Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Ile powinnam wazyć majac 170cm?Ciągle słysze docinki

Polecane posty

Gość BlondynkaDziewcznkaaa
OTÓŻ MAM !!! spodni ale bluzki przez to,że mam brzuszek nosze M

Gość midnight69
marchew mi wystarcza

Gość Lilka ;d
jem 1 listek salaty :classic_cool:

Gość grube sie obruszyly
:D:D:D:D

Nie mam jakiejs specjalnej diety czy cos w tym styluuu... ewentualnie co bym mogla tu dodac DUUUZO stresu na codzien. Pozdrawiam :)

Gość BlondynkaDziewcznkaaa
Mam rozmiar 42 :classic_cool:

ja mam 174 i waze tylko 52 kg a tak bardzo chcialabym przytyc.. :(

Gość BMIbmi
zeby dobrze wygladac w obcislych ciuchach ---> 51 - 55 kg

Gość Barabarabararikitikitak
niekoniecznie ! 59kg mam 169cm i wygladam extra w obcisłych ciuchach i tylko takie nosze z resztą

Dziewczyny.. to Wy macie się dobrze czuć ze swoją wagą. Mi wszyscy mówią,że jestem za chuda. Mam 45 kg i 160cm wzrostu. Jedni mi tu BMI wyliczają,ze to za mało itd. Ale mi to odpowiada. Ja się czuję dobrze i nie obchodzi mnie co mówią inni :) A powiem Wam,ze byłam bliska anoreksji.. Bo wiecznie widziałam,że mam za duży tylek. Teraz staram sie oswoić ze swoim wygladem. Noszę krótsze bluzki,bo te za pupę wyszczuplają.. a ja chcę zaakceptować siebie taką jaką jestem. Odchudzanie wciąga.. niestety :O walczyłam ze sobą ponad rok :O dopiero teraz zaczynam nosić krótsze bluzki,a nie takie długie żeby pupy widać ni było.

Gość Magduchaa
Ja jestem bardzo chudą osobą chociaż nigdy nie byłam na diecie i nie liczę kilogramów . Mam tak samo 170 cm tylko że ja regularnie uprawiam sport (Akrobatykę sportową) a ważę 41 kilo

Gość tak to jest-
"Ja żeby tyle ważyć prawie nic nie jem 1 jabłko , banan i pomidor na cały dzień , poważnie " skad ja to znam wierze zeby byc szczuplym trzeba miec albo duzo stresu-wtedy sie wszystko samo spala,albo malo jesc

Gość smanna
blondynkadziewczynka śmiało może nosić S/M wiem, bo ja też taki noszę, mam ok 170 i ważę 61-63 kg i spodnie noszę M a bluzeczki S są dobre, też mnie to dziwi, że aż tyle ważę i taki rozmiar mam, w porównaniu z innymi o tym rozmiarze i wzroście powinnam nosić jakieś L... taka budowa ciała. Kiedyś sobie też przez to wkręciłam, że noszę za małe, ale na zakupach zaczęłam przymierzać ten rozmiar większy i się od tego odwiodłam bo wszystko wisiało. Jak dla mnie najważniejsze są proporcje i dziewczyny często popełniają błąd zamiast wyćwiczyć brzuszek to chudną 7kg...a przecież o wiele lepszy efekt dałoby tylko wyćwiczenie. Ja sądzę, że dla 170 powinno się ważyć ok 55-65 zależnie od figury. Błędne przekonanie o swoim ciele daje też otoczenie, ja zawsze trafiałam na koleżanki o średnio 10-15 cm niższe i naturalnie wyglądały szczuplej, drobniej, a ja czułam się jak wielkolud, chciałam być niższa, mniejsza. A potem dotarło do mnie, że są też inne babki, o średnim wzroście i wyglądają równie fajnie, a ten wzrost ma niezaprzeczalnie swoje zalety i rozmiar który noszę też ma. Aktualnie chciałabym wyćwiczyć brzuch i łydki i schudnąć do 60kg na stałe. A autorkę proszę by się zastanowiła czy z nią nie jest tak jak ze mną kiedyś bo ludzie potrafią się zachowywać jak świnie twierdząc, że to co ich to jedyne poprawne i normalne.

