Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sie zastraszac suczy

Opuscila mnie po 6 latach razem. Wytrzymala 2 miesiace poznie mnie blagala.

Polecane posty

Przyznala sie ze popelnila blad i nie umie zyc beze mnie. Pozwolilem jej na powrot bo jest super dupcia i przez te dwa miesiace nie udalo mi sie poznac dziewczyny ladniejeszej i rownie ostrej w lozku. Zerwala ze mna tylko dlatego ze tyle razem bylismy a ja nie oswiadczylem sie je i nie chcialem sie pobac. Starsznie glupi powod, czas mamy jeszcze bo jestesmy sporo przed 30stka. Wladowalem sie przez nia niezle, poczulem ze jestem sam i mi wszystko wolno. Wydupczylem pewna paszteciare na imprezie, olalem ja i byl spokoj przez czas pewien. Ja sie zeszlem z dziewczyna to jakis czas pozniej dostalem telfona od tamtej ze musi porozmawiac. Paszteciara okazalo sie ze zaciazyla i mnie obwinia. Powiedzialem zeby spadala i mam to gdzies ale ona nie dala spokoju. Pewnie dawala kazdemu i teraz chce mnie wpakowac w dziecko. Mialem dosc jej dzwonienia powiedzialem ze jest oblesna mi sie nie podoba a bylem pijany na fula. Zaproponowalem jej ze dam jej kase zeby sie wyskrobala bo nie mam sie sily z nia urzerac. Ona jednak nie i zaczela cos pierdzielic ze to moja dziecko na 100% ze nie usunie i ze chce zebym dal jej szanse. Jak nie to bedzie mnie nekac, do sadu pojdzie i ze bede placil alimenty. Powie mojej dziewczynie i nie da spokoju. Wpienila mnie ta dziwka zaczepiscie przegina, przeciez mogla nie rozkladac nog przed kazdym. Dziwka jest i po jakiego huja na sile mnie chce zmuszac, powiedzialem wyraznie zeby spierdzielala. Ona spokoju nie daje i zaczynam sie przejowac ze powie mojej dziewczynie. Ze bedzie szantazowac i jeszcz huj wie co. Wbije jej chetnie do czachy zeby olala i spadala tylko podpowiedzie mi jak? Tlumaczenie moje do niej nie dociera.

Gość buuuuuubu
jakie hasla: paszteciara, wydupczyscie koles gdzies ty sie chowal? na wiejskiej dyskotece? widac :o

Gość hfguyftuyt
infantylny bufon z ciebie

Nie jestem z duzego miasta, ale wszystkie dziewczyny mnie chca. Jestem zajebisty i jak mnie byscie spotkaly to same nogi by sie wam rozkladaly na moj widok. Znam kobiety i sa proste jak drut. Tutaj mozecie sobie pisac ze jestem wiesniak i jaki tam sobie uwazacie. Jak spotkalibyscie mnie to piszczalybyscie pode mna.

O ile ja bym was chcial, a zrobilybyscie wszystko zebym chcial.