Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilGKS

no pomozcie mi.....

Polecane posty

Gość KamilGKS

napisalem ze mam problem dostalem 5 odpowiedzi i tyle a mi jest do dupy mam dola zle mi jest plakac sie chce...a wy nic nie pomagacie...rozstalem sie z dziewczyna po roku razem nie daje sobie rady bez niej tesknie i mam dola placze nie jem...jak sobie z tym poradzic czy to dlugo trwa?

Gość yyyyrfx
podaj gg

Gość Oglądnij film dokumentalny pt
Sekret film naprawde wart obejrzenia dla wszystkich szczególnie tych zdołowanych owonego seansu:)))

Gość mała871019
Ja jestesm ze swoim chłopakiem prawie 3lata wiem że go kocham i mam coraz większe przeczucie że on mnie już nie. Dla niego wyprowadziłam sie do innego miasta znam tylko jego i nikogo innego walcze o tą miłaśc ale mam już coraz mniej sił ale nie wyobrażam sobie życia bez niego chyba bym już nie potrafiła. Jeśli ty masz znajomych to wyjdz gdzies z nimi weź sobie dodatkowe godziny w pracy albo zacznij sie wuiecej uczyc zajmij się czyms żeby o niej nie myślec... No i koniecznie wyrzyc albo schowaj gdzies wszystkie jej rzeczy i te które ci ją przypominają napewno dasz rade. Trzymam kciuki:)

Gość KamilGKS
6442395 oto moje gg...licze na dobre rady

KAMILGKS Głowa do góry,to my na ogół jestaśmy miękkie,a ty facet-weź się w garść,ta laska widocznie niezasługuje na to by przez nią cierpieć.Pokaż że masz jaja,jedź z kumplami na dyskę i zarwij kogoś,a napewno zapomnisz,powodzenia.

Gość KamilGKS
jesli ktos chce mi pomoc to piszcie na gg ...bo to dluga i skompikowana historia...