Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak nie wiem co robić

skoro faceci są z marsa...

Polecane posty

niech tam spierdalają... Poznałam faceta, spotykaliśmy się 2 miesiące, super mi było w jego towarzystwie, więc stwierdziliśmy oboje, że możemy spróbować być parą, wiedziałam, że mu się podobam, że jest zauroczony, czułam to samo, pospotykaliśmy się jeszcze 1 miesiąc, dogadywaliśmy się super, tak w podświadomości cieszyłam się, że znalazłam drugą połówkę a On kurwa teraz od 1,5 tygodnia milczy, ani słowem się nie odzywa, nawet "spieprzaj", "nic z tego nie wyjdzie" nic! Zachował się jak typowy tchórz! Jestem wściekła, naiwna i zła!

Gość glupolek007
piękne!!! usmialam sie!

z czego się uśmiałaś? facet na poziomie, nie było żadnych deklaracji, mieliśmy spróbować być razem, ale oczekiwałam dojrzałości i odpowiedzialnośći. Nie spałam z nim, więc mam czyste sumienie, ale jestem wściekła na siebie za tą swoją naiwność.

a może powinnam się odezwać? kurwa już nie wiem!

Gość jestes gupia

a jakieś bardziej radykalne wypowiedzi?

Radykalne? Nie chce być z Toba bo w wyniku wypadku dostał zaniku pamieci,,, no moze jeszcze 1 opcja porwali Go kosmici. Po 2 msc deklaracje?Kobieto przykre,ale z jakiegoś powodu nie spasowałaś...nie czuł obowiązku bu Cie o tym poinformować Bedzie inny.

Gość czysta kartka z napisami
nie musi być deklaracji wystarczy szacunek i dojrzałość. Powinień Ci powiedzieć, że nie jest gotowy i koniec. Nie pisz do niego.

Gość Bo ściśnięty tyłek masz
Skoro przez 2 miechy zgrywałaś cnotkę to gość skalkulował na ile atrakcyjne jest dalsze twoje towarzystwo. Wynik znasz.