Gość Karooolinka21latm
Wypierdalać słonice :classic_cool:

Gość mlllllllllll
moja byla miala 176cm i 63kg, wiec niby powinna byc szczupla. a miala dosc masywne nogi, troche brzucha i boki -> wiec to naprawde zalezy od sylwetki. Miala jakies 6-7kg za duzo

Gość z niejedzeniem to prawda
:(

Gość Martuuu
ja mam 170 i waże 54 kilo, a i tak mi mówią , że jestem gruba!

Gość jfjffffh
Najlepiej od 52 --- - 55 kg

Gość 170cm-kazdy co innego
Dieta nie zrec .

Gość kasiaa94
Ja mam dokładnie 170 i ważę 56 kg i myślę, że jest ok :D

Gość jfogcljherwnaixjd
ja mam 170 i waze 50 , wygladam na szczupłą, nie chuda.

Gość rokkk
To wszystko naprawdę zależy od budowy ciała. Mam 172 cm i ważę 56 kg. Z wszelkich kalkulatorów BMI wychodzi mi, że mam niedowagę. Ale uwierzcie mi, gdybyście mnie zobaczyły, na pewno nie stwierdziłybyście, że wyglądam jak anorektyczka. Mam dość pokaźne biodra i sporo zbędnego tłuszczyku tu i ówdzie. Właściwie, podobają mi się jedynie moje nogi. Także zamierzam schudnąć jeszcze trochę. Czytając wcześniejsze posty, można dojść do wniosku, że nie istnieje coś takiego, jak "waga idealna". I to prawda. Jak ktoś już wcześniej napisał - ważne jest to, jak my sami siebie spostrzegamy i czy podobamy się sobie ;).

Gość do 30 roku zycia latwo schudna
pozniej jest coraz gorzej

Gość 0706madzik
ja mam 170 cm i ważę 61 kg ale dopiero od jakiegoś miesiąca... zawsze ważyłam 55 kg i słyszałam że jestem za chuda... a teraz wydaje mi się że jestem za gruba a biust duże D... :(

Gość to zależy.....
Ja mam 170 cm i ważę 62 i naprawdę słyszę, że mam świetną figurę, bardzo kobiecą, wcięcie w talii, ale spory biust i pupa.. ja osobiście może chciałabym schudnąć jeszcze z 1-2 kg, ale na pewno nie więcej. Kiedy raz mi spadła waga do 59, wszystko zaczęło na mnie wisieć, a najgorzej wyglądał mój biust.. inna sprawa, że mam dość "wyrzeźbione" ciało, zawsze lubiłam sport, a od 5 lat chodzę na siłownię regularnie.. pamiętajcie, że mięśnie ważą więcej, niż tłuszcz.

Gość sandraaa97
ja mam 170 i waże 50 kg. trochę chcę przytyć bo spodnie niektóre ze mnie spadają :/ ale najwięcej to tak bym chciała 55. nie wiecej xd a najsmieszniejsze jest to, że jem bardzo duzo słodyczy dziennie potrafię nawet zjeść całą czekoladę, jakieś batoniki, cukierki, chipsy itd. a z wagą ciągle stoję : | Ale za to często nie jem kolacji i zazwyczaj jem to wszystko przed 18 obiadu też nigdy całego nie ruszam ;p Pozdrawiam

Gość Alejajka
Wszystkie dziewczyny z tematu waza po 55 kilo i maja 170 cm,a po polskich ulicach same karly z wielkim tylkami laza,no az nie moge!

Gość dsfdgf
168 cm, 50kg i tez nie wygladam chudo

Ja mam 171 cm i ważę 58 kg. Do tej pory myślałam, że to za dużo i miałam straszne kompleksy :( ale teraz jestem zadowolona z figury, chociaż tu i ówdzie mogłoby być lepiej :)