Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intercity

JEŹDZI KTOŚ Z WAS INTERCITY????????????????????????

Polecane posty

Gość intercity

Jeśli tak to na jakich odcinkach i ile płacicie za bilet? Chcę jechać z Katowic do Warszawy i sie zastanawiam ile zapłacę. Mam nadzieję, że nie dużo:( Bo tak mysłałam, ze do Krakowa płaciłam 10zł i to jeszcze ulgowy, teraz niestety już studia skończyłam:o więc nie dość, że drożej zapłącę, to jeszcze W-wa jest wiele dalej jak Krk no i INC jest za dopłatą:(

Gość retynkaaa
pewnie conajmniej 90 zł w 2 kl. jak nie masz już ulgi...

Gość intercity
o kurcze:( strona mi się nie otwiera:o no ale jak juz ktoś napisał, ze 95 zł no to nieźle:o przeciez nie wydam tyle na pociąg zeby jechac na 2 dni do kumpeli:o ehhhhh:(

Gość retynkaaa
jedz pośpiechem, dłużej, ale i taniej...

Gość retynkaaa
niemożliwe, że tak mało, może to ulgowy

Gość intercity
dobra:o oswiećcie mnie:o pisze ze 111zł pierwsza klasa, albo 77zł druga klasa, a niżej że miejscówka 25 czyli, ze co?:o dopłacam 25 za konkretne miejsce?:D:D:D:P ehhh:(

Pociąg Intercity pędzący gdzieś przez "zacofaną" Lubelszczyznę. Do kibelka w celach "higienicznych" wchodzi młoda kobieta. Zmienia podpaskę i rozgląda się za koszem, przeznaczonym na takie sytuacje ale nigdzie go nie znajduje.Aby nie spowodować zapchania muszli klozetowej, z pewnym zawstydzeniem otwiera okno i wyrzuca przez nie "starą" podpaskę. . . . Na stacji w Motyczu oczekując na jedyny pociąg, który się tu zatrzymuje, stoi zarośnięty facet i czyta "Chłopską drogę". Nagle z pędzącego Intercity wypada jakiś przedmiot i ląduje mu na twarzy. Facet bierze go w rękę, ogląda i mówi półgłosem: - Ku*wa, niby wata a ryja nieźle mi rozwaliło.

Gość intercity
to czym bedzie w miare szybko i tanio? PKS'em?:o

Gość intercity
alessssssssssss:D

PKS z Katowic do Warszawy jedzie ok 5 godzin Połączenia na trasie : KATOWICE D.A. - WARSZAWA DW.ZACHODNI Opisy oznaczeń kursów zobaczysz po ich wskazaniu Trasę kursu zobaczysz klikając w relację Odjazd Przyjazd Oznaczenia Relacja 0:50 6:00 P ZAKOPANE D.A. - CIECHANÓW 5:30 9:55 E 5 H CIESZYN - WARSZAWA DW.ZACHODNI 5:30 10:10 E L n CIESZYN - WARSZAWA DW.ZACHODNI 11:05 15:50 U P ż KATOWICE D.A. - OLSZTYN przez NIDZICA, OLSZTYNEK RYNEK 11:50 16:40 a P KATOWICE D.A. - OLSZTYN przez SZCZYTNO, PASYM RYNEK

Gość intercity
liczyłam na góra 50zł ale i tak wydac 100zł na sam przejazd w ciągu 2 dni to dla mnie majątek biorąc pod uwage,ze jeszcze pracy nie znalazłam i ostatnie pieniadze mi zostały:(

Gość Jak Cię nie stać to jedź ...
... osobowym :-O Jak mnie wkurzają takie paniusie-księżniczki! 😡 Ona musi InterCity jechać, bo ona jest biznesłoman i nie będzie się tarabanić Przewozami Regionalnymi. Chcesz szpanować przed kumpelami na dworcu, że do IC wsiadasz? Jedź tym, na co Cię stać. Proste. :-O

Ojejku,przecież można się nie orientowac w cenach biletów,jak się nie jeździ.... Np.mój bilet miesięczny kosztuje 84 zł,koleżanka,która jeździ samochodem była zszokowana,bo myślała,że płacę ok 40 zł!

