Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleeeeeeees

ZAGADKA KTÓRA OD ZARANIA DZIEJÓW NURTOWAŁA LUDZKOŚĆ

Polecane posty

Gość wnuk smirnofa
zglosilam ten kretynski dowcip do usuniecia i swoj wpis, w ktorym go cytuje dno moralne i intelektualne

Uszatek był niepewny, śpiewał publicznie o swoim kalectwie "bo klapnięte uszko mam" jaki był taki był ale miał fajnych kumpli przynajmniej:P:P:P:P

Gość wnuk smirnofa
yem niedziwedzie qpy :classic_cool:

Gość wnuk smirnofa
wpisanie cudzego nicka jak widac nie jest takie trudne gorzej juz wymyslic swoj :p ciesze sie, ze skasowano kawal o Holokauscie dziwi mnie jednak, ze wzbudzil on wylacznie moj protest

Gość Mis_m
*Uszatek był niepewny, śpiewał publicznie o swoim kalectwie "bo klapnięte uszko mam" co dla jednych jest kalectwem, dla 2 znakiem rozpoznawczym :P Troche optymizmu w zyciu :D *"jaki był taki był ale miał fajnych kumpli przynajmniej " bo z fajnymi fajnie jest brat :)

co nie, każdy by chciał mieć za kumpla typ gospodarza klasy, wiecznie mądrzącego się i pouczającego innych, no i ten por na kolację:-o

Gość Mis_m
To sie nazywa miec autorytet :P

Gość ejbisi
Wnuk smirnoffa jesteś babką? To czemu nie jesteś wnuczką smirnoffa? ;)

Gość wnuk smirnofa
o moja droga. tu mam jedno f i rodzaj meski. zenski nick zostal podebrany. i z penisem jakos lzej :)

Gość Mis_m
Na tapczanie siedzi miś, miś ma ryjek kosy! Choc pomałpię Cie troszczkę, poczeszę Ci włosy. Chodż, zaśpiewam Ci bajeczkę, może będzie krótka, Wiem, jak grzeczny bede bardzo, pokazesz mi udka!-->cos dla aleeesa Te, brat, Ty to lepiej uwazaj na tym miescie, bo wiesz moga i biszkopty nie wystarczec :P:P

Gość Mis_m
aaaa i jeszcze byla akcja z "Misia" wlasnie? albo pomylilam Na tapczanie siedzi Mis Mis jest bardzo grzeczny dzis Chetnie panstwu lape poda. (...) cos tam nie pamietam co i na koniec W morde Misia sukinsyna?:P to dokonczy niewiadoma?:(

Gość upupupupupupupupupupbleeee
jw;)