Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lezwy paznokiec

paznokcie mi rosną do góry , miał ktoś tak?

Polecane posty

Gość lezwy paznokiec

mam strasznie cienkie paznokcie .. zawsze je obgryzalam i rosna jakby w gore...i nei wiem co na to poradzic

ja tak mam dlatego nie zapuszczam a nawet jakby to i tak sie łamią i są okropne

Gość lezwy paznokiec
no tak ale ja mam strasznie wąską i krótką plytke paznokcia...i musze byc troche zapuszczone bo inaczej ich nie widac...to jest moja wada ;/ i sie wstydze tego ale nie da sie chybanic z tym zrobic?

Gość lezwy paznokiec
no tak ale ja mam strasznie wąską i krótką plytke paznokcia...i musze byc troche zapuszczone bo inaczej ich nie widac...to jest moja wada ;/ i sie wstydze tego ale nie da sie chybanic z tym zrobic?

Gość lewy paznokiec
up up

Gość tyutyut
to przxez to ze je wlasnie obgryzalaś i mialas bardzo krótkie... niestety nie umiem pomóc, chociaż sadze ze można to nareperowac przz odpowiednie piłowanie... ja bym poszła do manicurzystki

Gość lewy paznokiec
ale ona mi pewnie zaleci tipsy.. dam sobie nawet ręke uciąć że tak bedzie... mam strasznie krotka plytke jak juz mowilam ale za to bardzo dlugie dlonie takie hehe kobiece...ale paznokcie mam okropne! Wstydze sie isc bo mieszkam w bardzo malym miescie.i juz bede na 'jezykach' innych

Gość agster1
co do paznokci po obgryzaniu, to miałam taki sam problem, jak byłam młodsza to strasznie obgryzałam paznokcie, potem przestałam i miałam bardzo je krótkie, im bardziej je obgryzałam tym bardziej skóra pod paznokciem się odsuwała, zaradziłam temu stosując tipsy. Na początku muszą być długie żeby nie wydłubywać spod nich czegokolwiek, wtedy płytka się przesuwa i paznokieć przykleja się do ciała. trzeba także uważać przy długich tipsach uderzeń, bo raz otwierając drzwi od auta zjechała mi ręka i z najmniejszego palca odkleiła mi się płytka i długo bolało, oczywiście już jest dobrze, i na koniec proponuję sam żel do paznokci bez tipsa,bo po obgryzaniu nie mam szans na dłuższe paznokcie, bo się strzępią i pękają wzdłuż, a nie jak wszystkim wszerz.