Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak

Kobietki czy wy tez tak macie???

Polecane posty

Gość Czemu tak

Gdy sie kocham na penisie mojego chlpaka zostaja takie biale kawalki, gdy robi mi palcowke to to cos zostaje na jego palcach, gdy jestem podniecona to czesto to zostaje na majtkach. (jezeli chodzi o higiene to o nia dbam bardzo starannie) tez tak macie?? powiem szczerze to jest obrzydliwe i krepujace :-(

Może masz grzybicę? Właśnie jak się ją ma to takie coś białe się ma:). I niekoniecznie od zaniedbania, można to złapać przypadkiem w toalecie publicznej albo też od brania antybiotyków! Idź do lekarza rodzinnego i powiedz, bo jak brałaś ostatnio antybiotyk to dostaniesz dwie tableteczki i na drugi dzień zapomnisz o tym co miałaś:). A no i Twój kochany też musi iść jak się z nim kochałaś bo to zaraźliwe:)

Gość rozsiewasz grzyby

Gość hfhgdgkdg
To niekoniecznie musi byc grzybica po co straszyć dziewczyne.... Grzybica by była jak byś cały czas miała na bieliźnie śluz o rybim zapachu i jak serek, swędzenie i pieczenie i zaczerwieniony srom. Poprostu to wtój sluz może

Gość laodi hfsij
ja mam zwsze taki sluz przed okresem

Gość matiatia
nie zawsze przy grzybicy jest rybi zapach... ja takiego nigdy nie miałam... poza tym poza grzybicą są jeszcze drożdżaki, pierwotniaki i inne takie... - w każdym razie ja się dziwię, że są jeszcze takie laski co nie idą do ginekologa jak je coś swędzi, piecze czy cokolwiek innego się im dzieje...