Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syndrom

Nie mam faceta...

Polecane posty

Jestem fajną kobitką, ładną zgrabną, mądrą... a jestem sama... niby w dzisiejszych czasach panuje moda na \"singli\", ale mnie nie jest do smiechu... zegar biologiczny tyka... a ja bez faceta... co mogę robić nie tak...?

Gość vinko
ile masz lat???

>> Jestem fajną kobitką, ładną zgrabną, mądrą... a jestem sama... Te dwa stwierdzenia wzajemnie się wykluczają. Gdybyś była tak oh i ah, to byś sama nie była. Widocznie jesteś pasztetem.

Gość aaasssdddd
daj jakieś foto, ocenimy czy rzeczywiście jesteś taka cudowna

Gość viviennee
Fakt, napisać tak to sobie każda może...

Daj to się d*pą o drzewo zabił... musicie uwierzyć na słowo! Czemu uroda z mądrością muszą się wykluczać... zastanawiałam się długo nad tym, czemu tak się dzieje... byłam już w kilku związkach i zawsze nic z tego nie wychodziło. Rozstania takie, że iskry leciały, nawet przyjaźni z tego nie ma... ba... nawet kontaktu... każdy mi mówi, że jestem za dobra... czy faktycznie faceci wolą zołzy?

>> Czemu uroda z mądrością muszą się wykluczać... Nie musi, ale takie diamenty są bardzo rzadko spotykane. A na tym forum jeszcze nie słyszałem, zeby o sobie ktoraś powiedziala inaczej niż - piękna, mądra, inteligentna, ze wspaniałym charakterem i osobowością :o:o

camp - specjalnie dla Ciebie ;) Jestem piekna, madra i inteligentna :P , tylko charakterek mam baaaaaardzo trudny :D :classic_cool: ;)

Gość yyyyrfx
tez jestem fajna i sama, bo szukam faceta wyjatkowego, zeby widział we mnie osobe a nie tylko obiekt seksualny

Gość yyyyrfx
piękna, mądra, inteligentna, ze wspaniałym charakterem i osobowością to ja:)

Gość aaasssdddd
Uwierzyć na słowo to wiesz... se można. A więc albo nie jesteś zbyt ładna albo nie jesteś zbyt mądra albo wręcz przeciwnie za mądra i po prostu nie pociągasz facetów, a tekst w stylu "jesteś zbyt dobra" oznacza "nie jarasz mnie, jara mnie inna dupa a Ciebie nie chcę. Tylko chciałem Ci to powiedzieć delikatnie żeby wyszło, że to Twoja wina, że się rozstaliśmy" Uwierz na słowo!

>> piękna, mądra, inteligentna, ze wspaniałym charakterem i osobowością to ja A nie mówiłem? Tu innych nie ma :o

Gość yyyyrfx
zakochalbys sie we mnie po 2 dniach :P

Gość yyyyrfx
zakochalbys sie we mnie po 2 dniach :P

Gość prawdaz
Camp nic tylko sie cieszyc:P

Gość yyyyrfx
no sory, ale jak facet na poczatku nawija mi non stop o seksie i robi ciagle podteksty a ma w nosie co mysle, mowie i czuje to odpada szukam unikatu, czasem sie trafiaja tacy

>> zakochalbys sie we mnie po 2 dniach Taaaaaaaa na pewno :o:o >> a ma w nosie co mysle, mowie i czuje to odpada Może po prostu nie masz nic ciekawego do powiedzenia? :classic_cool: >>szukam unikatu, czasem sie trafiaja tacy Nie jesteśmy zainteresowani takimi kobietami jak ty :classic_cool:

Gość yyyyrfx
camp zdziwilbys sie ile mam do powiedzenia, masz racje nie po 2 dniach po pierwszym dniu bys sie zakochal ale taki zakompleksiony facet jak ty nie ma szans

Gość yyyyrfx
To zacznij się umawiać z normalnymi gośćmi a nie z jakimiś pajacami niestety wiekszoscto pajace:O

\" Camp Nou >> piękna, mądra, inteligentna, ze wspaniałym charakterem i osobowością to ja A nie mówiłem? Tu innych nie ma \" a czytales moja wypowiedz z 14.49 ? :P

Gość MezczyznaFatalny
hmmm ja mam podobny problem tylko z Kobietami wiec moze za duze wymagania?

Gość yyyyrfx
w jakim np.?

Gość co do tematu
yyyyrfx ja też szukam takiego faceta :) ale nie wiem czy tacy są :O ja jeszcze nie znalazłam 😭 wszystkim chodzi tylko o seks :O

>> camp zdziwilbys sie ile mam do powiedzenia, Zazwyczaj ten co dużo gada, nie ma nic interesującego do powiedzenia :classic_cool: >>masz racje nie po 2 dniach po pierwszym dniu bys sie zakochal Tak tak, z pewnością :o Takie narcyzy jak ty są z pewnoscią w moim typie 😴 >>ale taki zakompleksiony facet jak ty nie ma szans A to szkoda, bo już miałem nadzieje :(

Gość co do tematu
chyba jeśli im seksu nie daje to jednak sądzę ze mam do zaoferowania wiele i więcej niż seks ale cóż faceci to faceci mozg maja w innym miejscu niż powinni :O

Gość yyyyrfx
nie jestem narcyzem , ale znam swoja wartosc, to chyba dobrze? nie mowie ludziom jaka jestem och i ach, ale to forum, prawda? zastanawiam sie camp w czym ty masz problem, cos z Twoja meskoscia jest nie tak chyba, myslisz ze jak obrazasz tu innych i sie madrzysz to jestes fajny? to net w zyciu pewnie nie masz nic do powiedzenia i taki przemadzaly pewnie nie jestes