Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOVEcomesAgain

Az mi gluio alw wytłumaczcie cos mi

Polecane posty

Gość LOVEcomesAgain

jest wojna? rosja gruzja? kto zaczal? czy gina cywile? o co? dowiedziałam sie dzis bo mi sie cos o uszy obiło :O:O to straszne powiedzcie jak do tego doszlo bo nie chce mi sie szukac straych artykulow :( zeby nie bylo nie jestem jaks glupia studiuje ale teraz mam wakacje i nie ogladam tv nie czytam gazet tylko imprezuje no wiecie ... :P

Gość prosze o pomoc34343
a jak maja nie ginac cywile,skoro to wojna? jak zrzuca bombe to patrza czy tam ludzi nie ma? mysl,glupia "studentko" Google prawde Ci powie

Gość to jeszcze nic bo
ja się przy okazji tej wojny dowiedziałam, że putin już nie jest prezydentem Rosji.... wstyd..... Już nie pytam, czy prezydentem Polski jest jeszcze Bierut ;-)

Gość LOVEcomesAgain
ale to nie uciekli ci ludzie??? dlaczego ONZ na to pozwala i inne panstwa :O:O( niedlugo nas zaatakują :(

Gość LOVEcomesAgain
heheh jak to putnin nie jest???? dlaczego?? minel jego kadencja??? kurwa ja pierdole alem ja glupia :P

Gość tak już się zaczaili
-puknij się

Gość buuuuuubu
lepiej ci powiem ze rosja grozi polsce ze zaplaca za wpieprzanie do do wojny ruskich z gruzja, poczytaj onet i boj sie

Gość frappee
Kurcze dziewczyne.. Nie jest Ci glupio mowic : hejka ludzie co z tą wojną , bo ja imprezuje, wiec nie mam czasu sie zorentowac ?! powaznie mówie.. lec, jeszcze moze zdarzysz na koncowke wiadomosci. Ludzie giną, bo to wojna. Jak sobie wyobrazasz ewakuację całego narodu? Skoro z nieba spadaja bomby, to jest loteria kto ucierpi.. Ehh..

Gość LOVEcomesAgain
a co myliscie bedzie 3 woja swiatowa? moim zdaniem tak - nuklarna rosja korea usa zniszczy cały swiat :( ja nie chce umierac :(:(

Gość Bin
"zeby nie bylo nie jestem jaks glupia studiuje" a co ma jedno do drugiego? :o "ale teraz mam wakacje i nie ogladam tv nie czytam gazet tylko imprezuje no wiecie " ales ty glupia :o

Gość frappee
" ja nie chce umierac " ... przykro mi.

Gość LOVEcomesAgain
nie potrafie sobie tego wyobtazic... i co atakują cywilow :(:(:( to straszne ,, no wiem wlasnie ze rosja grozi polsce... i po co polska ( a raczej prezydent) sie mieszlai w to... :(:(

Gość putin to h u j
bo nie bedzie rusek plul nam w twarz wiec sie mieszal i nie mieszal a wyrazil tylko swoja opinie. cale zycie mamy ruskom dupe lizac??

Gość LOVEcomesAgain
jaki ten siwat jest pojebany :(

Gość LOVEcomesAgain
Boshe, teraz sie dowiedzialam, ze prezydentem Polski nie jest już Kwasniewski :o Kiedy byly wybory, bo ja ciagle imprezuje

Gość LOVEcomesAgain
A podobno jakas wojna w Iranie, czy gdzies tam wybuchla? :( to straszne :(

Gość LOVEcomesAgain
a USA dupe lizemy caly czas i huja z tego jest..... a tamto nie ja pisalam o Kawasieskim !!!!!!!!pierdolony ktos sie podszywa

Gość LOVEcomesAgain
ej kurwa chyba komus sie nudzi , tamtego tez nie pisalam ... jebane dzieci neo wypierdlac stad to nie jest smieszne

Gość no ej no ja też nie wiem
bo w tym czasie byłam poza eurpą, wracam a tu WOJNA i w ogóle WTF ?!?!?!?!?! o co im poszło?????????

Gość ważne WAZNE
dziś w poznaniu pod ambasada rosyjską rozpoczął się protest i były zamieszki ludzie wyszli z transparentami krzycząc by nie umierali bezbronni ludzie, by zaprzestano wojny skonczyło się to rozgromieniem licznego tłumu przez kilka wozów policyjnych