Gość InterCity z założenia jest
pociągiem dla biznesmenów i bogaczy. Dla studentek są wspomniane Przewozy Regionalne, ewentualnie TLK jeśli chcesz w miarę szybko - i tego powinnaś szukać.

Gość intercity
pisałam do tych, którzy się oriantują a nie do tych, którzy chca się wyżyć na mnie bo ich zycie jest do dupy!!!!!!!!!!:D Dla jasnosci żeby dotarło do tych, którzy chcą mnie obrażać to NIE OREINTUJĘ SIĘ W OGÓLE W CENACH!!!! i nie wiem co w tym dziwnego:o tak jak ktos napisał, jak się nie jeździ to się nie ma pojecia ile kosztuje:o A że Ty debilu szpanowałbyś przed kumplemi czy kumpelami, że jedeisz INC to mi CIę zal:o nie wiem co tu ma szpan do tego:o Po rpostu kumpela mi powiedziała, ze najlepiej jak INC do niej przyjadę bo szybko i bezpiecznie wiec się nie wyżywajcie sfrustrowane baby jak nie macie o niczym pojecia:O:O:O:O:O

Gość intercity
a tak na marginesie - serdecznie dziekuję Ci za wszystkie Twoje posty:) Widać są jeszcze normalni ludzie, którzy rozumieją sprawę, a nie chcą tylko napisaś coś byle sie wyżyć i wyzwać kogoś kogo nawet nie znają:o żal:o ale całe zło napewno do nich wróci, więc mam ich gdzieś:D:D:D tak jak pisałaś, wcale nie jeżdzę tyle co kilka razy do Krakowa jechałam wtedy zwykłym pociągiem, ale to ze znajomym, a teraz jak mi kumpela poleciła to stwierdziłam, że właśnie takim pojadę, ale nie miałam pojecia, że to tyle kasy:( Fakt, że szybciej i bezpieczniej:) w końcu za to się paci:)

Gość intercity
Dobra, przyznaję się: tak naprawdę chodzi mi o to, że tej kumpeli aż gały wyjdą jak zobaczy, że wysiadam z pociągu IC :D Wiecie, taki szpan :classic_cool:

Nie przejmuj się :) Nie wszystko można wiedziec.... Ja też nieraz pytam na forum o rzeczy byc może dla kogoś oczywiste,dla mnie nie-więc po to pytam i też spotykam się z wręcz obelgami,wyzwiskami. Moje "motto" tutaj -nie chcesz pomóc,nie odzywaj się w ogóle....

Gość intercity
Kurde, tylko że właśnie sobie przypomniałam, że mnie na bilet nie stać :( Jak myślicie, czy jeśli oddam się konduktorowi, to pozwoli mi jechać za darmo?

Gość intercity
spadać głupie podszywy:P no ja ludzi tutaj nie rozumiem, ale widać ile jadu ma nasze spoleczeństwo:o wylewa swoje frustracje na Kafe bo tu jest anonimowe, przynajmniej tak sobie może ulżyć w tak dupiatym życiu jakie wiedzie:o przykra sprawa:) szkoda tylko, że nikt niemiły nie bierze pod uwagę, że im bardziej jest neimiły tym to jego życie bedzie jeszcze bardziej do dupy;) prawo kompensacji;)

Gość intercity
dobra postanowione. jadę intercity. a co! niech wiedzą w warszawie, że ja reprezentuję wyższą klasę :D tylko najpierw muszę sobie zarobic na bilet, ale spoko, dam z 10 razy i będę miec jeszcze na hotdoga w budzie przy peronie. uff. problem z głowy. czy jest tu ktoś na forum chętny na szybki i tani numerek?