Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lattt

czy zwiazek z 18 lat starsza kobietą ma sens?

Polecane posty

Gość kobiety też wymieniają
na mlodsze modele --- patrz rozwody --- to dziala w obie strony ale to wcale nie znaczy, ze ten inny model zawsze jest mlodszy i zawsze atrakcyjniejszy, to nie są glowne przyczyny rozwodów ----jeśli tak myślisz to ty jesteś naiwna

Gość a wezcie sie wreszcie
odpieprzcie od ludzi niech każdy bedzie z kim chce w końcu to jego życie że też w tym kraju zaraz wszystko trzeba ocenić, skomentować i przedstawić wyrok negatywny oczywiście bo jest dziwne ??? a niech sobie bedzie i co z tego nie zachowujcie sie jak ludzie z zadupia , jak zobaczą coś innego to z otwartą gebą sie wpatrują jak wrona w gnat w tym kraju wszystko można tylko absolutnie nie można być szczęśliwym bo cie zaraz zagryzą

CHŁOPAKU,ODPUŚĆ SOBIE TAKIE MRZONKI! Na razie jest wam fajnie, bo trwa zauroczenie, chemia pracuje, ty masz wytrawną kochankę. I tyle. gdy to minie, a minie wam za jakies 2 miesiące..to już nie będziesz zadawał takich pytań. A menopauza? Wiesz coś na temat pań w tym okresie?. Chyba tylko Raymond Chandler wytrzymał z kobieta o 20 lat starszą. Ale on był gejem. Więc korzystajcie z danych wam chwil, ale pamiętaj że to sie skończy szybko. Ona to wie. ty nie, boś dzieciak. Uważaj.

Gość soolee
Pewnie ze taki zwiazek ma sens....sam jestem w takim zwiazku...milosc nie zna wieku a przeciez o milosc w zyciu chodzi...jesli sie kochacie to na pewno bedziecie razem..Zycze szczescia

Gość temat na czasie dla mnie
jestem w podobnej sytuacji ale różnica jest 17 lat ja 45 on 28 był romans ja nie traktowałam tego poważnie odtrącałam go psychicznie i w końcu zostawił mnie. Po miesiącu wrócił gotowy na stały związek, chce żebym traktowała go powaznie, chce zacząć wszystko od nowa, chce ze mną mieszkać, nawet coś mamrocze o ślubie. Dałam nam szansę.

Gość stanley35
moja zona jest starsza 15lat znamy sie od 9 lat jestesmy malzenstwem od 3 lat i roznice wieku widzimy i o tym czasami rozmawiamy ale bylismy tego swiadomi przed slubem ona urodzila sie w balgji i tu cale zycie mieszka ja jestem polakiem mieszkam w belgji oczywiscie mieszkamy razem w domu ktory razem kupilismy wyremontowalismy i to jest nasze .

Gość mam 24 lattt
Wracam do tematu. czy są tu osoby które były lub sa w takich związkach z dużą różnicą wieku własnie kilkanaście lat? I czy wasze kobiety naprawdę was kochają. Bo mi sie wydaję żę ona mnie nie kocha ja ją tylko pociągam

Gość ciebie najwidoczniej
niezle popierdolilo :O co ty w niej widzisz ? seks odpada imponowanie doswidczenia na krotka mete po co sie w to ladowac ?:O

Gość mam 17 lat
ja jestem z wizaku z 10 lat starsza kobieta i czuje sie z nia wspaniale. Sex odpowiada mi w 100%. Nigdy z zadna sie tak nie czulem jak z nia.

Gość johnybravo24
moja niunia jest starsza o 10 lat, sfera uczuciowa i sexualna na maxa! jestesmy razem rok, jedyne czego sie boje to ze gdy bede gotow na posiadanie potomstwa moja kobieta nie bedzie juz w stanie temu podolac. ogolnie rzecz biorac jest lepiej niz z rowiesniczkami, pozostaje tylko glupia mysl w glowie - gdy bede mial tyle lat co ona teraz, to czy dalej bedzie mnie to wszystko tak krecilo...

Gość ale jazda z tym
mi sie zawsze podobali młodsi Mam 24 lata Raczej przewaznie krecili sie w około mnie młodsi rok, dwa lata Boże to nic w porównaniu do tego jak tu czytam tych 15 lat i w zwyż oczywiscie myśle ze to gowno prawda ze takiezwiazki nie maja przyszłosci Przeciez ile rozwodów jest wśrod tzw. rówieśników No właśnie Wyznaczac grranice wieku tojakas totalna głupota Odoba mi sie chłopak co ma 17 lat No oczywiscie on o tym nie wiem znam z wygladu ale gdyby kiedys wypaliło chodź marne szanse :) to ani chwili bym sie nie zastanawiała Fakt ze dzieci chce miec i mam nadzieje ze bedzie tak jak chce, do 40-stki trójka, o ie bede je mogla miec Miałam faceta starszego od siebie ale był tak niedojrzały emocjonalnie ze mysle iz niejeden nastolatek ma bardziej poukładane w głowie Wiadomo ze kobiety starzeja sie szybciej i tą różnicę kilkunastu lat bedzie widac na pewno no ale czy nie najwazniejsze jest byc szczesliwym? I ja podziwiam takie odważne osoby Nie tylko wkwestii tej o której mówimy, ale odważni we wszystkim co robia i gdzies maja opinie ludzi!! pozdrawiam i wytrwałości życzę!

Gość papilone
Znam związek taki który zakończył się bardzo tragicznie , długie lata było dobrze a później Pan sobie zmienił na nowszy model kobieta tak strasznie cierpiała że umarła z tej rozpaczy . 11 lat różnicy było on nawet nie wie że ona nie żyje .

Gość ela bez przyjaciela
Moja ciocia z wujkiem w przyszłym roku beda obchodzic 50 rocznice ślubu Ciocia jest starsza o 6 lat W porównaniu np. z tymi 15 to nic ale jednak jest Można porownać gdy ciocia miała 16 i była panienka to wujek taki młkos 10 letni Ta juz o chłopakach a ten jeszcze z dzieciakami latał Także najlepszy przykład zezwiazek starszej z młodszym moze istniec i miec zajebiscie mocne fundamenty mam obok siebie Wiecej wiary ludzi!!!!