Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia471

on ma zone,co zrobic???

Polecane posty

Gość pusia471

od 1,5roku spotykam sie z zonatym facetem to nie jest takie spotykanie sie na tel.tylko widujemy sie codziennie po kilka godz.a nawet kilkanasie... ma wlasna firme i kiedy chce moze wyjsc z pracy............. i wtedy spotyka sie ze mna. kocham go z calego serca i wiem ze on tez mnie kocha,ze zalerzy mu na mnie i pragnie ze mna byc do kona zycia...ale przeciez jest ona,tej ktorej slubowal i dzieci... on twierdzi ze nigdy jej nie kochal,ze jako 17latek ozenil sie z nia bo rodzie tak chcieli,gdy ona zaszla w ciaze,rozstawali sie z roznych przyczyn ale nigdy nie doszlo do rozwodu...ale teraz pojawilam sie ja-dla ktorej jest w stanie zrobic wszystko,nawet wyprowadzic sie i zamieszkac ze mna...ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo nie chciala bym calkiem ojca zabierac dziecia bo i tak malo sie z nim widuja...czasami az sama go wyganiam do domu by troche czasu spedzil z nimi... zona-na poczatku naszej znajomosci zaakceptowala fakt ze sie z kims spotyka,ale gdy zobaczyla ze te uczucia staja sie coraz mocniejsze zaczela walczyc o niego pomimo ze twierdzi ze tez go nie kocha nawet nie sypiaja ze soba w jednym lozku.... ale wciaz wydzwania do niego jak jestesmy razem pod glupimi pretekstami,nawet kilka tel na godz....a przy okazji psuje mi opinie wsrod znajomych....ze to niby wszystko przezemnie...ale znalam ich wczesniej i widzieli wszyscy jak ona lajdaczy sie z innymi a on tez nie byl swiety........ale teraz to moja wina tak???kocham go,ale mam juz dosc tej jego zonki ktora wyzywa mnie na ulicy i rozsyla wszedzie moje fotki jako ze sprzedaje wlasne cialo....czasami mam ochote podejsc i szczelic ja w buzie ale ona jest duzo starsza odemnie... pomuszcie...czy pchac sie dalej w ten uklad czy odejs od niego...ale wiem ze on mnie kocha ic hce byc ze mna ale ja juz nie mam sily by wysluchiwac jej gdy tylko sie widzimy

Gość googo
a jak teraz jest z tym rozwodem...reflektuje czy nie bardzo??

Gość Ding Ding Ding
SZCZELIC!!!! bombowy tekst! ;);) ile masz lat dziecinko?;>

Gość aaalllaaa
odpuść sobie, nie rozbijaj rodziny.Ja kilka dni temu odkryłam że mój ojciec po 30 latach ślubu znalazł sobie kochankę, i czuję wstręt do niego i do niej. Udaje dobrego męża i ojca a jest takim patałachem i prowadzi podwójne życie...szkoda słów.więc z całego serca radzę ci daj sobie spokój, skoro zdradza swoją żonę, skąd wiesz żę Ciebie nie będzie zdradzał??

Gość aaalllaaa
odpuść sobie, nie rozbijaj rodziny.Ja kilka dni temu odkryłam że mój ojciec po 30 latach ślubu znalazł sobie kochankę, i czuję wstręt do niego i do niej. Udaje dobrego męża i ojca a jest takim patałachem i prowadzi podwójne życie...szkoda słów.więc z całego serca radzę ci daj sobie spokój, skoro zdradza swoją żonę, skąd wiesz żę Ciebie nie będzie zdradzał??

Gość oszalalam
matko boska... ale uklad... Jestem w podobnej sytuacji.. tez zonaty... jednak nie az tak zakreconej..Musisz cos postanowic.Albo rybki albo akwarium. Nie mozna tak zyc. Na pol gwiazdka. W ukryciu. Jesli kochacie sie to walcz o rozwod i zdrowe uklady.Z dziecmi tez mozna miec dobre uklady nawet z nimi nie mieszkajac. Nie ty pierwsza i nie ostatnia.Zycze duzo sily.

