Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssffgf

czy ktos tutaj rozwija sie duchowo?

Polecane posty

Gość wszyscy.............
pół roku na kafeterii bardzo mnie uduchowiło, moja dusza jest teraz wewnętrznie piękna i wiem o wiele wicej niz przedtem kafeteria to magiczne miejsce

Gość gość
Uczestniczyłem w trzydniowym pobycie z mistrzem duchowym na terenie wsi Radęcin, rok temu. Od tego czasu moje życie nabrało wymiaru świadomego. Żyłem przez 25 lat w całkowitym oderwaniu od rzeczywistości. A teraz podejmuję każdą decyzję według wyższego zrozumienia. Powiem, że cykle wykładów z mistrzem www.hippocomos.pl dają podstawy do prawdziwego rozwoju wewnętrznego. Dużo wiedzy o cybernetyce, faktycznym miejscu człowieka na ziemi, wiele dyskusji o religii i właściwym podejściu do odrodzenia duchowego. Mógłbym wiele jeszcze elementów współpracy z panem Jackiem pochwalić, ale najlepiej skontaktuj się z nim osobiście.

Gość gość
Spędziłem bardzo kreatywne wakacje w Radęcinie pod opieką mistrza duchowego Jacka Adamusa. Każdy gość mistrza otrzymuje zakwaterowanie w przyjemnym domku letniskowym, do tego dochodzi cykl wykładów i dyskusji, głównie na temat życia, boskości, władzy, konfrontacji problemów z innymi ludźmi. Pięć wykładów u mistrza daje wgląd właściwie we wszystkie aspekty funkcjonowania rzeczywistości. Można też rozwiązać przy okazji wiele wewnętrznych wątpliwości. Oczywiście u pana Jacka nie tylko dyskutuje się o ciężkich sprawach, ale można pojeździć na rowerze, popływać w okolicy, wyjechać na wycieczkę krajoznawczą po Puszczy Drawskiej. Jeżeli rozwijać świat wewnętrzny i prawdziwą duchowość to tylko w takim otoczeniu. Umowę do współpracy z mistrzem ściągniesz najszybciej przez hippocomos.pl.