfikuje sqrwysyństwo tego topiku a zwłaszcza co poniektórych wpisów poniżej zachowania marwaska. :O

A po co jej pomagac? Zeby szybciej odzyskala zdrowie i była gotowa na penetracje przez kolejnego Marwasa? Marwasek I (2 pasażer gniazda :P ) Marwasek II Decydujące Starcie? A potem? Marwasek III, 20 lat później?

Tak na marginesie - nie mam w zwyczaju pomagac ludziom, ktorzy sami, na własne zyczenie nie baczac na ostrzezenia i konsekwencje, ktore zna lub tez ma wszelką mozliwosc by sie ich domyslac, ładuja sie w kłopoty... Pomaganie takim ludziom to strata czasu, na dodatek demoralizuje ich, bo uczy ze pomimo błędów, konsekwencji nie ponoszą

ty komiczne nie masz zwyczaju pomagać żadnym ludziom :P jeśli nie masz w tym osobistego interesu ( np. dupa :O). Nie jest to akurat cecha godna peanów więc niepojęte dlaczego się nią chwalisz :P A tak na marginesie: skoro nie masz zwyczaju pomagać to może przestań również przeszkadzać i ludziom z poważnym problemem nie odbieraj nadziei, że są jeszcze na tym świecie bezinteresowni empatyczni i gotowi do pomocy bliźni. Bo to własnie robisz swoimi bezmyślnymi wpisami na niektórych topikach

Oczywiście ocena ci się nie spodobała jak sądzę i zaczniesz zaprzeczac za chwilę. Więc za nim zaczniesz odpowiedz na pytanie: czy wysłałeś obiecane 5 kilo proszku do prania ( oferowałeś je Atmo przy okazji rozmowy o prześcieradłach :P) komuś z biednych do których dostałeś namiar w formie strony internetowej na której umieszczone były prośby o pomoc wówczas?

np gnizado pomogła Marwaskowi :D chłopak sie wyszalał troche ja tez pomagam... tylko nie wpisuje jakich frazesów jak 90% wpisiw w temacie gniazda.... "bardzo ci wspolczuje, jestem z tobą, trzymaj sie" itp banały, ktore sa rownie skuteczne i pomagaja gniazdu tak samo jak spuszczenie wody w kiblu

NIe odpowiedziałeś na pytanie :P Ciekawe czemu :O Wiem, że jest to poza twoim zakresem pojmowania, ale człowiek w sytuacji gniazda najbardzie potrzebuje odbudowania nadszarpniętej w nim wiary w Człowieka. To co robisz wpycha go w jeszcze większy dół. Miej tego swiadomość bezmyślny chłopcze

Gość juuuuż
Komiczne za chwilę będziemy spaleni na stosie przez grupę zaślepionych furiatek.One zawsze mają klapki na oczach,widzą tylko to co chcą widzieć(a raczej co chciałyby)Dlatego WCALE nie obwiniam MARWASKA i jemu podobnych!

Gość juuuuż
Tak boli was,że ktoś nazywa głupotę po imieniu?

Gość wnuk smirnofa
ale jaja gniazdo ma za duzo wiary w czlowieka a nie za malo jest pierwsza naiwniara

nie dostałem zadnej strony internetowej... a co do gniazda... to typ ofiary... na dodatek masochistki i ekschibicjonistki... jej sie nie da pomóc, bo przy jej podejsciu do ludzi, jej zycie to przechodzenie z jednego dołu w drugi...

Gość trtr
No, skoro już nawet zakładamy że forum dyskusyjne gdzie ktoś opublikował swoje przeżycia, jest miejscem gdzie mamy tej osobie pomóc - zastrzegam że to tylko robocze założenie, i niezgodne z rzeczywistością - to ja osobiście uważam że jęczącej ofierze prędzej pomoże się poprzez wstrząs zafundowany wyśmianiem, niż poprzez głaskanie po głowie. Chociaż elektrowstrząsy mogą być skuteczniejsze. :D

czy wysłałeś obiecane 5 kilo proszku do prania ( oferowałeś je Atmo przy okazji rozmowy o prześcieradłach ) właśnie- że już o nowej klawiaturze dla nefry nie wspomnę

Gość juuuuż
Bezmyślne ,to są kobiety pakujące się w związki bez przyszłości....czy to nasza wina,że ktośźle ulokował uczucia?

\"Wiem, że jest to poza twoim zakresem pojmowania, ale człowiek w sytuacji gniazda najbardzie potrzebuje odbudowania nadszarpniętej w nim wiary w Człowieka\" Jakby tej wiary w człowieka nie miała to by jej na dobre wyszło. I po co ma te wiare odbudowywać? Żeby znowu dostać w dupę???

nefry- no problemo! teraz ty przypomnij o mojej:P

\"Wiem, że jest to poza twoim zakresem pojmowania, ale człowiek w sytuacji gniazda najbardzie potrzebuje odbudowania nadszarpniętej w nim wiary w Człowieka\" ale jakiej nadszarpnietej? ja w ogole nie rozumiem, czemu wiele osob zaklada, ze ona jest nieszczesliwa... poznała cudownego faceta... ideał, piekny umysł, \"Słońce, wiesz\" itp... po prostu cud, miód i orzeszki... kocha go cały czas miłością szczerą i bezwarunkową... ma z nim dziecko... facet jej nie bije, nie wraca pijany do domu, nie wykorzystuje jej, nie zmusza do seksu, nie okrada... istna sielanka :P

Gość wnuk smirnofa
facet jej nie bije, nie wraca pijany do domu, nie wykorzystuje jej, nie zmusza do seksu, nie okrada... :D:D:D zlego slowa jej nie powie :D

Gość juuuuż
No właśnie!Nie ważne,że u niektórych jej infantylne teksty powodują odruch wymiotny....;0