Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lattt

czy zwiazek z 18 lat starsza kobietą ma sens?

Polecane posty

Gość mam 25 latttt
na dzień dzisiejszy nie mam już rzadnych wątpliwości zakochalem się

Gość mam 25 latttt
Wracam do tematu. czy są tu osoby które były lub sa w takich związkach z dużą różnicą wieku własnie kilkanaście lat? I czy wasze kobiety naprawdę was kochają. Bo mi sie wydaję żę ona mnie nie kocha ja ją tylko pociągam

Gość ale to już było
trudno orzec a spotykacie się tylko na seks czy na inne zyciowe aktywności też? no i skąd ten pomysł?

Gość mam 25 latttt
Oczywiście że nie tylko sex. Uwielbiam z nia spędzać czas, rozmawiać, wyjeżdżamy razem. Mówię o stałym związku, chce z nią być, mieszkać.

Gość ale to już było
czyli na jakiej podstawie twierdzisz, że może jej zależeć tylko na Twoim ciałku? ona może myśleć podobnie

Gość wkurza mnie to
takie pytania - czy tylko się spotykacie na seks? Dlaczego jak jest związek 2 ludzi gdzie kobieta jest starsza to wszyscy myślą tylko o seksie że to dla seksu. ludzie jacy jesteście ograniczeni. a ty człowieku nie zastanawiaj sie tylko działąj zaproponuj jej wspólne mieszkanie i dowiesz sie czy ona chce tego samego. a mówiłeś jej w ogóle że ja kochasz? bo może ona otym nie wie i sama tez nie chce tego pokazać

Gość ale to już było
wkurza mnie to ... a potrafisz czytać ze zrozumieniem? Gość napisał, że babce zależy chyba tylko na jego ciele i stąd moje pytanie:O

Gość mam 25 latttt
Ona sprawia takie wrażenie że mnie nie kocha. Nie widzę tego w jej oczach i w jej zachowaniu.

Gość mam 25 latttt
Pociągam ją na pewno i mówi mi to ale nic nie mówi o uczuciach ale jednocześnie lubimy razem spędzać czas

Gość ale to już było
powinieneś szczerze pogadać z nią, jak widzi waszą wspólną przyszłość może ona wcale nie bierze tej wspólnoty pod uwagę? albo się boi, że ją wykiwasz, gdy znajdziesz młodszą i bardziej atrakcyjną taka różnica wieku odbiera kobiecie pewność siebie:(

Gość mam 25 latttt
O nie! Ona jest bardzo pewna siebie bo jest piękna kobietą i ma tego świadomość. Nie boi sie na pewno tylko ja sie obawiam, że ona pobawi sie mną i zostawi

Gość mam 25 latttt
Atrakcyjniejszej od niej nie znajdę bo nigdy nie spotkałem tak pieknej i atrakcyjnej kobiety. jeszcze wile lat będzie atrakcyjna. Na początku było cudownie a teraz jak myslę o stałym związku to zaczynam mieć obawy

Gość malam faceta o 10 lat
mlodszego odeszlam po 2 latach wiem, że mnie kocha ale tak postanowilam, przemyślam wszystko i stwierdzilam , ze tak bedzie lepiej dla nas obojga jeśli nie widzisz u niej wzajemności raczej nie wyjeżdzaj z wyznaniami bo może zerwać z tobą kontakt

Gość ale to już było
albo świetnie się kamufluje choc możliwe, że jesteś zajebisty w łóżku i to was spaja, nic więcej powiem Ci coś od serca - dla mnie to nie ma przyszłości

Gość po 50
do autora roznica duza,nie ma co sie oszukiwac.Znam takie zwiazki w najblizszym otoczeniu.Jeden trwa juz ponad 20 lat,zawsze warto probowac.Kazdy zwiazek jest trudny,nawet rownolatkow,a tym bardziej taki gdzie jest duaz roznica wieku,szczegolnie nieakceptowany w polskim srodowisku.

