Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepelnosprawna

niepelnosprawna szuka faceta

Polecane posty

Gość niepelnosprawna

zapraszam zainteresowanych panow po trzydziestce

Gość hmm mmm mm m
niepelnosprawna tzn? co ci jest?

Gość wnuk smirnofa
niepelnosprawna niepelnosprawnosc pewnie dominuje twoje zycie ale chyba nie wiesz co sie pisze w anonsach randkowych :) nie wystarczy info jestem niepelnosprawna i szukam faceta tak jak zdrowy nie pisze jestem pelnosprawna i szukam faceta wysil sie

Gość A ile po trzydziestce
może być ?

Gość napisz cos wiecej o sobie
co ci dolega jak wygladasz co robisz na codzien

Gość prawdaz
jacusiu, rzeczywiscie zaden(chociaz kto wie?), a tymbardzij zadna nie zainteresuje sie toba:) soryyyy

Gość niepelnosprawna
OOOOOOOOOOOOO, widze ze ktos sie podpisuje moim nickiem, a co do tego europejczyka, jesli chce dowiedziec sie wiecej o mnie to podam swoje dane na podany przez niego email, nie reklamuje sie w topikach.

dla "niepelnosprawna" > co do tego europejczyka, jesli chce dowiedziec sie wiecej o mnie to > podam swoje dane na podany przez niego email, nie reklamuje sie w > topikach. taaaaaaaaaak, prosze: samotny_europejczyk@o2.pl uwielbiam pulapki. mam nadzieje ze na radka z toba, zamiast ciebie bedzie sie zjawiac killer ktory zastrzela, zabije mnie, umieram i w raju bede szczesliwy :) bede sie bawic z aniolkami, i bede opowiadac jak daremnie szukalem zony w Polsce... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość niepelnosprawna
Jesli chodzi o tego europejczyks to bez obrazy ale z jego ogloszenia wynika ze jest proznym czlowiekiem, a mezszczyzna powinien byc oparciem jesli wiecie co mam na mysli.Europejczyk chce zaimponowac tu swoim pochodzeniem, ale nie karzdy lubi obcokrajowcow,ja osobiscie wole Polakow.

UWAGA! chwile temu byl post napisany przez "niepelnosprawna" ktory mowil "Ten moj post jest prowokacja dla Samotnego Europejczyka". Ten post ZNIKAL. Wiadomo ze nie mozna kasowac posty tutaj. Napewno takie mozliwosci maja tylko administratorzy serwisu. Z tego wynika ze "niepelnosprawna" jest osoba Z ZALOGI SERWISU KAFETERIA.PL Bardzo bardzo ciekawe.. wiec administratorzy serwisu tez sie bawia w role uczestnikow, tylko ze maja "super-uprawnienia"..

Gość niepelnosprawna
nie licz na zadna randka ze mna , podtrzymuje swoja wypowiedz

Gość niepelnosprawna
HAHAHHAHAHAH.... JUZ WIEM ZE I TAK NIE JESTEM ZAINTERESOWANY! Napisalas: " mezszczyzna powinien byc oparciem jesli wiecie co mam na mysli.Europejczyk chce zaimponowac tu swoim pochodzeniem, ale nie karzdy lubi obcokrajowcow,ja osobiscie wole Polakow." "mezszczyzna" :) HAHHAHA Po polsku "mężczyzna" "karzdy":) HAHHAHA Po polsku "każdy" Kobiecino, trzeba bylo powiedzic od razu ze twoje uposzledzenie jest UMYSLOWE :) nie odpowiadalbym w ogole :) A ja wyobrazalem jakas inteligentna kobieta w wozku... :)

Gość niepelnosprawna
pogratulowac wyobrazni. dobra spadam bo wychodzimy wieczorem ze znajomymi. pa

Samotny Europejczyk - Tak, na pewno to sam Admin tego forum - Michał Brańskie z nudów wypisuje te posty, a potem kasuje :D Albo nieeee, to pewnie Jego żona próbuje Cię poderwać, a On zazdrosny na złość kasuje jej posty :D Super inteligentny jesteś, nie ma co. P.S. Gdybyś nie zauważył, to był podszyw - pewnie dlatego wyleciał. Po drugie, każdy może pośrednio wykasować post - wystarczy wpisać zgłoszenie na śmietnik.

Post: -------------------------------------- 20:00 niepelnosprawna pogratulowac wyobrazni. dobra spadam bo wychodzimy wieczorem ze znajomymi. pa -------------------------------------- Widoczne w portalu O2.PL* o 20.00 pracownicy koncza prace :) Bardzo ciekawe to co odkrylem :) Forum nie jest wcale tak bezstronne, kiedy ci ktorzy maja wladza kasowac postow uczestniczaja na forum :) Europejczyk z WOLNEJ EUROPY * Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl

Gość niepelnosprawna
niezle

dla "mp-30" > Po drugie, każdy może pośrednio wykasować post - > wystarczy wpisać zgłoszenie na śmietnik. a gdzie ten "SMIETNIK"? Przeciez w innich forach, np z gazeta.pl - jest symbolek smietnika zeby zglaszac postow do kasowania. A TU NIE MA. Albo jestem slepy? Skoro ze ty wiesz, i mowisz ze jest, mozesz powiedz GDZIE JEST TEN SMIETNIK? :) Ah.. moze widac tylko na TWOJ ekran, bo ty masz uprawnienia ADMINA! :)

Tak, jestem żoną informatyka z o2 i w nocy gdy spał wyłudziłam od niego hasło dostępu do kasownika i teraz w ramach rozrywki naciskam sobie taki guziczek i kasuje co drugi post :D Masz ten śmietnik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3781751 Wpisujesz link do tematu, który chcesz wykasować i moderator to robi. Oczywiście jeśli sa podstawy do wykasowania. Albo post - data i godzina wpisu + link gdzie ten post został napisany.

Ło matko :D moderator zajrzał na topik, zauważył podszyw to wykasował. Na 99% to Pani Cenzor znowu przybrała na wadze i w ramach akcji zbijania poobiednich kalorii spacerowała sobie po topikach i kasowała ;) Inaczej nie może być :D A co Ty mnie tak wypytujesz, wróżką jestem ?

Gość daniel123
Twoje ogloszenie to: Hej nazywam sie Damian mam 24 lata jestem zonatym juz facetem i szukam miłej starszej przyjaciółki od serca z która mógłbym w hotelu wypic piwko lub dwa dac buziaczka i nietylko szukam miłej fajnej przygody na dłuzej jestem długo dystansowcem bardzo lubie pieszczoty i piescic kocham duze piersi i owłosione myzkioto moje dane kontaktowe dan23wlkp@op.pl lub gg 10911269 mieszkam w okolicach piły szukam własnie kobiet z tych okolic pozdrawiam miłe panie damian :)

Ten samotny europejczyk to taki paszczur że szkoda gadać,poza tym to jego IQ równe jet 0!!!!!!!!!Koleś obleśny staruch myśli że wyrwie w Polsce ładną laskę....Hahahaha Według mnie to jest zboczeniec wiec nie piszcie do niego,a ogłasza się gdzie się da,wiec jest zdesperowany.Widziałam jego zdjęcie na portalu randkowym-bleeeeeeeeeee!!!!!