Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłaty kucyk

Dlaczego jak facet dłuższy czas milczy

Polecane posty

Gość kudłaty kucyk

jest już skreślany, dlaczego to On ma się pierwszy odezwać, pierwszy przeprosić? Przecież związek budują dwie osoby, więc dlaczego kobieta obnosi się tak honorem i twierdzi, że jak facet po spotkaniu milczy tzn. że ma Cię w dupie? a Ty broń boże nie pisz!! przecież też możesz się odezwać, przeciez też powinnaś zabiegać, nie rozumiem tego fenomenu...

nudzi ci sie????????????????????? trzeci topik z rzedu o tym samym? Masz juz wyprawke do szkoły, dziecko???

Gość La Figlia
Sam napisales,ze to FENOMEN. Nie probuj zrozumiec, bo to wlasnia natura fenomenu.

najlepiej, oboje obnieście się honorem ... wykazać się dojrzałością i po protu o tym pogadać między sobą ...?

Gość kudłaty kucyk
jaki trzeci? też jestem kobietą i chcę wiedzieć, bo za chiny nie mogę zrozumieć.

Bo facet jest prosty. Jeśli po spotkanieu się nie odzywa, oznacza to, że nie jest zainteresowany. Nie oznacza, że: * nie wie jak używać telefonu * zapomniał naszego adresu, choć był parę razy u nas * wstydzi się i trzeba go ośmielić * trafił na OIOM i dlatego nie dzwoni, nie pisze * wszystkie pozostałe bzdury, które wymyślają kobiety, byleby nie powiedzieć głośno, że jemu nie zależy.

Gość kudłaty kucyk
a kobieta jest skomplikowana czy to duma nie pozwala napisać pierwszej? trochę tego nie rozumiem? my powinnyśmy czekać a oni powinni robić z siebie idiotów? :-o

Gość kudłaty kucyk
do kogo mam napisać? :-o czytam wątki z tego działu i się zastanawiam, po co one są tworzone? skoro można dowiedzieć się pisząc sms a nie czekając na komentarze, które i tak w większości będą albo niesmaczne albo żenująco prostackie.

Gość a co gdy
się spotyacie pewien czas, a gdy on poraz pierwszy bardzo blisko usiadł, dziewczyna z kanapy usiadła, to on przestaje co prawda stopniowo ale odzywać się

Gość kudłaty kucyk
a co gdy, nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi, nie znam przypadku, nie wiem, nie orientuje się a Ty dowiesz się jak zapytasz wprost czemu coraz rzadziej piszesz? rozumiem, że to koniec? albo coś w ten deseń.

Wyszlam z kapieli nie masz racji, bazujac na moim nieodosobnionym przykladzie moge to smialo stwierdzic. owszem nie raz bylo tak ze po spotkaniu mowilem po prostu ze nie jestem zainteresowany w jakis bardziej wyszukany sposob, ale jesli kobieta naprawde mi sie podobala to bywaly takie czasy ze po tygodniu od ostatniego spotkania, nawet po miesiacu sie odzywalem, raz to brak czasu, dwa ze taki zwiazek bazujacy na pociagu do siebie jaki jest na poczatku moze sie po prostu szybko rozpasc przez rutyne, wypalenie, brak kolejnych tematow do rozmow, czasami trzeba podejsc z glowa..

Gość a co gdy
on odpisał, że nie odsuwa się, a w drugim ze chyba jednak się oddala, że nie zrozumiem tego

Gość kudłaty kucyk
nie jesteś złośliwa tylko stetryczała 🖐️ Twoje wypowiedzi należą do drugiej kategorii "żenująco prostackie", udajesz, że jesteś życiowo bogata i radzisz innym ironicznymi tekstami, ale twardo bronisz swobody wypowiedzi, po co się odzywasz skoro masz gówno do powiedzenia na dany temat? ;)

Kudłaty jakoś nie przeczytałam co Ty robisz w takiej sytuacji tylko stwierdziłas ze nie rozumiesz zachowania kobiet które sie nie odzywają pierwsze z Twoich postów trudno określic czy od razu odzywasz sie do faceta ... jesli własnie tak robisz to powinnaś napisac co Ci to daje,która opcja jest korzystniejsza itd... Nie wypowiadam sie co o Tobie mysle,bo ocenianie kogos na podstawie paru ''dziwnych''postów jest dla mnie prostactwem. Pozdrawiam

"eśli po spotkanieu się nie odzywa, oznacza to, że nie jest zainteresowany" a ja bym nie napisał bo: 1. nie chciał bym się na rzucać 2. nie wiedział bym czy wypada 3. i tak pewnie ona nie chce żebym do niej pisał 4. jestem zbyt beznadziejny i po co mam jej marnować czas

