Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ykerdek

Ciezka sprawa depilacja

Polecane posty

Gość Ykerdek

mam 23 lata i owlosiony tors , wszyscy moi koledzy lataja z nagimi lub wydepilowanymi a ja sam nie wiem czy sie dostoswac, czy naprawde to kobieta sie podoba taki tors bez wlosow ? chcialbym by wypowiedzialy sie Kobiety w wieku 20-30

Gość chomikuj
Ne depiluj! Bedzie bolało,jak włoski będą odrastały. Niektóre kobiety lubią takich męskich facetów :)

Gość Ykerdek
myslalem o laserze... wydaje mi ze sa wielkiej mniejszosci

Gość 28-latka jestem
:-) Jeśli facet ma bardzo bardzo mocno owłosiona klatę i wlosy sa ciemne, to może wyglądac to nieestetycznie. Ale jeśli włosy sa jasne, rzadkie i krótkie, to nie ma to znaczenia... Niektórzy faceci mocno się pocą. Nie tylko pod pachami. A to jest nie tylko nieestetyczne ale także śmierdzi... Mi osobiście niewielki zarost na klacie nie przeszkadza....

Gość Ykerdek
nie przeszkadza znacyz ze lepiej sie depilowac?

Gość śp
laserówka jest droga, więc jak masz do tego środki czujesz się gorszy to idź :D mnie wszystko jedno, z włosem czy bez, to zawsze facet.

Gość 28-latka jestem
Na razie nie depiluj, przynajmniej nie laserem - zarost juz wtedy nie wróci a może kiedys zmienisz zdanie. Naprawdę nie musisz mieć torsu jak ratownicy ze Słonecznego Patrolu... ;-)

Gość Jupijej
Zgadzam się z 28-latka jestem :) Nie depiluj,naturalni,męscy faceci są bardzo seksi

Gość Ykerdek
ale mam tylko ze owlosiony...

Gość Ykerdek
w sumie zawsze cchialem wygldac tak jak "bog", tylko chcialbym wiedziec czy to Was robi ze facet ma nagi tors

Gość Ykerdek
inaczej jaki tors chialybyscie miec tors przy sobie jak macie owulacje?

Gość 28-latka jestem
Osobiście lubię, jeśli facet jest wysportowany i jeśli zwracam uwagę, to raczej na to, a nie czy ma włosy na klacie. Mam znajomego, który goli sobie nie tylko tors ale także nogi. Nie wygląda to dobrze. Metroseksualni faceci odchodzą do lamusa. Nie pozbywaj sie zarostu. Jesli bardzo ci przeszkadza, to mozesz golić ale nie laserem!!!! bo pewnie za jakiś czas zmienisz zdanie. Pozdrawiam serdecznie

Gość Ykerdek
czemu mialbym zmienic zdanie??

Gość alusia345
Zdecydowanie nie depiluj!!! Męski, naturalny, prawdziwy facet - to jest to, co tak naprawde kreci kobiety. Nie pisze tylko w swoim imieniu, ale także 6 przyjaciółek siedzących tu obok mnie:)) Komu przeszkadza owłosiona klata? wg mnie to jest bardzo sexy! :) nie chciałbyś chyba wyglądać jak dopieszczony niemęski chłopaczek, który ma w łazience wiecej kosmetyków niż jego dziewczyna, a w lusterko spogląda co 2 minuty :p A tak poza tym, to po co sie meczyć? :) - depilacja to nic przyjemnego. :) Pogadaj jeszcze ze swoją dziewczyną (żoną?) i zobacz co ona o tym sądzi. Wszakże to też jest wazne nie? :) Ale pamiętaj: MĘSKOŚĆ JEST COOOOL !!! !!!

Gość xxxx_com
to jest jakis shit, dziala tylko dobra depilacja laserowa (np. w Denique)