Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika88888

Wyskubane brwi -jak sprawic aby odrosly grube silne??

Polecane posty

Gość Monika88888

przez 3 lata regularnie depilowalam sobie brwi pensetą. Teraz chcialabym aby odrosly, mialy swoj regularny ksztalt, i byly tak dlugie i mocne jak naturalnie. wiadomo ze depilacja oslabia wlosy i staja sie delikatniejsze, wolno rosna. co robic????

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
Modlić się, żeby w ogóle odrosły. Może odrosną. Niestety na kształt nie wpłyniesz inaczej, tylko - depilując tam gdzie trzeba.

Gość no jestem
mi w niektorych miejscach wogole nie rosna brwi. i zwlaszcza na koncach sa rzadkie,mimo ze mialam dosc grube i dlugie te brwi.moja kolezanka miala taki odruch ze z nerwow skubala brwi,kiedys bezwiednie polowe wyskubala luka brwiowego,do dzis ma takie przeswity brzydkie,musi malowac kredka brwi

moja koleżanka to tak sobie brwi wyskubała że nic jej nie zostało :-) Wyglądała strasznie.Zapuściła sobie z tego powodu grzywke żeby jej zasłaniała puste miejsca brwi dopiero odrosly jej po 3 latach ja tam się ze swoich się ciesze i nie zamierzam ich golić :p

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podbijam moze ktos sie jeszcze wypowie ;)))

Gość rererertv
ale ty sobie całe brwi wyrwałaś? czy jak?

Gość baskakd
Ja kiedy patrze na swoje stare zdjecia to lzy mi w oczach sie pojawiaja, mialam bardzo grube, geste piekne brwi, ktore byly najlepszym akcentem w calej mojej twarzy, cos a\'la Brooke Shields za mlodu. Potem przyszla moda na skubanie, to i ja skubalam, wyskuba]ywalam sobie cale poczatki brwi, ktore rosna do gory, a zostawialam tylko te co rosna poziomo i polowe wychudzalam. Wygladam tragedia. Potem juz tylko skubalam pojedyncze wloski nad okiem, potem po 10 latach postanowilam zapuscic, stwierdzilam, ze kompletnie nic mi nie odrasta, minely jeszcze ze 2 lata, uzywam olejku rycynowego, kompletnie nic nie skubie, nic nie rosnie, ratujcie.

Gość Można ładnie wyskubać brwi
Hm , zacznij o nie dbać i wcierać olejek rycynowy. A jeżeli skubiesz to nie nad brwiami bo będzie ci skóra opadać na powiekę

Gość gość
Polecam olejek rycynowy !!