Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvgggggg

Czy ktoś tam mial?

Polecane posty

Gość vcvgggggg

Zerwalismy po 3 latach, z mojej winy. On po kilku tygodniach ma dziewczynę. Ja mam chlopaka. Czy jest szansa ze kiedys oboje zmadrzejemy i wrocimy do siebie? Madrzejsi, dojrzalsi. Miał ktos podobna sytuacje, ze po latach wrociliscie do siebie?

Gość vcvgggggg
dodam ze ja bylam jego pierwsza dziewczyną i pierwsza wlozku.

Gość vcvgggggg
dodam jeszcze, że jak robiłam mu laskę kwiczał jak dzika śwynia

inaczej by to wygladało, gdyby któres z was chciało wrócić, wtedy można by coś doradzić, co robić itp. ale przeciez każde z was ma już swoje życie i po co to rozpamiętujesz....my nie jestesmy wrózkami aby wiedzieć czy wrócicie czy nie...choćby nawet ktoś był w podobnej sytuacji, to może u tej oosby być najmniejsza inna sytuacja i wszystko będzie wygladało inaczej.

inaczej by to wygladało, gdyby któres z was chciało wrócić, wtedy można by coś doradzić, co robić itp. ale przeciez każde z was ma już swoje życie i po co to rozpamiętujesz....my nie jestesmy wrózkami aby wiedzieć czy wrócicie czy nie...choćby nawet ktoś był w podobnej sytuacji, to może u tej oosby być najmniejsza inna sytuacja i wszystko będzie wygladało inaczej.

Gość vcvgggggg
no np. ja bym chciała wrocic. Ale on nie chce, mowi ze ma inna. Wierze mu. Po prostu zbyt wiele krzywd ja mu wyrzadziłam. I dlatego tak sie zastanawiam czy ktos kiedys wrocil po roku? Gdy i facetowi i kobiecie nie wyszło z innymi.. itd. Mamy po 20lat.