Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaaaaaaaaa

okres a umówiona wizyta

Polecane posty

Gość anetaaaaaaaaaa

Mam problem. Zapisałam się do ginekologa na 20 sierpnia (wczesniej nie było miejsc) ale mniej więcej wtedy wypada mi okres. jak dostanę wcześniej to zadzwonię i przełożę, proste. Ale jak dostanę w dzień wizyty rano? Niby wtedy nie jest ono wielkie ale już raczej nie mam po co iść bo przecież nie usiądę mu na fotelu jak będzie ze mnie kapać prawda? Idę z bólem jajników (miałam rok temu torbiel na jajniku i teraz mam takie same objawy) i zależy mi przede wszystkim na usg ale na pewno zechce mnie zbadać.

Gość anetaaaaaaaaaa
nie, chyba nie będę dzwonić tylko przełożę jak coś, nawet tego dnia rano. A może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość upupupupupupupupupupupupup

Ja też myślałam tak jak ty,nieobawiaj się i niezmieniaj wizyty z powodu @,powinien cię zbadać.Ja niemam z tym problemu,nawet czasami mój gin nalega żebym do niego wpadła w pierwszych dniach cyklu.

Gość bylam u ginekologa
podczas okresu, z tym ze to byla kobieta.. ale czulam sie fatalnie.. krew mi leciala a ona mnie badala okreopnie sie czulam.. nie polecam. ale w badaniu okres nie ma znaczenia

Gość anetaaaaaaaaaa
dzięki za odpowiedzi. Boję się że jak zechce przełozyć to znów będę musiała czekać 2 lub 3 tygodnie a od października sie przeprowadzam (studia) i nie mogę do niego chodzić a nie chcę zmieniać lekarza więc jesli bede musiała się na coś leczyć to lipa ogólnie mówiąc. Z moich wyliczeń (tak mniej-więcej oczywiście) to powinnam dostać @ akurat w dzień wizyty więc to nie aż taka tragedia.

Gość anetaaaaaaaaaa
dodam że jestem dziewicą więc badanie i tak jest dla mnie bardzo nieprzyjemne

Gość ech-ach
idz nie rezygnuj ,zbierze o ntobie wywiad ,moze zleci badania i jakies leki albo cie zbada albo nie a da chociaz na usg bo by sie przydalo i moze zapisze na nastepna wizyte na szybszy termin juz z wynikami wrocisz ...a druga sprawa ze jak jestes dziewica to nie bedzie cie badan przez pochwe

Gość anetaaaaaaaaaa
Dzięki za odpowiedzi. Chodzę prywatnie ale i tak się długo czeka bo ma sporo pacjentek, usg robi od razu w gabinecie więc to dla mnie też ogromny plus. A co do tego że nie bada przez pochwę to tak, ale lecieć będzie leciało, jakby nie patrzył :)