Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Si for

prosze o wypowiedz

Polecane posty

Gość Si for

Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze jestem z innej epoki. Jak czytam wasze wypowiedzi to wiekszosc z nich ogranicza sie do seksu. Albo ze mna jest cos nie tak albo swiat oszalał. Bo mam ok.20 i wogle mi sie nie spieszy do pierwszego razu z dziewczyna. Mi wystarczy ze dziewczyna jest ze mna na dobre i na złe ze moge sie do niej przytulic a sex na to zawsze mam czas. Moge to zrobic nawet 5 lat po slubie i nie bedzie mi sie do tego spieszyc. Bo ja szukam dziewczyny po to zeby miec jakas bliska osobe a nie po to zeby sie z nia kochac. Jakie jest wasze zdanie na ten temat???

Gość Si for
tak naprawde podniecaja mnie dojrzali panowie typu "bears"

Gość chyba emoty
buahahahahhahahahah :D

Gość Si for
Si for 2 to słabo ze Cie podniecaja. MAm dal Ciebie zła nowine jestes kur wa gejem hahaha

Gość jojko
jeden z nielicznych sie uchował, powinieneś być od ochroną :P pzdr

Wszystkie odchyły są do przyjęcia. Ale deklaracja "Moge to zrobic nawet 5 lat po slubie" - to przegięcie.

Gość Si for
tez tak mysle i Dzieki. Bo ja juz nie wiem bo co siedze na czacie i czytam tylko sex i sex to normalnie az mi sie w głowie pier....

Gość Si for
nie mowie ze bede czekał az piec lat chodziło mi o to w mojej wypowiedzi ze nie bede nogdi namawiał dziewczyny do tego jesli nie chce to nie. PRzeciez wiadomo ze nie bede czekał z tym do slubu. Chodziło mi o to ze nie nic na siłe