Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Ile powinnam wazyć majac 170cm?Ciągle słysze docinki

Polecane posty

Gość TajaSnaja
Ja mam 160cm wzrostu ważę 55 kg i jeszcze mi mówią że chudzielec jakiś ze mnie wiec proszę głupot nie pisać, że broń boże nie ważyć więcej niż 49kg bo ze mnie to już nic by nie zostało!!!! Moja mama 150cm wzrostu waży te 48kg i co? taki sam chudzielec jak ja tyle że o 10 centli niższy. Prawidłowa waga dla 160 to 50-60kg a dla 170cm to 60-70kg. Idźcie idiotki po rozum do głowy, do dietetyka albo na google chociaż ta osoba która sie pyta to chyba też za dużo oleju w głowie nie ma... te co są za grube przy prawidłowej wadze po prostu widocznie mózgów już nie mają, głowy puste, dalej grube ale za to mniej ważą :P

Gość ewwwwwwwwwa
a ile masz lat? jaką budowę ciała?

Gość sharisse88
to zalezy tez od kosci, ale niby ok. 60 :) ja mam 162 i wazę 50 kg

jesoooo.. wrrrrrrrr wszak bardzo ważne jest też to jaką , kto ma budowę, jaki układ kostny... przeciez jedna osoba moze być drobnej kości, a inna np średniej i mimo jednakowego wzrostu i wagi beda się różniły.. więc troszke zdrowego rozsądku by się przydało...wszytko to jest sprawą indywidualną.ważne ,zeby samemu czuc sie dobrze we wlasnym ciele... co wam da jak powiem ,ze mam 176 cm wzrostu i waze ok.60 kg.. nie uwazam się ani za gruba ani za chuda... w sam raz.. bo rzecz w tym zeby zaczac samemu siebie akceptowac , a nie ciagle robic wszytko pod dyktando innych i mediów, które ciągle kreują typ anorektyczny jako zbliżony do idealu.... kobieta ma byc kobieca , a nie jakims "suchmielcem",za przeproszeniem:P Jesli , którejs z Was jej waga nie pasuje... to trzeba nad soba popracowac.. ale napewno nie sugerowac się zdaniem innych..pozdrawiam:P

Gość filigranka
60kg

Gość Taraa
mam 170 cm i ważę ok.60 kg;(;(;( chciałabym mieć tak 55-56.niewiem jak schudnąć.mam 15 lat.niejem nic po 18,nie jem chipsów i fastfoodów,nie pije gazowanych napojów i ćwiczę przynajmniej 3 razy w tygodniu(częściej jest trudno,bo mam duzo nauki i brak mi czasu). mam grube kości,niestety, i nigdy nie bedę chuda:( jak mam schudnąć do tych 55 kg??????

Gość Salamandryna
Ja też mam 170 cm i ważę ok. 55 kg, uważam, że to dobra waga.

Gość rwertewr
powinnaś ważyc miedzy 58 a 67 kilo

Gość bielszczanin28
dziewczyno nie wierz tym wszystkim ludziom Twoja idealna waga to 62 k a nawet przy 70 jest w normie, oto dowód: http://zdrowie.onet.pl/1208822,2413,,,,oblicz_swoja_idealna_wage,kalkulator.html

Gość Loolek
Mam 15 lat i 170cm wzrostu... Ważę 53kg... Ile tak na prawde powinnam ważyć?

Gość ddddddddd
ja mam 171 cm , 58 kg i slysze ze powinnam zrzucic kilka kg

Gość olcia201995
Ja mam dokładnie 170... i waże 55kg... moim zdaniem to bardzo dużo... i moim zdaniem jestes gruba;//

Gość według wszystkich tabel
prawidłowa waga KOBIETY wzrost odjąć 110 (+-5) MEZCZYZNY wzrost odjąć 100 (+-5)

No widzę dzewczyny,że pełna jazda z wagą:))Macie zdrowie sie zamartwiać swoimi kg. Wystarczy dbać o racjonalne odżywianie i spr w wykazie i nie tyć niepotrzebnie.Nie wkręcajcie się,bo to jest dopiero niezdrowe i obciąża mózg:))

wiecie ja przy 175cm ważę ok60kg. I nikt mi nie mówi że wyglądam szczupło, bo nie wyglądam... Wyglądam normalnie, nie chudo i nie grubo... I jest ok :P bo najważniejsze to podobać się sobie... i partnerowi :classic_cool: :P

Gość edytkal21
hmmmm ktoś tu podał ze waga 53 do 70 z hakiem jest ok na 170 wzrostu a ja mam 55 kg i zaczełam djete bo 50 kg kiedys wazyłam i czułam sie super nie miałqm tz. brzuszka i schabikow z tyłu plecow mam kopleksy przez to biodruwki tak ale z dłuzsza bluzka ;(

Gość ale tu nie ktorrzy
farmazony pisza, ja mam 165 i waze 55 kilo i wszyscy mowia zee dobra laska jestem i nie mam kompleksow mam plaski brzuch szczuple uda w takim razie jak masz 170 i wazysz 60 to jest idealnie jak juz to popracuj nad sylwetka nie sluchaj durnowatych ludzi

Gość przy 170 tak z 52 kg

Gość 60kg to za duzo przy 170 cm

Gość bmi to bzdury
Wyszło mi - - > niedowaga - zaniżenie masy ciała bmi 19 - bzdury jak nic

Gość twoj wskaznik BMI
Twój wskaźnik BMI: 20.8 JESTES IDELANA,

Gość co ty nie wiesz
jacy ludzie sa na kafeterii, uwierz mi ze wazysz bardzo dobrze jezeli masz jakies kompleksy to idz pocwicz odrazu sie lepiej poczujesz, na pewno nie jestes gruba daje glowe

Gość bmi to bzdury
Bmi na wp. pokazało inaczej - co za kretyństwo - co bmi to inne

Gość mauseowa
Ja mam 175 i waże ok 66 kg i uważam ,ze figure mam taka... normalna. Nie jestem gruba i nie chudzinka, ale chcialabym ważyć z 59 kg. Dążę do tego:)

Gość duperkaa
tanasnaja,ty jestes gruba hahaha a nie anorektyczna

Gość Junior12
Ojj... Boże kobieto ja mam 172 cm wzrostu i waże 51 kg... lecz to zależy od budowy... tak normalniwe to powinnaś ważyć od 60 - 75kg... jak więcej to nadwaga... a jak mnie to niedowaga...

Gość jelonekk..
60 kg i bardzo dobrze , nawet 62-63 tez może być:) te szkieletony kościste i wyschłe :(

Gość ssssssssssssaaaaasssssssss
mam 170cm i 59kg i tez słysze docinki od niektórych, ze jestem troche za gruba. a niektórzy mówią, ze za chuda :/ mysle, ze musimy zrzucic te 4-5kg aby było 55 :) a jakie masz wymiary?