Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Si for

najfajniejsza rzecz w zyciu

Polecane posty

Gość amanda wilsonnnnnnn
nikt tu juz nie zaglada:(? podnosze, bo fajny topik sie zapowiadal:)

Gość to jest najfajniejsza rzecz
PIOSENKA O KOŃCU ŚWIATA W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie.

Gość .X..
Najpiękniejszym dniem, był dla mnie ten, w którym umarłam.

Gość Si for
fajna fajny topik po brzeciez ja go załozyłem Finlandi zurawinowej nie piłem jeszcze

Gość oczywiscie ze
sex z dwiema cycastymi bladynkami :D

Gość kutango
rzecz- samochod ale zapewne chodzilo ogolnie o wszystko - synek :classic_cool:

Gość kutango
koledze powyzej zazdraszcza, ale wszystko przede mna :classic_cool: :-P

Gość Si for
no fakt ładnie napisał. Chyba nie ma nic bardziej wspaniałego niz własne dziecko. Ja mam jeszcze czas na Swoje

Gość Si for
a ten wiersz ktory jest wyzej chyba omawialismy na j. polski

Gość kutango
mialem na mysli te dwie cycate blondi :classic_cool: ale i tak bym nie zamienil nawet siedmiu za tego malego brzdaca, ktory szoruje na kolanach z pokoju do drzwi jak mnie widzi po robocie :-)

Gość Si for
hehe pomyłka mi chodziło o dziecko.

Gość Si for
to co juz nic wam sie fajnego nie przytrafiło w zyciu??

Gość subaru
najfajniejszy w życiu był dzień, w którym powiedział, że kocha. nigdy nie zapomnę, daty, godziny, okoliczności, dudnienia deszczu o szyby, zapachu szpitalnej sali i krzyków pielęgniarki na drugim końcu szpitala. najszczęśliwsze chwile mojego życia :) było ich więcej, ale musiałabym niezłe wypracowanie napisać.

Gość Si for
mmmm jakie romantyczne az sie wzruszyłem

Gość subaru
też się wzruszyłam :D

Gość Si for
chyba jednak najwsanialsza rzecza jaka moze sie przytrafic jest miłosc do drugiej osoby np. do dziecka lub do partnera. Rzeczy materialne nie daja takiej przyjemnosci

Gość kutango
dziecko przebija partnera tak ze 100 razy ;-)

Gość subaru
rzeczy materialne dają szczęście na chwilę, miłość, jeśli jest szczera i prawdziwa potrafi cieszyć przez całe życie. nie ma nic lepszego niż dzielenie się sobą z drugim człowiekiem. dziecka jeszcze nie mam, ale pewnie jest tak jak mówi kutango :)

Gość Si for
pod tym wzgledem tez sie zgodze. bo partner nie kocha taka miloscia jak dziecko rodziców

Gość kutango
znowu co innego mialem na mysli;-) "jak sie kocha dziecko" :-) moj pierwszy potwor, nie bylem pewny czy bedzie dobrze, ale jest mistrzowsko, wiem po co wstaje rano i dlaczego zamiast zjesc obiad to smigam z malolatem do pokoju na koc wyturlac go zeby sie cieszyl jak opetany :classic_cool:

Gość Si for
no mi akurat chodziło mi o to ze dziecko kocha swoich rodziców prawdziwa miłoscia nie dla kasy i nie dla szpanu. Czysta miłośc

codziennie najfajniejsza rzecz tzn. chyba moment jest wtedy, kiedy budzę się i przytulam do śpiącego obok faceta, a jak go pocałuje w plecki to tak fajnie mruczy... od razu uśmiech pojawia się na ustach i myśl przebiega przez głowę, żeby ta chwila trwała w nieskończoność. nie da się chyba sklasyfikować najfajniejszej rzeczy w życiu - tyle ważnych rzeczy się wydarzyło...

Gość Si for
PISZCIE WSZYSCY !!!!

Gość blueberrry
no tak jak wam sie tylko urodzi dziecko to nawet partner przestaje byc wazny. nie rozumiem jak mozna napisac ze dziecko jest 100 razy wazniejsze niz partner

Gość Si for
ja jednak doszłem do wniosku ze nic mozna rozgraniczac co jest bardziej wazne czy dziecko czy partner bo wszystko powinno byc tak samo wazne tak samo jak nie powinno sie faworyzowac tylko jednego dziecka bo drugie jest wtedy nie docenione