Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaa89

Nie mam z kim o tym porozmawiać

Polecane posty

Gość a t madzieńko masz
w wieku 19lat macie wlasne mieskzanie o to gratuluje bo przecietne w przecietnym miejscie kosztuje z 400tys

Gość madziaa89
Rodzicie mojego kupili mu kiedyś ... a teraz w czerwcu skoczyłam szkołe wiec jak bez wyksztaucenia ..fakt że zawodowe ...ale pozniej sie zrobi dalej ... :))) i nie jestem gówniarą.. ;]] może pani się jeszcze dzieci nie dorobiła ale zaszła w wieku starszym a my chcemy i to jest nasz sprawa.. :)) fakt że sie cieszymy z tego i pragniemy gdyby każdy miał mówić że nie chce dziecka bo zwiazek sie rozpadnie to by nas nie było wiec prosze nie gadać głupot :)

Gość madziaa89
wątpie że nieco starsza..bahor - wie pani kto to jest ? może pani ale napewno moje dzieco nie bedzie nim ;/ ..szkoda słow

Gość a t madzieńko masz
mam corke prawie w Twoim wieku dziecko drogie porpostu nie wiem czy wiesz,ale dziecko to nie zabawka,nie ma pare miesiecy,nie bedziesz go tylko nosila na raczkach i patrzyla jak spi.. "sie zrobi" zobaczysz ze bedzie Ci bardzo bardzo trudno chyba ze rodzina Ci pomoze,bo widze ze jest do tego skora,skoro tu kupili mieszkanie tu to tu tamto latwo przyszlo .. w pozniejszym juz doroslym zyciu zobaczysz jak trudno zapracwac na cos swojego wtedy docenisz jezeli jestes z chloakiem od roku albo jest to Twoj pierwszy to uwierz mi marne szanse przed Wami wiec lepiej zeby dzieci nie bylo.. normalnie szok dzieci rodza dzieco pozdrawiam i mykam.

Gość madziaa89
no ale sie stało ? too napewno nie usune i nie oddam !! wiem że je pokocham

Gość trzeba bylo myśleć wczesniej
i zalosne jest ze mowisz do 17latki tra sie wypowiedziala ze jest gowniara haha a ty to co ?? stara krowa?? haha dobra prowokacja idz spac dzieciaku po zawodówce ? super wyksztalcenie

o matko kobieto porażka jakaś z Ciebie!!!!! zazdrość bije na odległośc!!!!! aż się czytac nie chce... co z tego że dziewczyna ma 19 lat.... skoro ma wszystko co powinna mieć żeby zapewnić dziecku byt i chcą tego dziecka obje to w czym problem??? Madzia nie martw sie takimi babszylami.. ja miałam dziecko na 3 roku studiów ale je skończyłam a dzidzia jest do dziś moim największym skarbem!!! powodzenia życzę i dużo szzęścia!!!!

o matko kobieto porażka jakaś z Ciebie!!!!! zazdrość bije na odległośc!!!!! aż się czytac nie chce... co z tego że dziewczyna ma 19 lat.... skoro ma wszystko co powinna mieć żeby zapewnić dziecku byt i chcą tego dziecka obje to w czym problem??? Madzia nie martw sie takimi babszylami.. ja miałam dziecko na 3 roku studiów ale je skończyłam a dzidzia jest do dziś moim największym skarbem!!! powodzenia życzę i dużo szzęścia!!!!

Gość madziaa89
marlenka1983-No Dziekuje Cie za ciepłe słowa :) .. wydaje mi się ze ani nie jestem za młoda na mame..aa to że mam wykrztałcenie zawodowe to coś zmienia ? mam prace utrzymuje się dajemy rade z chłopakiem i jeszcze na konto odkładamy gdyby wlasnie maluch by miał przyjsc na świat :) .. a rodzice..kiedyś z nimi rozmawialam powiedzieli że świat by się nie zawalił i że napewno by mnie nie zostawili :) moja mama sama miala 17 lat jak zaszła no ja nieco pozniej ale jakie ja mam teraz super kontakty z mama :)) cieszyłabym się z dzieciaczka .. jeszcze raz marlenka1983 DZIEKUJE ! :*

Gość madziaa89
trzeba bylo myśleć wczesniej-ale co myślec :|:| ja chce dziecko !! wiec nie rozumiem .. ehh szkoda słow..ale gdyby ta 17 latka zaszła w ciąże to co broniłbyś/łabyś ją ?? ;|

hmm .. chciałabym sie dowiedzieć CZY MAM IŚĆ ROBIĆ TEN TEST JUTRO CZY RACZEJ NIE MOŻLIWYM JEST ŻE JESTEM W CIĄZY ?