Gość kudłaty kucyk
ja człowieka oceniam na dzień dobry, to niej prostactwo tylko wyrabianie sobie o kimś opinii, zdania i nie ważne czy to jest jeden post na forum czy jedno zdanie w realu, taka człowiecza natura. Nie chodzi mi o przykłady tylko właśnie o ten fenomen, dlaczego tak się dzieje, chodzi o konkrety, argumenty... dlaczego kobieta czeka na odzew od mężczyzny a jak milczy, to skreśla go. Różnie bywało w moich sytuacjach i fakt, że w większości mają mnie w dupie milcząc mija się z prawdą. Po pierwszych spotkaniach przecież faceci też sporo muszą przemyśleć, zorientować się czy warto a to się schodzi, dlatego można dać znać, że my jesteśmy albo nie jeszcze zainteresowane, wtedy wszystko jest prostsze.

szkoda tracic czas na zastanawianie sie czy wypada czy nie wypada...ludzie carpe diem ...bo mozna przegapic ciekawych ludzi....

Oceniasz na dzień dobry nie dając szansy blizszego poznania ? Heheh ile Ty masz lat kobieto? Ok juz znikam z tego fascynujacego topiku Jesli to początek znajomości a facet nie pisze do mnie 3 dni wywalam jego nr z tel,dlaczego?--szkoda mojego czasu jesli coś zawaliłam a facet nie odzywa sie 1 dzień..pisze do niego''czy mozesz (tak bym zrozumiała )wyjaśnić mi o co chodzi?'' jesli mi cholernie na kimś zalezy a On sie nie odzywa lub czvzuje ze to koniec daje MU 3 razy znać(sms.gg),jesli po tym nic sie nie zmienia...wiem ze to The end nie walcze nie biegam za Nim daje Mu odejść. To tyle na ten temat.

"dlaczego kobieta czeka na odzew od mężczyzny a jak milczy, to skreśla go." bo taka jest obowiązująca postawa kulturowa :P podziękuj paru tyś lat patriarchatu kiedy facet mógł a kobieta nie 50 lat równouprawnienie jeszcze niektórym do psychiki nie dotarło :P "przegapic ciekawych ludzi" wpierw trzeba samemu być ciekawym człowiekiem :O

Gość kudłaty kucyk
"Jesli to początek znajomości a facet nie pisze do mnie 3 dni wywalam jego nr z tel,dlaczego?--szkoda mojego czasu" trochę to sobie przeczy... "jesli coś zawaliłam a facet nie odzywa sie 1 dzień..pisze do niego''czy mozesz (tak bym zrozumiała )wyjaśnić mi o co chodzi?'" skąd wiesz, że nie zawaliłaś czegoś na pierwszym spotkaniu? ;) jak nie odpisuje na mojego jednego sms, drugieo. to też wywalam jego numer, bo wiem, ze ma mnie w dupie a ja napraszać się nie będę, ale nie dowiem się jak nie zapytam pierwsza skoro On milczy, korona z głowy mi nie spadnie. nie oceniam na dzień dobry ;) czytałam już kilka Twoich wypowiedz i żadna mnie nie zaciekawiła.'

Weź sie ode mnie odwal,bo Twoje rozumowanie mnie powala Dla mnie NIE faceta znaczy Nie,wiec nie wnikam jak 3 dni nie daje znaku życia. Nie jestem sama wiec nie jest ze mna tak źle. Szlag mnie trafia jak czytam takie nawiedzone kobiety jak Ty

"Wyszlam z kapieli nie masz racji, bazujac na moim nieodosobnionym przykladzie moge to smialo stwierdzic. owszem nie raz bylo tak ze po spotkaniu mowilem po prostu ze nie jestem zainteresowany w jakis bardziej wyszukany sposob, ale jesli kobieta naprawde mi sie podobala to bywaly takie czasy ze po tygodniu od ostatniego spotkania, nawet po miesiacu sie odzywalem, raz to brak czasu, dwa ze taki zwiazek bazujacy na pociagu do siebie jaki jest na poczatku moze sie po prostu szybko rozpasc przez rutyne, wypalenie, brak kolejnych tematow do rozmow, czasami trzeba podejsc z glowa.." Po miesiącu kolego, to normalna kobieta by Ci powiedziała, żeś ochujał, że teraz się odzywasz. Zdrowy na umyśle facet, który właśnie spostrzegł, że spotkał fantastyczną kobietę, robiłby wszystko, żeby się z nią skontaktować i nie dać szansy, żeby mu uciekła. "a ja bym nie napisał bo: 1. nie chciał bym się na rzucać 2. nie wiedział bym czy wypada 3. i tak pewnie ona nie chce żebym do niej pisał 4. jestem zbyt beznadziejny i po co mam jej marnować czas" Z takim nastawieniem Ty byś nawet nie poszedł na tę randkę :o

Gość nic nowego bo to dzieci
bo to gowniary, a nie kobiety. ciagle musza pokazywac, jakie to one sa zajebiste, ae wszyscy je adoruja, ze sa cudowne, a ty masz zawsze doceniac to, ze w ogole z toba jest. goeniary. pycha i tepota.i kompleksy. kazdy chce je rznac, takie sa zajebiste. gowniary ui szmaty.