Gość ona się łajdaczy
a on nie był święty Buahahahaha, jak to sobie wszystko ślicznie wytłumaczyłaś. Jakby nie patrzeć, wszystkiemu winna łajdaczka a on bidulek tylko nie święty. Ż łajdakiem byś się przecież nie związała Żałosne

Gość qqq111
usiekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rrrrttttt
dziewczyno daj se spokojk....bylam z facetem 2 lata....jak go poznalam od roku juz nie zyl z zona....ale rozwodu jakos nie bylo....bardzo sie meczylam....kochalam....w jego oczach ona tez byla zla....mialam klapki na oczach....potem sie dowiedzialam ze to on nie chce dac jej rozwodu...nie placi na dziecko... kochalam ale rzucilam...i teraz wiem ze to byla wlasciwa decyzja...pamietaj wina zawsze jest po srodku...

Gość rrrrttttt
dziewczyno daj se spokojk....bylam z facetem 2 lata....jak go poznalam od roku juz nie zyl z zona....ale rozwodu jakos nie bylo....bardzo sie meczylam....kochalam....w jego oczach ona tez byla zla....mialam klapki na oczach....potem sie dowiedzialam ze to on nie chce dac jej rozwodu...nie placi na dziecko... kochalam ale rzucilam...i teraz wiem ze to byla wlasciwa decyzja...pamietaj wina zawsze jest po srodku...

Gość przepraszam
Bierz nogi za pas i uciekaj ,gdzie pieprz rosnie ,dziewczyno uwierz mi wiem co mowie !!!!!!!!!!!!!!!

Gość oszalalam
łatwo powiedziec daj sobie spokoj ... gorzej z realizacja...Bo jesli cos jest miedzy dwojgiem ludzi to nie jest tak latwo myslec rozsadnie.No i jesli chca tego 2 osoby to juz wogole trudno. Niestety takie rzeczy sie zdarzaja.I beda sie zdarzac. I kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... Ja nie rzuce.

PUSIA471 Dam ci radę,odpuść sobie ten związek.Znam kogoś w podobnej sytuacji jak ty.Na początku była szczęśliwa,on obiecywał że zostawi dla niej żonę i dziecko.Też miała nieprzyjemności jak ty z jego żonką i nietylko.Po którejś tam kłótni z facetem,powiedziała dość.Dała mu czas do namysłu,a on co pobawił się nia,por...ał jak chciał,a teraz ją w du.. kopnął.Ona została do dzisiaj z wyrzutami sumienia że wogle dała sie w to wciągnąć,a on robi wszystko żeby ona o nim niemogła zapomnieć. Czasami zastanawiam się gdzie tu macie rozum,wiem jak się już w kimś zakocha to się robi wszystko by być szczęśliwym,ale po co zaraz mieszać się w takie bagno. I także wiem że jakaś częśc takich związków jest normalnych,ale niewiem czy kobiety niemają obaw czy teraz to one niebędą zdradzone.

Gość przepraszam
oszalalam -- tu nikt na nikogo nie rzuca kamieniem ,przeciwnie chodzi o to aby -pusia --sama siebie nie uderzyla tym kamieniem ktorego teraz na Siebie """przygotowala "" ,1 .zasada ----nie twoje nie dotykaj !

Gość przepraszam
oszalalam -- tu nikt na nikogo nie rzuca kamieniem ,przeciwnie chodzi o to aby -pusia --sama siebie nie uderzyla tym kamieniem ktorego teraz na Siebie """przygotowala "" ,1 .zasada ----nie twoje nie dotykaj !

Gość oszalalam
ok ... I pewnie masz racje. Ja mozesz to uciekaj. Od tego zwiazku i od tych uczuc... Ja juz nie moge....

Gość pusia471
to nie jest takie latwe...gdybym mogla to zostawila bym go bez zastanowienia,ale ja go kocham i wiem ze mocno bym go zranila gdymym odeszla,bo on tez mnie kocha dwa razy odeszlam ale on prosil na kolanach zebym wrucila bo nie wyobrarza sobie zycia bezemnie...wiec wrucilam i bylo dobrze do tamtego mometu gdy ona zaczela stwarzac problemy

Gość pusia471
a najgorsze jest to,ze mieszkamy w malej miejscowosci i zawsze mijam sie z nia na miescie,nawet w tedy jak ide z nim...ona musi cos glupiego powiedziec na moj temat

Gość karoolek
przepraszam Bierz nogi za pas i uciekaj ,gdzie pieprz rosnie ,dziewczyno uwierz mi wiem co mowie !!!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ujac

Gość pusia471
karoolek tez masz kochanka ze tak piszesz????