Gość zdesperowanaaaa
18 lat to bardzo dużo. ja jestem w związku z 12 lat młodszym facetem i nigdy nie było problemu że za duża różnica. W ogóle tego nie odczuwamy i nasze rodziny też to traktują normalnie. Ale 18 to w zasadzie mógłbys byc jej synem. Na kilka lat możesz sie jednak wiązać jeśli obojgu to pasuje

Gość mam 25 latttt
Jest zajebiście w łóżku ale to naprawdę nie wszystko przynajmniej z mojej strony

Gość hłhyłop
zdesperowana ... ten Twój też mogłby być Twoim dzieciątkiem:)

Gość jak 12 lat różnicy
to nie bardzo moglby być naucz sie liczyć

Gość hłhyłop
ale niewiele brakuje:P

Gość no co ty z dziecka chcesz
matke zrobić ile ona mialaby lat jakby on byl robiony ??? 11 ??? to ma być niewiele ??? puknij sie w czaszke

Gość hłhyłop
co nie zmienia faktu, że pewnie wygląda jak jego matka w optymalnym wypadku -starsza siostra

Gość jestem dojrzałą kobieta
i powiem ci ze facet który pyta na kafe o sens związku tak jak ty to robisz jest dla mnie niedojrzały emocjonalnie i wcale nie chodzi o lata ... od razu widać ze łaczy was przede wszystkim seks jest wam fajnie w łóżku jak sam mówisz ... wiadomo ze jakies tam chwile bez seksu tez są fajne tym bardziej ze seks jest zawsze w perspektywie blisko ;) ciekawe jak by sytuacja wyglądała jakbys tak był z nia np przez m-c bez seksu bo z jakis tam względow ona nie mogłaby ? z tego co piszesz i pytasz wynika ze tak naprawdę z sobą nie rozmawiacie to co to za zwiazek ? to ze sie rozumiecie świetnie jeszcze o niczym nie świadczy tym bardziej ze nie rozmawiasz z nią o tym o czym myslisz naprawdę ... a jakis swój sens ma wszystko .. zalezy o co ci chodzi bo chyba nie o 100% gwarancje na cos jesli tak naprawdę na nic nie ma 100% gwarancji ... no moze poza śmiercią która podobno kazdego z nas czeka ...

Gość ale to juz było
ech dojrzała >>> chyba czytasz niespecjalnie wgłębiając się w treść:P autor napisał, że seks a i owszem jest the best, ale on żywi do tej kobiety głębsze uczucia, czego rzeczona chyba nie odwzajemnia. i to jest szkopuł, który nurtuje duszę gościa : z jakich pobudek kobieta z nim jest? czy to świadczy o jego niedojrzałości? nie sądzę:O

ps poznalam mlodszego od siebie o 9 lat; kontynuacje naszej znajomosci widze jedynie na plaszcyznie seksu; i nie chodzi o to ze ze mnie plytaka osoba- moze jednak?- nie odwazylabym sie na trwaly zwiazek z mlodszym... jakbym o siebie nie dbala w pewnym momencie zaczelabym wygladac jak jego hmmm w najlepszym razie starsza siostra- bolesna prawda

Gość ale to juz było
Kobity, wydałybyście majątek na operacje plastyczne i kosmetyczkę:P A niestety, nie każda z Was ma majątek i wygląd Demi Moore:P

Gość eeee tam daj spokój
kobiety mlodsze od faceta po ślubie a czasem i przed :) też wyglądają jak starsze siostry a czasem i matki wystarczy sie rozejrzeć co niektórzy prowadzą ze sobą aż żal patrzeć, roztyte zaniedbane matki polki i co z tego , że w metryce mlodsze skoro graty :)

Gość gdyby tak wszystko
sie krecilo wokól wyglądu to polowa malżeństw natychmiast powinna sie rozpaść i to tych wiekowo odpowiednich bo faceci powinni powymieniać swoje niatrakcyjne żony na mlodsze laseczki, a jakoś tak sie nie dzieje wiec wyglad nie jest kluczowy, miejcie troche wiary w ludzi i w to , że nie jest sie z kimś dla wygladu

Gość ale to juz było
A nie jest czasem tak, że właśnie faceci wymieniają swe żony na młodsze modele, albo mają kogoś na boku? Mniej naiwności zalecam:) Spójrzcie na dane dotyczące rozwodów. Poza tym, co innego wiek, a co innego wygląd. No wybaczcie w tym miejscu, ale zwiazek, w którym jedna strona może być rodzicem drugiej uważam za lekko hmmm...:P powiedzmy dziwny