Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lattt

czy zwiazek z 18 lat starsza kobietą ma sens?

Polecane posty

Gość mam 25 lattt

chodzi mi o stały związek? mamy romans znamy sie 3 miesiace rozumiemy we wszystkim a seks - odlot dobrani w 100%. chciałbym żeby to było cos powaznego może nawet żebysmy razem zamieszkali ale nie wiem co ona na to? nie rozmawialismy o tym. czy to w ogóle ma sens na długo

Gość znam malzenstwo od 30 lat
ona 22 lata starsza, wiec bywa.

Gość figura geometryczna
to wspaniały ukła az do 30 roku Twego życia. Co sobie pobzykasz to twoje

Gość po 40
No... 18 lat jak na stały związek to sporo. Mam młodszego ale nie aż tyle! Ciut mniej

Gość potem zakochasz się
w młodej pięknej dziewczynie, ją zranisz, ale co razem przeżyjecie, to wasze. już jesteś w tym, więc za późno na zastanawianie się.

Gość po 40
a może to ona go zrani! takie kobiety nie angazują się raczej to młody facet sie bardziej angazuje. Ja tam sie nie boje że mnie moj zostawi - znajde drugiego (tez młodego)

Gość odwrotnie tez bywa
Znajomi byli w takim związku,razem prawie 20 lat,niedawno ona go rzuciła,dla nas wszystkich szok:)

Gość a czy tobie
w ogóle staje ?

Gość mam 25 lattt
Na nikim nie musze ćwiczyc bo doswiadczenie mam spore i daję z siebie bardzo dużo tej kobiecie. Nie jestem tez jakimś gnojkiem dobrze zarabiam dobrze sie ubieram i nieźle wyglądam. Miąłem kobiety w moim wieku ale dopiero przy niej czuję się cudownie, wspaniale i żadna dotychczasowa partnerka nie dorasta jej do pięt. I jest to bardzo piekna kobieta!

Gość prawie 50
Tez jestem z mlodszym i jakos nie martwie sie czy i kiedy mnie rzuci,na razie wyglada,ze moze byc odwrotnie.Zreszta nie warto martwic sie brakiem faceta,jest ich tylu,ze zawsze mozna znalezc cos dla siebie

Gość mam 25 lattt
Moja kobieta jest laska niesamowitą. najpierw poleciałem na jej wygląd ale jak ja poznałem bliżej okazało sie że poza pięknym cialem ma piękna duszę i to w niej kocham najbardziej

Gość figura geometryczna
skoro jest dobrze to ZAMYKAM topik

Gość nieźle sobie poczynacie
chłopczyki!!!! teraz to chyba w modzie :O

Gość po 50
niezle sobie poczynacie Nie mam pojecia czy w modzie czy nie.Jestem dorosla,niezalezna i atrakcyjna jeszcze.Nie mam zamiaru wiazac sie z facetem po przejsciach lub majacym jakies zobowiazania,nie znosze rozwodnikow.Mezczyzni w moim wieku sa tragiczni,wymagajacy wiele od kobiety, a od siebie nic,czesto zaniedbani,szukaja kucharki i praczki a nie partnerki

Gość prawie 50
niezle sobie poczynacie Nie mam pojecia czy w modzie czy nie.Jestem dorosla,niezalezna i atrakcyjna jeszcze.Nie mam zamiaru wiazac sie z facetem po przejsciach lub majacym jakies zobowiazania,nie znosze rozwodnikow.Mezczyzni w moim wieku sa tragiczni,wymagajacy wiele od kobiety, a od siebie nic,czesto zaniedbani,szukaja kucharki i praczki a nie partnerki

Gość prawie 50

Gość z pomorskiego
No pewnie że ma sens jesli tylko tego chcecie. Na jakieś 5 do 10 lat będzie super.

Gość prawie 50

Gość mam 25 lattt
tylko jak jej o tym powiedzieć nie chcę sie zbłaźnić nie chcę jej spłoszyć. jest wspaniale i nie chcę tego zepsuć

Gość całkowicie annonimowa
Zazdroszczę jej bo mnie nikt nie kocha a szczególnie taki młody facet, smutno mi :(:(:(:(:(:( Szczęściara z niej ja bym sie chwili nie zastanawiała. Powiedz jej wszystko co czujesz jak jest mądrą kobietą to zrozumie i będzie z Tobą skoro jest wam tak dobrze.

Gość całkowicie annonimowa
Zazdroszczę jej bo mnie nikt nie kocha a szczególnie taki młody facet, smutno mi :(:(:(:(:(:( Szczęściara z niej ja bym sie chwili nie zastanawiała. Powiedz jej wszystko co czujesz jak jest mądrą kobietą to zrozumie i będzie z Tobą skoro jest wam tak dobrze.

Jak to trwa dopiero 3 miesiące to może jeszcze wstrzymaj się z deklaracjami :) Też mam młodszego faceta :) Co prawda nie o tyle, ale zawsze :)

Gość d40
3 miesiące to niedługo, ale zobacz jak to się jeszcze rozwinie. I jeśli będziecie oboje to traktowali poważnie, to ma to sens i jest szansa. Mój mężczyzna jest 13 lat młodszy, jesteśmy razem od 2 lat. Nigdy nie byliśmy tacy szczęśliwi.

Gość do d40
13 a 18 to jednak różnica. według mnie na stały związe to tak do 15 lat jest OK.

Gość wiosenna rosa
Co dla Ciebie oznacza pojęcie "stały związek?" Jeśli chodzi ci o zaangazowanie, wierność nawet wspólne mieszkanie na kilka najbliższych lat - to tak ma sens i życzę wam szczęścia. Jesli myslisz o małżeństwie i związku do końca zycia to niestety szans nie ma chocby ze względu na dzieci których wtedy miec nie bedziesz.. Ale - nic nie jest wieczne, ja bym zaryzykowała i nie myslała co bedzie za 20 lat nie wybiegam az tak w przyszłość.

Gość takie jest moje zdanie
BRAWO DLA AUTORA TEGO TOPIKU!!!! Jestem pod wrażeniem! No na prawdę, nic tylko zazdrościć tej wspaniałej kobiecie Jej wspaniałego faceta :) !!! ❤️ i każdemu życzę takich związków :)

Gość jest nas wiecej
kurde ja też jej zazdroszczę :O

Przeciez w zyciu nigdy nic nie wiadomo wiec skad Twoje pytanie? Zobaczysz za kolejne 3 miesiace, za pol roku, za rok. Kwestia czy chcecie budowac cos na dluzej czy na razie cieszyc sie soba a problemy, ktore bylyby w takim zwiazku za 15 lat bedziesz rozwazal pozniej :)

Gość to jaaa
nie przejmuj się młody wiekiem...jeżeli jest dobrze to niech tak zostanie!