Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozory

Do kogo w Warszawie?

Polecane posty

Gość jozory

Witam! Mam 16 lat z trądzikiem zmagam się od ok. 3 lat. od około 6 miesięcy regularnie co 2 tygodnie chodzie do dermatologa. Ten wykonuje peeling migdałowy i przepisuje kolejne antybiotyki, Davercin lub Clindacne. Skóra się poprawiła troche lecz trądzik jest nadal mocny i od jakiegoś czasu nie widać poprawy. Może czas zmienic lekarza? Kogo byscie polecili w Warszawie? Cena wizyt nie gra roli zalezy mi tylko na pozbyciu się mojego kłopotu.

Gość annnkka
Nie znam żadnego w Warszawie,po tabletkach i antybiotykach cera owszem sie poprawia:),ale organizm przyzwyczaja sie do leków i znowu pojawia sie trądzik;(...nie ma na to rady,trzeba czekać,a najlepiej wypróbować naturalne sposoby oczyszczania skóry:)

Gość jozory
mogła bys chociaz troche przybliżyć mi te sposoby?

Gość jozory
pytanie o lekarza oczywiście nadal akrualne :d

Gość jozory
Może jednak ktoś zna odpowiedzi na pytania. I to dotyczące lakarza i naturalne sposoby oczyszczania skóry.

Gość annnkka
Ja rano przecieram twarz mlekiem,które pozostawiam do wyschnięcia a potem je zmywam:)Wieczorem robie peeling-używam zwykłego cukru,który fajnie wygładza cerę:),no i możesz jeszcze przemywać twarz sokiem z cytryny i z odrobiną wody.. dobry jest też krochmal-wysusza wypryski:)

Gość jozory
dzięki Ci jesteś wielka :) jak ktoś ma takie sposoby, to proszę podawać. A i pozostaje jeszcze sprawa lakarzy.

Gość luka alimran
sluchajcie czy stosujecie clindacne tylko miejscowo na krosty czy tez bardziej ogolnie tak ze dotyka tez zdrowej skory , czy mozna to stosowac szerzej niz tylko miejscowo bo u mnie sie nie da tylko miejscowo ??