Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kachulec

zaproszenie na weekend- co robić?

Polecane posty

a więc tak znam faceta od ok 15 czerwca, od tamtego czasu spotykamy się dość często jest fajnie chyba nawet coś mnie wzięło :) no tylko tak do końca nie wiem o co mu tak naprawdę chodzi, czy mu na mnie zależy czy po prostu na mnie leci on zaprosił mnie teraz na weekend i nie wiem co robić jechać czy nie jechać bo wiadomo jak to się skończy, łóżek dwóch to my tam mieć nie będziemy.. co myślicie, jechać czy nie jechać? jakie macie podejście

Gość Muslim Magomajew
Weź ze sobą koleżankę. Myślę, że facet będzie zachwycony. Co dwie kobiety w łóżku, to nie jedna...:-).

Gość parwda to to taka
no jak dwich lozek tam nie mcie a ty nie chcesz z nim sie pzrespac to nie jedz....zreszta widac o co mu chodzi skoro proponuje wyjzad gdzies gdzie nawet nie mozecie osobno spac....

a to zalezy.....jaki to ma byc wyjazd? w jakim miejscu nocleg? co koles chce jej zaproponowac na takim wyjezdzie? a przedewszystkim niech sie nie godzi na jednoosobowy pokoj.....nie koniecznie ze chłopak bedzie zły chodził ???? zalezy ile ma lat i jakie intencje zwiazane z takim wyjazdem...jesli to jakis młokos napoalony przez swoje hormony to raczej mu bedzie jedno w głowie....