Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syndrom

Nie mam faceta...

Polecane posty

>> cos z Twoja meskoscia jest nie tak chyba, myslisz ze jak Wydało się :( Nawet na forum nie da się ukryć, że mam kompleks małego penisa :(:( >>obrazasz tu innych i sie madrzysz to jestes fajny? Nie jestem tu po to,żeby być fajnym czy żeby ktoś mnie lubił 😴 >>to net w zyciu pewnie nie masz nic do powiedzenia i taki przemadzaly pewnie nie jestes W jednym zdaniu dwa razy użyłaś słowa "pewnie" :) Nie wiesz tego. I się nie dowiesz :classic_cool:

Gość yyyyrfx
pisze jak pisze bo robie jeszcze 10 innych rzeczy, a nie tak jak Ty caly dzien siedzisz tu tworzysz obraz swojej osoby jako typowo meskiej swini:D a jestes zagubionym chlopcem

Gość co do tematu
a na mój tekst ze faceci mają mózg nie w tym miejscu, w którym powinni powinni to już riposty nie znalazłeś

>> faceci mają mózg nie w tym miejscu Ale w przeciwienstwie do kobiet - my w ogóle go mamy.

Gość yyyyrfx
tak sie składa Zlotko ze kobieta nie zostala stworzona z zebra tylko z mozgu faceta, dowod? facetom zebra zostaly a mozgu brak :P

Gość yyyyrfx
nie ma nic za darmo:P

>> kobieta nie zostala stworzona z zebra Wiem. Kiedyś jak taksą jechałem, to taksiarz mówił mi, że każda baba jest chujem podszyta, więc may odpowiedź z czego powstałyście 🖐️

>> nie ma nic za darmo To ile bierzesz za godzine? Interesuje mnie pełna opcja, ze spustem na niewinną twarzyczke włącznie :classic_cool:

Gość yyyyrfx
ładnie Cie jakas wystawila... :D

>> ładnie Cie jakas wystawila O nie nie nie 😴 Wystawiać to JA, a nie MNIE. A potem są spazmy, telefony w środku nocy, błagalne smsy, prośby o rozważenie powrotu.... Już to pare razy przerabiałem. Nie umiecie odejsc z honorem wiedząc, ze facet znalazł sobie lepszy model od was :)

Gość yyyyrfx
widocznie zadajesz sie z takimi bez honru.....

Hehe problem w tym, że to wy nie potraficie odejść z podniesioną głową i pogodzić się z porażką. Zawsze drążycie - a dlaczego, a co ja zrobiłam, a obiecuje się poprawić, a zrobie co zechcesz :o:o To jest żałosne :o Są i tacy faceci, ale o cipakach nie rozmawiamy.

Gość yyyyrfx
nie mow "jestescie" tylko napisz ja sie spotykalem z kobietami bez honoru. bo mnie jeszcze nie spotkales

>> nie mow "jestescie" tylko napisz ja sie spotykalem z kobietami bez honoru. bo mnie jeszcze nie spotkales Jesteście, bo 99% kobiet taka jest. Ty pewnie też, ale zgrywaj sobie twardą, mnie tam nic do tego :) Po pół roku ze mną inaczej byś śpiewała :classic_cool:

Gość yyyyrfx
hahahahah nie pochlebiaj sobie, po pól roku ze mna Ty byś tak śpiewal jak te Twoje kobiety bez honoru :)

>> po pól roku ze mna Ty byś tak śpiewal Tego się nie dowiemy, nie jesteś mnie godna 😴

Gość yyyyrfx
To ile bierzesz za godzine? Interesuje mnie pełna opcja, ze spustem na niewinną twarzyczke włącznie nie zauwazylam tego wczesniej. nie stac Cie kotek :D

>> nie zauwazylam tego wczesniej. nie stac Cie kotek Aha, czyli kim jesteś już ustaliliśmy. A teraz wymień kwote za jaką można Cie kupić, to powiem Ci, czy mnie stać, czy nie :)

Gość yyyyrfx
no niedowiemy sie, bo nawet bys nie mial odwagi sie ze mna spotkac czułbys sie gorszy... ide sobie juz🖐️

>> no niedowiemy sie, bo nawet bys nie mial odwagi sie ze mna spotkac Hehe to nie kwestia odwagi tylko checi :) Z nudnymi jak m jak milosc kobietami nie zwyklem sie umawiac :o